noe man ikke blogger om

reklamelenker nelly 

 Den følelsen. Dere blondiner, eventuelt tidligere blondiner vet vel hvordan det er. Det blonde håret som lyser opp hvert eneste bilde, hver gang man passerer et butikkvindu og ser sin egen refleksjon. Ahh, som jeg har savnet dette. Det lange, rette, lyse håret. Selv om jeg naturlig har mørkebrunt hår så skal jeg liksom være blond. Det er meg! Sara hos hendrix på majorstuen er nå min favorittperson i verden. 

Dagens sløveoutfit, haha. Genseren er fra sheinside.com! 

I dag har jeg gjennomført mine standardrutiner etter å ha vært bortreist. Sett litt episoder av serier jeg har misset, pakket ut av kofferten, hentet pakker på posten og tatt solarium. Sistenevnte ble faktisk pappa med på idag også! Og ja, for ikke å nevne at jeg har ryddet i mailboksen min. Vanligvis er jeg flink til å svare på mail når jeg reiser bort, men denne gangen ble det ikke prioritert fra min side overhode. . Da ble det ekstra mye å gjøre idag, men jeg har ikke noe imot det, da. 

Og ja, kjære lillesøster. Jeg tok bilde i speilet ditt denne gangen, det er nemlig en liten jente som spøker på mitt rom og da spesielt i speilet – og NEI jeg kødder ikke, haha. Tør nesten ikke være der inne lengre! 

Speaking of det med å hente pakker. Det hadde jo vært litt snodig om ikke minst en av de pakkene var fra nelly jeg burde jo bli deleier i den butikken så mye som jeg shopper der! Tror jeg nå har testet ut 90% av alle merkene, og funnet fram til mine favoritter. Dermed er shopping derfra ganske safe for min del, og jeg vet hva jeg skal se etter for å bli fornøyd uansett hva. Flaks for dere, så kan dere lære av mine feil og heller bli tipset om det som er bra!  

Denne kjolen er jeg nå veldig glad for at jeg bestilte, den passer nemlig perfekt til håret! Haha jeg vet, hårsnakk blir jeg sjeldent lei av. . Men endelig fant jeg en kjole som er stram, men likevel passer over puppene! Jeg har den i XS, og gleder meg til å bruke den i vegas om en uke. HER kan den kjøpes! 

Jakken ble jeg også veldig fornøyd med, til tross litt skepsis fra min side på grunn av prisen. Den var på salg og kostet kun 149 kr! Men den er perfekt, varm og feminin på grunn av beltet i midten. Også denne har jeg i xs! Kan kjøpes HER

Helt vanlig, svart kjole som egentlig ser litt annerledes ut, jeg har bare tatt den på meg feil, haha. . Vanskelig å forklare, men det er bedre bilde på nettsiden HER. Den kostet 249 kr! 

Så, muligens favoritten fra shoppingen. Dere vet jo jeg elsker leopard (og rosa, helst de to mixet. Jeg burde ha flyttet til en trailerpark, er tydeligvis der jeg hører hjemme. .). Uansett, denne shortsen er perfekt! Den er sinnsykt delig å ha på seg, og i tillegg ser bena litt tynnere ut enn vanlig på grunn av formen – innrømm det bare, vi alle vil det! Den kostet 199 kr HER

Til sist, to småting. En sovemaske som kan kjøpes  HER, og årets “hovesko”. Jeg tar aldri med meg converse eller hunters på hove igjen, jeg kommer alltid hjem med bare en sko i beste fall. Tipset er med andre ord, kjøp noen billige, helt greie sko som man kan løpe rundt i. De er stygge etter to dager uansett! HER kan de kjøpes. De er ikke ubehagelige å gå med, i tilfelle dere skulle lure.

Nå blir det pizza med mamma og pappa, tante og kjæresten hennes før jeg drar på “hemmelig” besøk. Pappa sa til meg at det er to ting jeg ikke bør blogge om, og det er penger og kjærlighet. Så mitt besøk gjelder altså en av de tingene. . Eller begge to kombinert, kanskje jeg har blitt prostituert? Neida, hehe. Vi blogges mer imorgen, da er det jo premiere og alt . . ♥ Flere som er klar!? 

 

78 kommentarer
    1. Liker veldig godt den blond fargen du har nå, syns den kler øynene og huden din veldig bra! Syns ikke du skal farge deg mørkere anytime iallefall ^^
      Fikk ordentlig lyst på det leopard skjørtet selv >.<

    2. skal du farge håre hele håre blondt? jeg synes du passer du de fleste hårfargene, så du er egentlig ganske heldig 🙂

    3. Herlig! du har så fin kropp 🙂 haha, pappaen din har rett om hva man ikke skal blogge om 😛 og jaa, heelt klar for premiere i morgen !! 😀

    4. Du burde skrive et innlegg om de merkelige tingene på rommet ditt, altså at det spøker. Det er så spennende å lese om 😮

    5. Hei Sophie! Jeg så deg på Gardermoen igår 🙂 det var jeg som kom bort og tok bilde, hehe! Du var så utrolig søt! Ikke ta dette frekt, men du er penere i virkeligheten, når jeg så deg “naturlig” om du skjønner? Ingen posering foran kamera 🙂 Selvfølgelig er du pen på bloggen også! Angrer veldig på at jeg ikke snakket mer med deg, men jeg hadde et fly jeg måtte rekke, dessverre.. Klarte bare å ståtre fram et par ord som “stå på.. blabla”. Litt dumt, siden jeg antagelig ikke kommer til å få samme sjanse igjen, så beklager for det..! Er utrolig glad for at jeg faktisk turte og gå bort til deg. Først virket du kanskje litt care, men herregud, du blir sikkert spurt om å bli tatt bilde med 100 ganger daglig! Det var hvertfall utroolig koslig når du smilte til meg, made my day, haha! snakker vi starstruck?
      Gleder meg syykt til bloggerne på søndag! du er egentlig grunnen til at jeg er villig til å følge med på det 🙂

    6. Interesserer du deg for klima også? Hadde vert fint med en som ikke bare støtter dyr fordi de blir drept til pels og mat, men også fordi de blir drept for at slike som deg skal leve “luksuslivet”. Selvfølgelig er ikke jeg så mye bedre heller, som lever i Norge, derfor ville det vert fint med et større forbilde for ungdom i Norge innenfor det.

    7. Står ingenting om hva du ikke blogger om å ikke får lov til i innlegget..? Bare shopping å spøkelse.. Feil på min data..?

    8. Ååh, du er så nydelig med blondt hår! Kjenner til den følelsen. Jeg er blond naturlig, men jeg har hatt både rødt, brunt og svart hår. Likevel er det ingen ting som kan måle seg med blondfargen – det er i alle fall helt sikkert!
      Kan du skrive et innlegg om hvordan det spøker i huset deres osv? Synes det er spennende men samtidig skummelt å lese om, hahah. Vet at du har skrevet om det før, men hadde vært utrolig gøy om du kunne gjøre det igjen! 😀

    9. Du burde jo ikke nevne noe om det i det hele tatt da da, om det er noe du skal holde privat. Folk blir nysgjerrige, men det er jo akkurat det du vil – ha oppmerksomhet.

    10. Trengte virkelig ikke den om jenta på soverommet..
      Kan du være så snill å.. på en eller annen måte sensurere slik? Sånn at folk som er interessert i å lese gjør det, men oss lettskremte pingler slipper å ligge våkne hele natten? Skriv en STOR advarsel, eller legge det ut en annen plass å legge ut link? Slik at man ikke ser det, til og med med uhell? Hadde hjulpet mye!
      Menmen, til innlegget: du ser flott ut som blondine! 🙂

    11. Herligland så ufordragelig du var mot familie din, Særlig søstera de. bare pga en skjorte.Er lite sjarmerende med slike jenter.

    12. Du må skrive mer om den jenta på soverommet ditt! men er nok lurt å gi en advarsel slik hun over her skriver, for de som ikke ønsker å lese om slikt.. Jeg ønsker hvertfall å lese om slikt å har du bilder av det (noe det virker som) legg de ut 😀 Du har jo skrevet om lignende ting tidligere så håper du gjør det igjen 🙂

    13. Trenger folk virkelig en advarsel pga. det hun skrev om jenta? Det var to setninger midt inni innlegget, skrevet i kursiv. .. haha tror de fleste takler å lese det uten å bli skremt for livet 😛

    14. Wow, allerede i seng med ny gutt? impressive! Stå på:) Sa jo til deg at Matias droppet deg for en grunn…du er lett på tråden. Vegas og en ny forelskelse/one night stand noen dager eller uker etter at Matias slo opp…Makes no sense! Men, kos deg…ehehe

    15. Til deg som lurte på om hvorfor folk trenger en advarsel: Noen tåler lite og noen tåler mye. Det er på en måte litt som smerteterskelen til folk. Noen tar smertestillende ved litt hodepine og for andre skal det mere til. Noen blir skremt av dette, og andre ser på skrekkfilmer for underholdning. Er ikke alle som takler ting like bra.

    16. Haha jeg har en sykt bra tittel til et innlegg hvis du noen gang skal skrive om jenta på rommet ditt eller andre ting i huset ditt, tittelen er “ghost whisper” elns:) synes det er dritskummelt å lese slike ting (husker det fra forje gang du skrev det, og jeg husker den videoen du la ut i sommerferien for ca 2 år siden eller noe sånt, den der på stuen “din”, ble faen så redd men klarer ikke holde meg unna, bare må liksom 😀
      Foresten gleder jeg meg VELDIG til bloggerne imorgen (teknisk sett idag…), håper jeg får se det jeg ønsker å se, nemlig en pure natural jente, no poses eller noe, bare deg, å få se DEG. Du aner virkelig ikke hva du har gjort for meg gjennom årene (du har hjulpet meg ut av en veldig lang og kjip periode av livet mitt for en tid tilbake, uten å ha gjort noe annet enn å blogge.. Normal hverdagsblogging).
      Stå på Sophie, you go girl;)

    17. Hei Sophie! Har lest bloggen din så og si siden start, og vil bare fortelle deg at utseendemessing er du på ditt vakreste nå!:) gleder meg til å følge deg på tv2bliss!

    18. Haha, hadde skjønt det hadde det vært et helt innlegg eller historie, men var bare en setning. Hva skulle hun ha skrivd liksom? “Pass opp nå kommer det en skikkelig skummel setning!”?? Selv håper jeg du skriver mer om dette, haha, hørtes spennende ut! 😀

    19. Haha kjenner følelsen med det blonde håret – jeg har alltid vært blond selv og kunne ikke tenke meg at jeg hadde kledd brunt hår noe særlig. Har alltid fått komplementer for det fine håret og at farger er så fin naturlig, haha så ser hva du mener – deilig å være blond! Selv om du kler alt du da Sophie 🙂
      Hørtes ut som en avslappende og fin lørdag 🙂
      Sinnsykt fine innkjøp – eelsket leopardshortsen!! Den vil jeg og ha 😀
      Ha en super lørdagskveld/natt videre <3 Glad i deg!
      Og JA, jeg er klar som et egg til i morgen - wooohoo GLEEDER MEG 😀

    20. Åå kan du skrive mere om den åndelige aktiviteten på rommet ditt? Det er mer spennende enn du kanskje tenker over at det er, siden du opplever det nesten daglig.

    21. Faren din høres ut som en fornuftig kar 🙂
      Jeg er enig med noen andre som kommenterte, det hadde vært gøy å lese om hvor det spøker i huset ditt og hvorfor du tror det er en jente, opplevelser osv. Kanskje meld deg på Åndenes makt, det må jo være spennende å få en synsk inn! Og sikkert god PR for dem siden du er på TV for tiden.

    22. hei du sophie, jeg syntest at du burde skrive litt mer om det som skjer p[ rommet ditt jeg tror det er veldig mange som syntest at det er spennende. hehehe digger deg Sophie

    23. Du gir meg så mye inspirasjon med og legge ut antrekk! så fortsett med det <3
      Jeg gleder meg skikkelig til og se bloggerene i dag 😀

    24. Du er heldig som har en far som du har, han virker kjempe kul og snill! ♥ Og ja kjenner til det å ha laangt platinablondt hår og føle det lyser deg opp og du får masse oppmerksomhet, spesielt fra gutter ♥ Du begynner å ligne på deg selv for noen år siden, er det det du har som mål? 🙂 skal du begynne å trene igjen?

    25. Lurte bare på om du har noen tips til bra løsvipper? Vet ikke om du har brukt det noe særlig, men kan jo hende du vet?! 🙂

    26. Hei sophie! Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om hove. Tips og hva man burde være forbredt på. Jeg skal på hove for første gang iår! Og lurte på om du hadde noen tips til hva man skal ha med seg og være forbredt på! elsker bloggen din! <3 du er herlig

    27. åå du er såå fin! synes du ser litt mer selvsikker ut med blondt hår, faktisk:)
      gleder meg utrolig til å slå på tven i kveld, blir spennende!

    28. Line: Nei jeg har ikke det, men ne ganger er leppene mer hovne enn andre, for eksempel om jeg har vært i et varmt rom (haha ja, faktisk!) og om jeg nettopp har våknet ser leppene større ut 🙂

    29. Kunne du ha tenkt deg å vise arrene fra brystopperasjonen? Tror nok vi er veldig mange som er nysgjerrige på det, hvertfall jeg som har tenkt til å ta det selv!

    30. Hei Sophie! Når du nevner dette med at det spøker på rommet ditt blir jeg så jævelig nyskjerrig. Sliter litt med det samme problemet, i “spøkelsesblokka” som jeg bor i.. og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Er ikke redd, men begynner å bli et problem når jeg sliter med søvn om nettene pga dette. Kunne du ikke skrevet et innlegg om dette? Tror flere enn meg hadde funnet dette interresangt 🙂 Klem

    31. Jeg savner ikke håret mitt når jeg var blond. Fordi det var så oransj aktig og var så sykt slitt! Synes selv man ser finest ut med brunt hår, men noen passer jo blondt da. Det er bare min mening, fordi det ser mye sunnere ut når det er litt mørkere :p

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg