white girl ass

I kjølevannet av Kim Kardashian sitt rumpebilde på instagram, ble også jeg litt inspirert til å søke på . . wait for it . . gamle bilder av min egen rumpe. Før hadde jeg virkelig sprett, nå er det ikke så alt for mye å skryte av. Jeg trente jo faktisk før! Jogget hver dag og spiste som en hest, men det gikk vel opp i opp. Nå er det to år siden, og jeg er sjalu på meg selv fra den tiden. Dette bildet er overhode ikke redigert eller fikset på, slik så det ut hele tiden. Kanskje jeg skal ta fatt på treningen igjen? Rumpa er jo liten her også, men det var iallfall litt sprett! 

 

70 kommentarer
    1. Shiit, bra ass! Den er jo fortsatt kjempenice, men her var den virkelig bra! 😀 Gjorde du noe annet enn å jogge? Type styrketrening osv? Jeg kan godt jogge men vil ikke melde meg inn i treningsstudio før jeg vet at jeg kommer til å bruke det? Inspirerende i så fall! 😀

    2. Haha så skjønn du er!:-)
      Fikk meg til å savne sommeren når jeg ser på disse bildene her! Savner soool..
      Ha en superfin kveld videre, og en god natt Sophie <3

    3. Om du begynner å trene, kan du skrive litt om fremgangsmetoder, osv. da? Er spennende å se hva folk gjør for å komme i form og sånn:)

    4. Du var rett og slett nydelig på det siste bilde!<3 😮 håret og ansiktet og alt! Og rumpa på begge bildene!:-D Hadde du noe i leppene eller kinn, restylane eller hva det heter?

    5. Hehe gled deg til du blir ja 21-22 år, da synker den mer og mer :p belive me i know, jeg og hadde rumpe, men da jg ble over 20…begynte den å bli minde, etter to barn, henger den bare der :p skal begynne jeg og ass 🙂

    6. Hei Sophie!:-) Jeg husker tilbake helt til da du ikke var på topplisten i det hele tatt. Jeg så du hadde lagt ut innlegg på bloggen din på selve siden blogg.no.. det kunne gå en go stund før jeg så det dukket opp at du hadde lagt ut nytt innlegg osv. Jeg klikket inn på bloggen din og leste hver gang helt slik uten grunn egentlig. Husker du satt med mikrofon med ekskjæresten din tror jeg det var. Du introduserte deg og flira hehe. Den dagen jeg så du lå på topplista, ble jeg gla for at du hadde kommet deg så langt frem. Veldig gla livet ditt ble åpnet slik via en blogg. Du får goder og får oppleve mye ikke mange andre får muligheten til å oppleve. Dette fortjener du! Du virker så jordnær og snill!:-) og forresten din blogg er så og si den eneste jeg leser, jeg liker den veldig godt. Både bloggen og hvordan du virker å være som person:-)

    7. Gud så vakker du var på bilde nummer to!
      Husker så godt når du så slik ut. Leste nesten aldri teksten på bloggen din engang. Bare bladde gjennom bildene dine og misunte deg som fy:P

    8. Og der fikk jeg litt motivasjon også gitt! knebøy, utfall og elipsemaskin på programmet mitt i morgnen 🙂

    9. Damn! 🙂 det er utrolig hvor mye litt trening utgjør, men det er et herk å komme i gang med!

    10. That ass! Du er så pen 🙂 er ikke dunt å trene nei.. har faktisk kommet litt i gang selv nå, håper på bedre rumpe til sommeren!
      Elsker bloggen din Sophie, eneste bloggen jeg tar meg tid til å lese, hver dag. Stå på, du virker som et herlig menneske! :*

    11. Была красивая, теперь уже не та что раньше – теперь ты – Барби для всех. Жаль что все так..

    12. Du var mye finere før. Se på ansiktet ditt, så utrolig mye søtere og penere du var. Neste blir vel rumpeoperasjon…

    13. Hei, hva er aldersgrensen på silikon? Kan man ta det når man er under 18 vist man har samtykke fra foreldere 😀

    14. Ser ikke noe forskjell,men du er en pen og søt jente. Så du burde ikke bekymre deg for utseende:)

    15. Hei! Visste du at ‘ass’ er et banneord i USA? Her sier de bare butt, haha:p Ville bare si det, synes det er en funfact, siden jeg sa det heletiden de første ukene mine her. (bor hos en veldig kristen vertsfamilie i Wisconsin)
      Uansett, elsker bloggen din. Har ikke anelse på hvor lenge jeg har fulgt deg, men noen år har det nok vært 🙂 Håper det går bra med deg!

    16. For mye kroppsfokus kjære Sophie! Ikke bra..
      Du er fin som de er 🙂
      Føler selv et press på meg når jeg leser dette fra deg..
      xx

    17. hei sophie, vet ikke helt hva du prøver å oppnå med dette her. naken-porno-modellbildene er jo greit fordi de er retusjerte osv sånn som alle slike bilder men når du legger ut slike her bilder og innlegg gir du bare jævlig mye kroppspress til leserne dine, og en kjapp en til en ekkel gubbe i stavanger.. menja. jeg tenker bare på de små jentene på 13. kjenner du noen som har fått anoreksia? eller kanskje ortoreksi? ikke? tenkte meg det. jeg var med på å lage så mye press i klassen i fjor, at to av jentene som var mine nærmeste venninner fikk anoreksia/ortoreksi fordi JEG lagde så mye press på kropp. hun ene ble innlagt fordi hun gikk ned til 34kg. hun gikk ned over 15 kg på kanskje to mnd og har gått opp 7 kg nå men hodet hennes er fortsatt veldig på bærtur. bare bruk hodet værsåsnill. skriv på samme måte som Caroline(fotballfrue). hun lager press men ikke på samme måte eller på kroppen. tren og spis sunt, skriv om det og ikke et innlegg viet til rumpa du er så stolt av. og en ting til, aner du hvor lett det er å få anoreksia? å gå ned i vekt er det letteste som finnes. jeg var selv ikke langt ifra å få ortoreksi men jeg stoppet da jeg innså hva som skjedde med mine venninner. bruk hue, du har mange unge følgere.

    18. Leste at ei mente at rumpa blir mindre etter at du er 20, og det var i alle fall helt motsatt for meg. Jeg har alltid hatt ganske stor rumpe, men etter at jeg ble 20 har den absolutt ikke blitt mindre. Så det kommer sikkert veldig an på personen da.
      Men jeg syns du både var og er veldig fin, så om du selv liker best sånn du var før, kan du jo vurdere å trene. Men du er fin som du er nå også 🙂

    19. Hehe, som noen sier, jeg hadde også sprettrumpe, men ganske stor av muskler, da jeg var 19-20. Men så begynte liksom livet, jeg flyttet og trente ikke annenhver dag som før, og nå er jeg 22, og den er veldig annerledes. Jeg må bare akseptere at jeg må trene hardere nå for å holde sprett i den, og at den har mer fett enn før. Heldigvis liker jeg å trene, men jeg merker fort etter en periode uten trening hvordan den er det første som begynner å bli slakk.
      Føler jeg må holde det i sjakk med trening nå, ellers vil den komme ut av kontroll og komme til punktet hvor det er vanskelig å få sprettrumpe igjen uten drastiske livsendringer.. haha. Men merker definitivt at jeg ikke er 18-19 lenger, selv om jeg bare er noen år eldre.

    20. Ja kom deg opp og treng du har bare godt av det! haha Elsker bloggen din er fastleser <3 Gleder meg til og programme på søndag kl 20 åå som jeg gleder meg 🙂 Konne du tenke deg og lage litt flere videoer? Skal ikke masse men ja fortsett sån

    21. Hei hei du er så sykt pen! jeg er rett og slett misunnelig.
      Jeg bare lurte på om hvordan du får så menge lesere? please svar
      Hilsen Karoline

    22. Hei Sophie. Jeg liker ikke blogg, men ditt er en unntak. Er det noe jeg syntes folk ikke legger merke til, er det de vakre ørene dine. Jeg har ikke fetish på ørere, men dine syntes jeg er nydelige. Det er et komplement du skal ta med deg 🙂 Gleder serien i kveld!

    23. seriøst? synes helt ærlig du burde begynne å tenke deg litt om før du legger ut bilder om at du bør trene osv…. du er pen og har fin kropp! så du har egentlig ingenting å klage av….. folk har det verre enn deg. tenk på allle dine yngre lesere:)

    24. Du er sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt opphengt I utseende ditt. Virker sinnsykt slitsomt a vaere deg! Ro ned a mor, du er pen, du burde vaere fornoyd med det og tenke pa stakkars mennesker som er fodt eller blir deformerte I ansiktet, jenter I India som far syre kastet I ansiktet, neser kappet av av taliban i afghanistan etc etc. ikke bare ser du normal ut, men du er over average utseende messig, og du klager over rumpa dI??? En sa jaevla meningslos ting!! og jeg lover deg at det finnes rumper som er tusen ganger mer gele enn din, sitter pa en na! Sa calm down girl! Sett ting I litt perspektiv! Var Nettopp en vakker nigereansk jente som fikk syre kastet I ansiktet I london rett ved der jeg bor, , tenk hvor jaevelig Hun har det og hvor mye Hun onsker at Hun hadde satt mer pris pa seg selv før Hun ble ødelagt av en venninne som var sjalu pa hvor pen Hun var. Hun har grunn til a se pa gamle bilder og bli knust, ikke du! Send gode positive vibrasjoner til henne og begynn med squats hvis rumpa di er en sa stor tragedie som du later som, Lille sex fikserte frøken!

    25. Lol, en idiot kan jo se at det første bilde er redigert. Den er jo ikke rund engang. Blir du ikke flau??

    26. Åhh så utrolig nydelig du var på det nederste bilde!! WOW
      Jeg trener flere ganger i uka men er misfornøyd med meg selv fortsatt.. Jeg har en lidenskap for løping som gjør at jeg får mye muskler på lårene og de ser på en måte “breie” ut.. Jeg føler et press om å ha tynne lår pga det syke kroppspresset vi alle opplever, men jeg vil ikke slutte å løpe ettersom jeg liker det så godt. Jeg prøver å fokusere på at jeg er frisk og har en god helse, å at jeg må slutte å se ned på meg selv. Alle burde se på seg selv som vakker!

    27. Shiiit, du hadde bra rumpe! Det er ingenting i veien med å begynne å trene!
      Vil du ha et tips som faktisk får en enkelt i gang? Hver kveld/ morgen, alt ettersom tar du noen, så mange du klarer (f.eks 15) sistups, armhevinger og knebøy. Man merker faktisk forskjellen fort! Tror jeg leste engang her at du hadde et visst antall armhevinger du skulle gjøre hver kveld? Braaa! Det er viktig å ikke starte for hardt, da funker det ikke i lengden 😉
      Du har en nyydeig kropp nå også! Og ansiktet ditt er så vakkert. Savner mer smilebilder på bloggen though! Kliskjé, men “A smile is the best makeup a girl can wear” 😉
      Og til Maiken: Breie lår er ikke stygt i det heletatt, det er digg! Kommer bare an på personen liksom, noen passer til tynne, noen til noe annet. Slik eer det bare!

    28. Heii heii ♥ Jeg elsker bloggen din, jeg leser den hvær dag! Hvordan får du til og bli så tynn, det er jo HELT umulig, uansett hvor mye man prøver så går det aldri! Du er serriøst SYKT pen, omg. Kan du legge ut flere vidioer, det er noe av det beste på blogger (: PS: Vet du om noen bra butikker?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg