den nye meg

Hei dere! Jeg har laget brownies som jeg har småspist på hele kvelden. Det er så godt, er glad jeg kan spise hva jeg vil uten å legge merkverdig på meg :) Jeg har også iste, kinder maxi og is, og skal nå gå igjennom netflix for 1000 gang å se om jeg finner en brukbar film. . Herregud det suger, hvordan får jeg amerikansk netflix!?

Verdens beste brownies! 

Long time no see?;) Klarer ikke være uten hverandre vettuuu

 

Uansett, jeg har jo helt glemt å fortelle dere om hva jeg gjorde i går ettermiddag! Jeg hadde en time for å fikse brynene hos Fred Hamelten, og jeg så veldig fram til det. Han holder vanligvis tl i oslo (med 3 års venteliste. . ) og fikser brynene til kjendiser som Tone Damli, Marion Ravn og Dorthe Skappel, og jeg har lest om han i utallige magasiner og blogger. Nå var det altså min tur, brynene mine er jo noe dere har klaget på siden bloggen så dagens lys i 2011, så ikke bare hadde han meg å imponere, men dere også! Uansett. Jeg så for meg en privat setting med bare meg og han, altså en vanlig time for å fikse brynene. Men neida, jeg skulle altså opp på en liten scene, med publikum og storskjerm bak hvor han gikk igjennom steg for steg hvordan han ordner øyenbryn,haha! Tror dere jeg fikk sjokk, eller . . 

Jeg er jo over gjennomsnittet opptatt av sminke og utseende, så å ha seg selv på storskjerm mens man er uten bryn (det er det verste), var litt nervepirrende for meg. Spesielt når jeg visste at hele “publikum” kunne se hvordan brynene mine ble, og ikke meg! Men etter 45 minutter var vi endelig ferdige, og det var min tur til å se meg i speilet. 

Her har dere forskjell fra før og etter! Er ikke det ganske sykt? Hvordan kan man få fyldigere og finere bryn av å faktisk nappe dem? På etterbildet har jeg ingenting pudder på brynene heller, så slik ser de faktisk ut nå når jeg er usminket! Jeg er så fornøyd! Fred sa at jeg ser ut som en annen person nå, og det gjør jeg virkelig. 

Her har dere selveste mannen, som også har sin egen linje med brynsprodukter som jeg selv bruker. Heldige meg fikk det i kalendergave hos mamma! I harstad kan man kjøpe alt på SpaSpa, mens på internett har jeg sjekket litt opp og de har godt utvalg hos makestyle. Fred er forresten en herlig type, nå har jeg nummeret hans og en invitasjon til middag hjemme hos han i oslo, og den muligheten skal jeg gripe! På bildet under her hadde jeg heller ikke sminket brynene mine noe, det er jo fantastisk. Ikke lenge igjen så kan jeg gå uten sminke, haha! 

Uansett, nå skal jeg slappe av resten av kvelden! Håper dere har det fint, glemmer jo av at flere av dere går på skolen nå for tiden. Hold ut,  jeg vet det kan være vanskelig ♥

109 kommentarer
    1. 1. Åpne Firefox, trykk oppe i venstre hjørnet på den oransje firefox knappen, og velg AddOns.
      2. Søk etter MediaHint og installer det.
      3. Gå inn på http://www.netflix.no, og du vil ha mye mer å velge mellom.
      🙂

    2. Hei Sophie! Jeg har nettopp begynt å lese bloggen din, jeg må i jeg elsker den!! Jeg syns du er fantastisk person, jeg digger sminke og er opptatt av utseende selv, men er ikke så flink til å vise det som du.. jeg syns du er vakker, som jeg kan lese er du det på innsiden og ut! 🙂
      Som sagt elsker bloggen din, skal se på bloggerne på tv2 bliss! <3

    3. Hvis du laster ned hola.org og lager en bruker, kan du få netflix fra veldig mange land 🙂

    4. ser egentlig ikke noen stor forskjell, men så hadde ikke akkurat etter bilder så sykt bra kvalitet heller.. Synes heller ikke du hadde så stygge øyenbryn fra før av 🙂

    5. Heisann snupp!
      Du går på Google og søker på hvordan få amerikansk Netflix – det er veldig enkelt! 🙂
      ååå den Browniesen så farlig god ut – fristet så syyykt nå åååh! haha :D:D
      Brynene dine ble jo helt fantastisk fine – åå jeg skulle gjort mye for å fått en time hos han, det trengs!! Du ble nydelig 🙂
      Kos deg masse med film og godis – godt du vet å kose deg haha <3
      Masse klemmer, glad i deg Sophie 🙂

    6. Håper virkelig ting ordner seg for deg og kjæresten! Du fortjener å ha det bra, både med og uten han. Men selvfølgelig er det koselig at dere har funnet tilbake til hverandre:)

    7. Amerikansk netflix er såå smart, bruker firefox til å se det på!
      Åsså var det et veldig koselig bilde av deg og Mathias <3 elsker å se når du er glad og føler jeg bare ser forbedringer hver dag, du er så fantastisk og jeg ser virkelig opp til deg!
      stå på, jeg elsker deg

    8. Nydelig som alltid! Hehe 🙂 lyst til å sende brownies hit med posten? Haha, så farlig digg ut. Fint å se det ikke er slutt mellom dere, for dere er nydelige sammen! 😀

    9. Hvis du går på “unblock-us.com” så finner du steg for steg hva man skal gjøre for å skifte ett eller annet med nettverket.. Da får du amerikansk netflix gratis i en uke, deretter må man betale:))

    10. Fysøren, jeg ble glad av å lese denne posten! Er du og Matias sammen? Jeg smilte når jeg så bilde, siden jeg skjønte at det var han! ååååå

    11. hvis du har google chrome, så søk på HOLA extension og last det ned, så trykker du på flamme ikonet som kommer opp i høyre hjørne og så trykker du på unblock netflix når du har netflix oppe 😉
      (når du söker på det står det mye bedre forklart)
      Brynene ble kjempe fine!

    12. Hei! Lurer på om du vet om noen gode produkter til å farge øyenbrynene? Jeg har brukt både kolokrem og depend sine øyenbrynsfarger før, men har nå begynt å reagere på de!! Svir og klør og er rødt rundt brynene i 3 dager etter jeg har brukt det – ikke særlig pent :/ Har du noen tips? Jeg har helt lyse bryn (og da mener jeg HELT lyse, type hvite), så kan ikke bare bruke blyant/pudder på de, for det forsvinner så fort..
      Håper du kan svare 🙂

    13. Åpne Firefox, trykk oppe i venstre hjørnet på den oransje firefox knappen, og velg AddOns.
      Søk etter MediaHint og installer det, selv bruker jeg den , for det er såå mye annet å velge mellom.
      så fine øyenbryn 🙂 ha en fin kveld !

    14. Last ned “Hola!” det ser ut som en flamme med smiley. den havner i hjørnet der du har bloglovin merket, det er gratis og du trenger bare trykke på den også finne det amerikanse flagget å bytte til den 🙂

    15. Ang amerikansk netflix; bare søk det opp forklaring på hvordan å få det på nettet! Superenkelt! Finnes også sikkert YouTube video av hvordan å få der!
      Men uansett, når du har fått fikset det, vil jeg bare anbefale deg en helt syk serie (finnes bare på amerikansk netflix)!
      “Touch” heter den. Den er bare helt fantastisk! Og du som virker litt interessert i ting som er litt større enn oss selv, filosofiske ting og type vitenskapelige ting osv.. Tror du vil elske denne serien minst like mye som jeg! Den er helt utrolig spennende, samtidig som den er rørende og utrolig fascinerende! Den får virkelig hjernen til å surre og gå! Fantastisk bra regi, bra skuespillere og utrolig bra manus!! Håper virkelig du tar deg tid til å sjekke den ut, du kommer ikke til å angre!!
      Elsker forresten de nye øyenbrynene dine! Du ser mer voksen ut, mindre fjortis, mer moden! Digger deg, fortsett som du gjør Sophie! Og forresten, kjente jeg ble glad inni meg da jeg så deg og Mathias. Har gått med en klump i magen den siste tiden… Håper alt er bra<3

    16. Jeg digger bloggen din! Vet ikke hvorfor men det er noe med deg! Tror det er det at du tørr og si hva du mener og det at du er en rosablogger som ikke bare snakker om sminke, klær osv. Jeg synes på en måte at bloggen din har mye mer å si i forhold til mange andra rosabloggere. For eksempel at du er i mot dyre mishandling og at du har så gode svar på alt folk reagerer på (eksempel på det er det med FHM og alt det der).
      Skjønner ikke hvorfor alle kommentere puppene dine og alt det med operasjonene, og sier at du er blåst. For det virker ihvertfall på meg som at du har mer oppi hode en det folk skal ha det til. For meg virker du ganske så smart!!
      Vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn hadde jeg så lyst å dele det med deg! 🙂 (kanskje fordi jeg også liker bloggen din og har fulgt deg en liten stun.)
      Btw, øyenbrynene dine var kjempe fine! – Ha en fin kveld videre! 🙂

    17. Brynene dine ble kjempefine! Jeg sliter noe jævlig med mine egne siden det ene brynet vokser med hårene nedover.. så jeg er nødt til å ha kjempesmale bryn for at det ikke skal legges merke til, jævlig mye arbeid, men hva gjør man ikke for skjønnheten? 😉

    18. Hvis du og mathias er sammen juubler jeg, med mindre det er fetteren din mathias, for det er jo incest, og det er nasty right?

    19. Øhh, “long time no see”, bare jeg som ikke så hvem det var? Haha:)
      Jaja uansett, brynan dine vart no veldig fin Sophie:) så litt vondt ut (ettersom du var veldig rød på det ene), men man må jo lide for skjønnheten:)
      Du e no så fin atte du Sophie:)
      Foresten, veit du kor Mo i Rana e? Der bor eg:)

    20. Åh nå ble jeg glad, du og Mathias gjør av en eller annen grunn dagen min lysere, dere er så søte og jeg blir glad av å se kjærligheten <3 Jeg vil også gratulere med suuper innsats på første episode av "Bloggerne" Kommer GARANTERT til å følge med videre.
      Du er flott!
      (Hilsen en liten fjortis fra Larvik <3)

    21. du kan laste ned en plug-in på mozilla firefox slik at Ip’en på firefox blir endret. Så kan du foreks bruke chrome til norsk netflix 🙂

    22. For å få amerikans netflix bruker jeg en “add on” på firefox som heter Media Hint.
      Goggle Media Hint og last ned. Den amerikanske netflixen er best 😀

    23. Vær så snill Sophieelise. Dump den ekle lille babyface av en snørrvalp. Finn deg en som er eldre og vet hvordan han skal behandle en slik vakker jente som deg.

    24. Hei frøken 🙂
      Må innrømme en sak for deg, og det er at du er min guilty pleasure! I min venne krets er rosabloggere skikkelig fy fy, men klarer ikke ligge unna din blogg.. I begynnelsen var det alt dramaet i kommentarfeltet som dro meg hit (fulgt deg en gooood stund), men det siste året har det virkelig vært spennende å følge deg, du har blitt så mye mer moden og voksen både mentalt og i klesveien, men på samme tid er du fortsatt provoserende og morsom. Elsker det! I all hemmelighet 😉
      Når dagene bare innholder babygulp, samboer som roter til heimen værre enn unga, skrik og hyl, er det skjønt å rømme vekk i en helt annen verden! 😉
      tusen takk for at du er den du er, og velger å dele deg me oss! Stå på videre 😉

    25. Herlig og se deg med Mathias <3 Håper det går fint mellom dere! Du fortjener det beste uansett Sophie! Du er virkelig et forbilde for meg som for utrolig mange andre! 🙂 Og tusen takk for at du tok deg tiden til å svare på emailen min i høst! 🙂
      - Veronica

    26. Først og fremst: dette er ikke ment frekt eller støtende, bare noe jeg har et behov for å si til deg.
      I et innlegg fra tidlig i høst eller noe sånt skrev du om forholdet ditt og Mathias’, og sa rett ut at VANLIGE forhold, hvor alt kjærestene gjør sammen er å se film, gå tur og være med venner; er doomed til å ende. Du var altså veldig sikker på ditt forhold, siden dere reiser litt hit og dit sammen.
      Og så klart, du mente det ikke sånn rett ut, men det var akkurat det det endte opp med.
      Jeg får ikke det innlegget ut av hodet, jeg får ikke vekk tanken om at kjærligheten mellom meg og min kjære kommer til å daffe av, siden vi er lærlinger og ikke har råd til å dra på romantiske helgeturer, ja faktisk har vi ikke råd til å dra ut å spise på restaurant en gang.
      Men jeg får heller ikke vekk tanken om at forholdet ditt blir gråere og gråere for hver dag, selv om dere kanskje er sammen igjen nå. Forhold som går av og på er ødeleggende for begge parter. Du har alltid sett på forholdet deres som rosenrødt og perfekt… Jeg tror det er feilen din; du trodde dere var “untouchable”.
      Det er litt trist, egentlig. Dere er søte sammen. Men dere er enda så unge, du vil flytte til Oslo, vekk fra den lille byen; er det ikke best å forlate ALT i den lille byen da, i stede for å ta med seg småpuss?

    27. Heey SOPHIE !
      Jeg ville bare fortelle deg at jeg syns du er en tøff dame, dønn seriøst !
      Tror folk hater deg fordi du tør å være deg selv til 100. Jeg han kanskje dømt deg før, men jeg er ikke perfekt selv, og trekker tilbake det jeg har ‘dømt’ ved deg. Du er en topp jente, med mye følelser, noe som er bra! Fortsett å vær deg selv, fuck haterne, du er helt hærlig :*

    28. Hvis man likevel har vært sammen så lenge og han har alt du vil jha med kanskje noen småfeil her og der, hvorfor bruke tid og krefter på og finn en annen, er virkelig sånne onenight flørter på byen og andre ting vært det, uansett hvor unge dere er<3 etterhvert når man har vært uten hverandre så glemmer man faktisk alt det dumme og tenker bare på det koselige og savne som betyr at man har kjærlighet til personen,

    29. du kan laste ned ” Hola” better internet. da kan man logge inn på sin vanlige Netflix og så tar man den på ON og man kan velge flere land. UK, USA, CANADA osv.. funker veldig bra 😀
      fine øyenbryn ^_^

    30. åå så gøy. 🙂 men kunne vi ikke fått et bedre etter-bilde. Ma ser jo det er mye dårligere kvalitet på det. Ville jo gjerne se helt hvilkene områder han nappet mest og sånn. <3 hehe 😛

    31. Jeg syns det er herlig at du ikke har lagt ut en lang liste ved nyåret om hvilke måter du skal bli et “nytt” og “sunnere” mennesket. Kos deg og unn deg den browniesen med god samvittighet! Du har en superfin kropp og er helt utrolig søt

    32. kjempefint!! :- )
      ÅH jeg ble så glad når jeg så det bildet av dere to, haha! håper dere holder sammen! <3

    33. Åch, skulle ønske jeg var på din alder! :p Jeg var syltynn og kunne spise akkurat hva jeg ville – men pass på! Kroppen din endrer seg når du kommer opp i 23-25 årsalderen, og da kommer plutselig alt på! Kos deg 🙂

    34. Du laster ned mozilla firefox, skriver add ons i søkefeltet. Etter dette søker du i add ons på media hint så laster du dette ned. Da kan du gå inn på netflix.com å logge deg inn på den amerikanske 🙂

    35. MAY: Forhold som dette er IKKE doomed en plass. Det kalles HVERDAGEN for de aller fleste av oss. Hvilken “normal” nordmann har råd til å reise på ferie med kjæresten flere ganger i løpet av året i så ung alder???? Ingen andre enn de som har bling bling cash money.
      Jeg og typen har hatt et slikt “hverdagsforhold” i 3 1/2 år nå, og vi elsker hverandre høyere enn noen gang. Vi vil alltids få råd til ferie og slikt når vi er mer voksne, men er det ikke MYE viktigere å vite at i det store og det hele så takler man hverdagen sammen? For det er jo den vi har mest av i løpet av livet vårt!
      Stå på Sophie, uansett hva du har uttalt tidligere, så skjønner du kanskje at det skal mer enn ferier og penger til for å ha spenning i forholdet 😉 Du er smellvakker og kul så bare kjør stilen fullt ut 😉

    36. Jeg bruker unblock-us.com
      Koster 30kr ekstra i mnd, men du kan prøve det en uke (eller var det 5 dager?) gratis. Jeg har ihvertfall brukt denne tjenesten i over ett år nå, og er superfornøyd. De 30kr er verdt det, for å kunne se på så mye mer en det som er på den norske.

    37. Hei.
      Jeg søker folk som har erfaringer med barnevern, tidligere fosterbarn eller folk som fortsatt bor i fosterhjem. Jeg har opprettet en blogg som for nå er anonym, men jeg skriver om personlige historier som vedrører omsorgssvikt, hvordan systemet tar vare på deg ogsåvidere. Jeg trenger flere historier da jeg tenker å kjøre sak mot et system som av og til fungerer, men som alt for ofte også ikke fungerer.
      Er du den rette eller kjenner du noen som har historier å dele? Du kan såklart være anonym.
      Kontakt meg på bloggen eller på mail : [email protected]
      Ønsker alle en riktig så fin dag.

    38. Wow, det ble utrolig stor forskjell! Har aldri synest at du har hatt stygge bryn, men skjønner at det er deilig å få hjelp til å fikse dem så de er perfekte til deg! Det ble kjempefint 🙂

    39. Du er helt nydelig, Sophie Elise! Jeg virkelig elsker at du tenker så mye på andre, at du med dine erfaring støtter de, og sier at du håper andre har det fint, det er faktisk lett og glemme i år 2014.. Og bry seg om andre. Men det er noe av det viktigste som er tror jeg, så det er supert, you go girl! 🙂 Øyen brynene dine ble kjempe fine (Y) Håper du har det fint. Ha en super dag og uke 🙂 Klem!

    40. skaff deg noe som heter “Hola” for Google Chrome.
      funker skikkelig bra og det unblocker både amerikansk netflix og andre nettsider, som fox.com osv.osv.

    41. Jeg må bare si det.. selvom jeg ikke er enig med alt du gjør digger jeg deg!! du har den mest interessante bloggen av alle toppbloggerne.

    42. Du kan få amerikansk netflix på Firefox 🙂 et kjapt spørsmål: var det Mathias på bildet?
      (Blir utrolig glad for svar!)

    43. Hey! Jeg vil smake “verdens beste brownies”! Lager du litt og sender meg i posten, Sophie? 😉
      Mvh, Per.

    44. wow, nydelig. bilde? ligner. på farmor
      sjek ut min hesteblog danviell?
      papen liker deg. profilbilden ok?
      Sjekk ut dave PSS:
      vell?

    45. Gå inn på google chrome og så hola.com og så finner du sikkert ut hva du gjør😉😘😂✌️💩👳👻😱👍🙊

    46. Den amerikanske versjonen av Netflix er ikke stort bedre. Hadde den norske en stund men fikk hjelp til å skaffe den amerikanske. Den er etter min mening like dårlig, det er flere filmer der, men det går mest i veldig gamle eller veldig dårlige filmer.

    47. Hei Sophie! Du kan få amerikansk netflix ved å laste ned hotspot shield VPN for iPhone på AppStore. Bryna dine blei kjempe fine!!

    48. Å, nå ble jeg glad! Var helt sikker på at du og mathias hadde slått opp jeg hehe…Men bra at dere ikke har det, dere er så søøøte sammen! Kjempefine bryn btw.! 🙂

    49. ååå ble så glad når jeg så dere var sammen igjen, dere er så utrolig søte sammen! Og jeg blir også utrolig glad av å lese at du spiser haha, det høres sikkert utrolig latterlig ut men det at du legger ut bilder av brownies, og is osv det er så braa, for du er det sunneste forbilde av alle, eirin kristiansen osv, det er ikke sunne forbilder i mine øyne, det er bra at du viser på din blogg at det faktisk er okey å kose seg og spise det man vil! Største forbilde <3

    50. Oi, ble jo kjempe bra resultat! Det sies jo at brynene er rammen til ansiktet, så gjør stor forskjell når man får fikset dem;)

    51. For å få amerikansk Netflix:
      Jeg skulle gjøre det på Chrome, men skjønte ikke stort av hvordan jeg skulle gjøre det, selv om jeg så på ”oppskriften” på Google. Så jeg fant ut at jeg måtte bare laste ned Mozilla Firefox også, og der var det MYE enklere. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned Media Hint, og slå på den. Så vips har du amerikansk Netflix som du kan skru av å på via Media Hint.
      U welcome

    52. Hei!
      Har du fått fikset deg amerikansk versjon av netflix? Hvis ikke, så kan jeg forklare deg det, men det er såpass mye å forklare – derfor gjør jeg det kun hvis ingen andre allerede har hjulpet deg. Norsk versjon har dårlig utvalg, i tillegg til at en del serier mangler sesonger. Så du vil ikke angre på å bytte! Det står godt forklart på nettet også hvordan det gjøres, google it! Men hjelper gjerne.
      Takk for tips til en måned gratis sumo, skal benytte meg av det! Så jeg får sett Bloggerne. (eller deg rettere sagt, vet ikke hvem de andre er)

    53. Jeg har lastet ned et program som heter”Hide Ass” og det betaler jeg 70,- /mnd. Da kan jeg velge hvilket landjeg vil, så får jeg IP adresse i det landet. Amerika, Canada og England fungerer best for Norge siden det er nætrmest. Det finnes sikkert gratis programmer også, men jeg betaler heller for det enn å evt få virus og shit ^^

    54. Hei! Etter dine anbefalinger begynte jeg å lese Tonje sin blogg,men etter å ha fulgt den litt er det et innlegg som overrasker meg. Hun skriver (veldig overrasket selv) at vippeexstenion er laget av mink pels! Jeg vet jo at du bruker dette,så jeg lurer på om du visste dette? Eller bruker du noe som ikke er mink?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg