en avhengighet

 Som dere sikkert vet har jeg vært over gjennomsnittet glad i å ha en fin brunfarge året rundt. Når man bor i nord-norge er det vel ikke nødvendig å si at dette ikke har kommet gratis, og at jeg igjennom mine siste år har prøvd litt av hvert for å vedlikeholde brunfargen. Alt fra farlig og ulovlig “barbiedop” til selvbruning og betakaroten. Jeg har vært på det stadiet at jeg lå i solariumet hver dag i en periode på nesten en måned, hvor jeg flere ganger i uken også solte jeg i 60 minutter. Noen av dere husker kanskje at jeg fikk 2.grads forbrenning for ca ett år siden, etter en runde i solariumet. Jeg blir flau når jeg tenker tilbake på alt dette, fordi det er helt ekstreme midler. Jeg kan innrømme at jeg ser litt ekstra lenge på bilder fra for eksempel sommeren i fjor, da jeg var skikkelig brun og jeg tenker til tider”skulle ønske jeg så slik ut nå”. Men, jeg er norsk, og da får jeg bare leve med at jeg er litt bleik naturlig også. 

Likevel kan man ikke stikke under en stol at brunfarge er fint, ikke sant? Spesielt det siste halve året når jeg har vært plaget med uren hud, har brunfargen hjulpet på selvtilitten. Det gjør det lille ekstra når jeg er uten sminke! Men alt handler om å finne en mellomting. Nå tar jeg sol 1 gang i uken, og går aldri over 24 minutter. Anbefalt grense er riktignok 20 minutter, så jeg lever enda litt på den ville siden, hehe. . Men jeg satser på at det går bra! I tilegg bruker jeg betakaroten, og solariumskremer.

 

Solariumskremer er noe av det jeg har vært mest fornøyd med når det kommer til hjelpemidler for å bli brun. Huden blir fuktig, man blir brunere, holder på fargen lengre og får en mørkebrun farge, istedenfor lysebrun. Man kan kjøpe slike solariumskremer i automater på de fleste solstudioer, men disse koster mye og blir fort oppbrukt. Jeg har en del solariumskremer fra solarimskrem.no, og favorittmerkene eraustralian gold og soleo. Om du er vandt med sol og allerde er litt brun er Australian gold den beste, men om du er i startfasen og blir fort solbrent kan jeg anbefale soleo. Det er soleo jeg bruker for øyeblikket, og kunne ikke ha vært mer fornøyd! Før da jeg tok sol oftere brukte jeg australian gold, men den er så effektiv at jeg ikke tør å bruke den helt enda. 

Om dere lurer på noe er det bare å spørre ♥ 

Forresten så håper jeg alle kan dele DENNE annonsen fra finn.no – en liten staffordshire bullterrier trenger hjelp! Håper det blir opprettet en konto eller noe nå snart, slik at vi kan samle inn penger for å redde han. . Jeg holder dere oppdatert om jeg finner ut noe mer. 

77 kommentarer
    1. Hahaha, kjenner meg godt igjen ! Brunfarge er så pent og jeg føler meg så fin når jeg er brun <3

    2. om jeg tar sol soler jeg meg minst 36 min og av og till nesten en time… men liker bedre fargen man får av naturlig sol!

    3. Jeg lurte på om du kanskje kunne lage et innlegg om hva slags sminke du bruker, med tanke på at du bruker sminke som ikke er testet på dyr? Eller kanskje komme med noen tips om hvilke merker som ikke tester på dyr:-) har veldig lyst til å få et orden på det 🙂

    4. du har blitt såå voksen sophie ! :))
      har du tips til en bra selvbruning som funker? vil ikke ta solarium, men vil likevell vere brun :))

    5. I en alder av 20 år, så må jeg virkelig inrømme at jeg virkelig hater rosabloggere. Men vet du hva? Du er virkelig en jeg liker alikevell. Du har en fantastisk personlighet, et spennende liv å lese om og et utrolig godt forbilde for de som er yngre enn deg. Litt hud skader ingen, og du har virkelig rett til å være stolt av kroppen din, for den er perfekt!
      Keep up the good work Sophie! Digger deg!

    6. åneeii håper noen tar seg av den søte hunden! skulle gjerne har gjordt det selv, men vi har hund og mamma og pappa har ikke så lyst på den til…dessverre

    7. Kan du skrive et innlegg om betakaroten og hvordan du synes betakaroten påvirker din brunfarge? 🙂 Skal til syden nå i januar så lurer på om det er noe jeg skal begynne på litt før jeg drar. Er ganske bleik i huden naturlig og mister veldig fort brunfargen egentlig, men likevell er jeg ikke av den som blir veldig fort solbrent og får ganske fort farge. Tok sol regelmessig før, ca 1 gang i uka. Men nå er det lenge siden. Må begynne snart å ta sol før jeg drar slik at jeg ikke blir så fort solbrent. Håper du leser dette og at du har lyst til å svare meg, da har jeg blitt veldig glad! 😀 Er det eventuelt noe andre produkter du kan anbefale for å få brunfargen til å vare lenger og fortere? 🙂 Digger deg sophie! <3

    8. DENNE KOMMENTAREN HANDLER OM DYREVERN(skriver med store bokstaver så du ser bedre o kanskje svarer) Så igjen hvorfor har du som dyreversaktivist tatt silikon og restylan når bee produktene er testet på dyr? Er din egen selvtillit mer verdt enn dyrenes liv? Jeg bare lurer på om du kanskje har tatt restylan og silikon som ikke er dyretestet, det hadde jo vært fantastisk! Uansett at du har egne innlegg om pupper og silikon oppfordrer enten du vil eller ei flere til å ønske å ta silikon, hvilket betyr at flere dyr vil lide. SVAR ØNSKES.

    9. Ser faktisk ikke vitsen med å være så brun. Vi er nordmenn! er ikke meningen at vi skal være brune/svarte…

    10. Om du kunne svart på et spørsmål hadde det vært kjempe fint! 🙂 Er størrelsene på sheinside “vanlige” størrelser? Jeg er så redd for at jeg bestiller noe i medium så er det egentlig en small. Hadde vært supert om du hadde svart 🙂

    11. Du faktisk bedre og bedre ut! Men lure på en ting. E headern du har 100% dæ eller e den ekte? Etter mi mening så ser det veldig “pornoaktig” ut, og syns det virke litt rart at det representere dæ. Men igjen, det e bare mi menig. Hadde satt pris på om du svarte på det! 🙂

    12. Morsomt å tenke på at før i tiden var hvit hud som snøen et tegn på rikdom. Det betydde de slapp å jobbe ute. Mens de som jobbet ute å fikk sol på seg var de fattige:)

    13. Jeg kunne tenkt meg å prøve Australian Gold, men det var så mange forskjellige typer. Jeg har aldri brukt sånn krem før. Hva slaks bør jeg bruke?

    14. Å Vurderer å prøve den australian gold, men varer den en stund? ( tuben altså?) Og hvilken type betakaroten bruker du? vet det finnes så mange typer, den jeg brukte sist fikk jeg bare solflekker av.. Kjenner til den avhengigheten da , riktignok ikke helt så mye som du (antakeligvis pga penger) Men føler meg rett og slett syk når jeg er bleik:o Takk for tips og råd osv, syns det er kjekt med slike innlegg. 🙂

    15. Syns du er fin uansett hvilken farge jeg <3
      Men jeg lurer på noe, har ikke noe med innlegget å gjøre da men..
      Sjekker du kommentarfeltet til bare de nye innleggene du legger ut, eller noen av de lenger ned også ? Liksom hvor lang tid går det før du stopper å sjekke kommentarene til et innlegg ? Om du skjønte da 🙂

    16. Hei:) nå skal jeg komme med et lite tips som har hjulpet meg noe enormt. Jeg har LENGE sliti med uren hud. Jeg har brukt MANGE 1000kr på dyre behandling, hudpleie, og laser, men krisene kommer igjen. Jeg har byttet hudpleie klinikker og alle sier det samme.” Bruker du disse produktene og får jevnlig behandling så vil det få bort” jeg kan si såpass at det hjalp der og da, men så kom krisene tilbake hvis ikke værre.
      Tilslutt dro jeg til legen. Jeg fikk ppiller diane som skulle hjelpe, men disse hjalp i noen mnd så var kvisene nok en gang tilbake…. Jeg fikk tilslutt en antibiotika kur av legen, denne funket litt, men bivirkninger er ikke vært det. Mage vondt og kvalme.
      Tilslutt kjøpte jeg Ole Henriksen sine produkter for uren hud pluss at jeg fikk en krem fra legen på resept som heter epiduo og hello….KVISENE ER BORTE. Arrenehar begynt å bli borte og huden min har fått glød! Så hvis du ikke har prøvd dette så vil jeg anbefale deg å prøve…. Jeg har ikke vært plaget med mange kviser, men nok til at jeghar følt meg uvell… Et lite tips fra meg 🙂

    17. Hei, dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg bare lurte på hva du synes om hvordan sauer blir klippet. Jeg så på farmen og da skulle de klippe sauene og sauene ble satt ned på en litt barbarisk måte, men det var jo ikke helt forferdelig liksom. Jeg vet jo at ikke du har noe fasitsvar på om det er på grensen til dyreplageri eller ikke, men hva synes du og er det forskjell på hvordan sauene blir klippet da som hvordan de blir klippet nå. (Farmen skal jo liksom være 100 år tilbake)

    18. Jeg har selv prøvd betalaroten men følte jeg fikk en oransje farge.
      Når det gjelder hunden så føler jeg du er en person som kunne tatt over denne. Du er virkelig en person som har greier på dyr og virkelig ser hvordan de har det. Du er ansvarsfull og om du hadde overtatt denne lille stakkaren ville hun som er eier blitt utrolig glad og du ville fått vist en nydelig side ved deg selv.

    19. Jeg syns du er helt fantastisk flott, Sophie! Alt det du skriver om på bloggen, og dritten du får.. skjønner ikke hvordan du klarer og ha et slikt liv? Jeg hadde aldri kommet til og klart det, men det viser jo bare at du er et helt super sterkt menneske som takler kritikk og ikke bryr deg. For du burde heller ikke bry deg om hva andre sier til deg for det viser bare hvor elendige og frekke, og hvor dårlig de har det med seg selv. Jeg syns du er en guddinne. Bokstaveligtalt. Elsker utseendet ditt, personligheten din og hvor snill du virker. Elsker alt ved deg, elsker bloggen din og hele deg. Du er en virkelig bra og god person! Også må du huske at du er flott for den du er, ikke det andre sier om deg. Stå på, hilsen en fast leser.:-)

    20. Helt sykt hvor fine lepper du har fått etter at du tok ut litt restylane, håper virkelig ikke du angrer for du ser FANTASTISK ut!!! Og det mener jeg virkelig! Tror egentlig jeg aldri har kommentert bloggen din og jeg har lest den i 3 år minst. Men dette bare måtte ut, kjempefint!!

    21. Vet dette ikke passer til innlegget, men kan du skrive litt om hva du syntes om den videoen der de river pelsen av levende angora kaniner i kina for å få Acne skjerf?

    22. Vet ikke om du leste denne på forrige innlegg, så skriver det her også;
      Sophie Elise Isachsen. Jeg ville bare si, at jeg tror jeg elsker deg. Ikke elsker som i kjæreste elsker, men deg som person. Jeg er ikke en creepy mann, jeg er en ung jente på 14 år som ser opp til deg. Det at du er i mot dyre mishandling og står for det, er veldig bra. Du har en blogg som når fram til mangen tusen, og når du skriver om det, blir folk påvirket, og de blir i mot dyre mishandlet de også. Folk “dømmer” deg bare fordi du har operert forskellige steder på kroppen din… Du er et eksempel på at du ikke skal dømme noen på utseende. Missforstå meg rett! Jeg mener ikke at du er stygg! Du er en fantastisk person, med et utrolig fint utseende. Det jeg mente var at folk dømme andre bare fordi de har tatt noen operasjoner og fikset på noe de ikke liker med seg selv. Alt var bare ment flott og fint i denne kommentaren, så ikke ta noe feil opp 🙂 Forresten så er du og Mathias super skjønne sammen! Du er herlig Sophie <3!

    23. Hei! Jeg har et spørsmål.. Har lyst til å bruke solariumskrem, men lurer på om det blir klissete, og foreksempel når du skal ha på deg klær etterpå, må du tørke av kroppen med papir, eller kan du ha på klærne rett etterpå?:)

    24. Jeg har nok ikke muligheten til å overta hunden, men dersom du får opprettet en konto overfører jeg gjerne noen kroner!

    25. Vet ikke om du leste denne på forrige innlegg, så skriver det her også;
      Sophie Elise Isachsen. Jeg ville bare si, at jeg tror jeg elsker deg. Ikke elsker som i kjæreste elsker, men deg som person. Jeg er ikke en creepy mann, jeg er en ung jente på 14 år som ser opp til deg. Det at du er i mot dyre mishandling og står for det, er veldig bra. Du har en blogg som når fram til mangen tusen, og når du skriver om det, blir folk påvirket, og de blir i mot dyre mishandlet de også. Folk “dømmer” deg bare fordi du har operert forskellige steder på kroppen din… Du er et eksempel på at du ikke skal dømme noen på utseende. Missforstå meg rett! Jeg mener ikke at du er stygg! Du er en fantastisk person, med et utrolig fint utseende. Det jeg mente var at folk dømme andre bare fordi de har tatt noen operasjoner og fikset på noe de ikke liker med seg selv. Alt var bare ment flott og fint i denne kommentaren, så ikke ta noe feil opp 🙂 Forresten så er du og Mathias super skjønne sammen! Du er herlig Sophie <3!

    26. Jeg elsker bloggen din, og jeg vet det er kanskje litt dårlig gjort å henge seg opp i akkurat den setningen men…hva mente du med dette?:
      “Jeg kan innrømme at jeg ser litt ekstra lenge på bilder fra for eksempel sommeren i fjor, da jeg var skikkelig brun og jeg tenker til tider”skulle ønske jeg så slik ut nå”. Men, jeg er norsk, og da får jeg bare leve med at jeg er litt bleik naturlig også. ”
      Betyr det at dersom du hadde sett meg, så hadde du tenkt – ja hun er hvert fall ikke nosk, for hun har jo brun hud og svart hår?
      Jeg skriver ikke dette, fordi jeg vil skape hat eller henge deg ut, men jeg er fra utlandet selv og må vel inrømme at jeg lett tolker ting litt mer negativt enn det, det faktisk er i blant.

    27. Hei! Den første grunnen til at du ligger på ”bookmarken” min øverst i nettleser vinduet er fordi jeg er innom deg to-tre ganger daglig, og da er det lettere å bare trykke der. En av de mange tingene jeg setter pris på ved bloggen din er at du oppdaterer JEVNLIG: altså ikke bare 1 gang om dagen men gjerne flere ganger om ting som skjer i hverdagen din. Har lest deg siden du hadde blondt barbie hår, om jeg kan si det sånn, og du er en av tre blogger (annais + andreabadendyck) som jeg har lest fast de siste årene. Om ikke jeg følger deg enda mer! Stå på, du er super og alltid ”BE THE CHANGE”.
      – anna 18

    28. Hvordan har du det fortiden? å elsker dyr! håper den blir ivaretatt:) digger deg sophie! den eneste bloggern jeg liker haha 😀

    29. Om noen får opprettet en konto eller etteller annet for å samle inn penger til denne hunden hjelper jeg med glede til!!!! Håper noen får fikset noe eller at hunden hvertfall får et hjem og opreasjonen den trenger! <3 Som sagt jeg bidrar gjerne med penger til denne hunden om noe sånt er mulig!

    30. Sol hjelper mot uren hud, men kan også forårsake det. Spesielt er det mange solkremer som gjør at man får noe som kalles Mallorca kviser.
      Solarium er noe av det man får mest uren hud av faktisk

    31. jeg elsker innleggene dine, at du ikke bare skriver “Hallloooo prøv denne sykt brae slevbruningen jeg blir så sykt brun av den bare se<3 dette er den beste på markedet bare kjøp den konster 500 kroner HER<3 hade" Dine innlegg er så interesante å lese!

    32. Jeg blir så lei meg når jeg leser dette. Har selv fått føflekkreft av overdreven soling… 🙁

    33. Det spørs hvor brun man er fra før av 🙂 de som er likbleike altså de rødhåra osv de er annbefalt bare 5 min annenhver dag, så er det de som er en mellomting, det er 20 min eller no, og de som er litt mørker enn der igjen burde ta 30 min, selv er jeg den som er litt gyllen uansett, jeg er aldri likbleik så man nærmest blir blå hehe, så jeg tar alltid 40 min uten å bli brent 🙂 trenger bare to ganger så har jeg farge 🙂 så bevarer jeg den da med å ta ti min eller fem min en gang i uka eller no 🙂
      Ang slike solariumskremer har jeg og prøvd det meste, og jeg kødder ikke, hver jævla gang etter noen uker så flasser det av, altså brunfargen går av, man blir flekkete og ekkel :s lite pent med lys hun her og der og resten brunt :p så nå har jeg kun en regel å forholde meg til, BARE skrubbe huden for harde livet, forså sole seg rett etter at man har tatt den dusjen, og ikke ha på noe parfyme, sminke eller deodorant, etter soling vasker jeg meg under armene med en klut bare å tar på deo, gjør som rregel dette på kvelden slik at folk slipper å kjenne den brente lukta haha :p også dusjer jeg som vanlig neste morgen, og neste dag der igjen dusjer jeg og som vanlig og rett i solariumet, skrubber meg ikke hver gang jeg dusjer, bare når jeg skal i gang med solinga 🙂 brunfargen min har holdt en god stund takket være det å droppe de kremene og heller bare skrubbe huden 🙂

    34. Hadde en solariumsperiode i vår igjen, tok sol tre, fire ganger i uka. Gikk rundt å trodde jeg var kjempe brun, så gikk jeg over fortauet og så venninna til Annais, og selvtilliten sank til tusen fordi hun var så utrolig mye brunere enn meg 😛 Gikk på et bemannet solstudio hvor jeg spurte om en krem for å bli fortere brun og han som jobbet der anbefalte meg en sånn krem du brukte. Endte med forbrenning over hele kroppen. Etter dette har jeg ikke turt å gå i solarium, jeg er livredd for å ødelegge huden min, har slektninger som grilla seg i solarium på 80-tallet, og jeg vet jeg ikke vil se slik ut som en 50 – åring når jeg er 30 😛 Tok det lang tid før du gikk i solarium igjen etter at du ble brent? 🙂

    35. Miriam : haha ja jeg kjenner følelsen av å tenke man er skikkelig brun og fabolous, og så ser man noen som er sååå mye brunere.. og så føler man at alt arbeidet ikke er for noen ting. Men det er sant at huden eldres mye raskere!
      Jeg brukte vel en måned før jeg tok sol igjen, kanskje litt mer. . husker faktisk ikke helt hvordan jeg gjorde det!
      Ann-Jeanette : åja, jeg mente bare å ha lest at anbefalt grense som bruker å stå inne i solariumene fra statens , så er det 20 minutter som er anbefalt max uansett hudtone.. men kanskje jeg tar feil, jeg pleier heller ikke å bli brent om jeg tar mer, men en gang skjedde det altså. Not cool!
      Pia :åååh tusen takk<3 det var godt å høre 😀

    36. Godt initiativ for å belyse den finn artikkelen! Kanskje du kan oppdrette en konto, der folk setter inn penger? Du har jo muligheten til å nå frem til mange, og vet det er stort ønske for å hjelpe denne hunden! Er ikke mange kronene per person det er snakk om! Et liv som reddes er verdt alt! Håper folk fortsetter å kommentere så vi viser at sammen kan vi faktisk redde noen! Krysser fingrene!

    37. Hey. Klart brun er pent, men få deg farge naturlig… så ofte du kan . Tror at solarium og andre remedier er skadelig over tid. Du er da så flott naturlig at du ikke behøver annet enn naturlig bruning. 🙂 om jeg høres gammeldags ut, er det fordi jeg er gammel ! ; p

    38. Fine bilder!
      Drevet å tenkt på å kjøpe sånn krem, men den Soleo….hvor lenge sitter fargen osv når du smører deg med den å tar sol 20 min? blir man flekkete? OG kan den brukes i ansiktet å gi godt resultat?

    39. https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      https://www.facebook.com/pages/C%C3%A6sar-Operasjon-og-rehabilitering/507725116002132?fref=ts
      HER HAR EIER LAGET KRONERULLING, ER HUN SOM ADMINISTRERER SIDEN. HUN HAR FÅTT INN 25.000KR IGÅR. OPERASJON VIL BLI DEN 06.12.13 !!

    40. Hei!
      Dette er ikke for å være negativ eller noe, men visste du at det er svært kreftfremkallende å sole seg mye, og at hudkreft er en av de vanligste formene for kreft i Norge? Det er vanlig i Norge fordi nordmenn “krampesoler” seg i Norge når de er i syden hvert år, og fordi solarium er så vanlig! Jo mer man utsetter seg for sol, her spesielt solarium med lav eller ingen solfaktor, jo større er sjansen for å få hudkreft. Jeg synes det er helt greit å ta sol en gang i blandt, men når man tar regelmessig sol en gang i uken, utsetter man seg selv for noe som er ganske farlig, hudkreft er i mange tilfeller dødelig, og når man velger å legge seg i solsengen ofte så syns jeg det blir litt at “man velger å ofre egen helse” for å få brunfarge.. Det er kanskje kett å tenke “dette kommer aldri til å skje med meg”, men brått en dag kan man sitte der med hudkreft, og da er det ikke alltid noen vei tilbake, og all solingen er kanskje ikke verdt det likevel når man tenker ikke bare på seg selv, men all familie og venner og mennesker som er glad i deg som kommer til å få det veldig vondt. Risikoen er faktisk ganske stor.
      Med slike kunnskaper syns jeg det er mindre lurt, kanskje til og med litt “respektløst” og vvandre frivillig inn i et solarium som brått en fag kan ødelegge hele livet ditt, hvertfall når man gjør det såppass ofte.
      Det er kanskje lett å tenke at “alt kan man gjør kan være farlig og man må jo få leve llitt uansett”, men når det gjelder akkurat solarium og soling generelt, er risikoen ganske stor, og det kan ødelegge liv.. Jeg vet det er mange mennesker som bor i land med store mengder hver dag gjennom hele året, men disse menneskene (de fleste hvertfall) har det ikke som vane å ligge å steke seg under solen slik som “nordmenn” gjør
      http://www.forskning.no/artikler/2008/september/195824

    41. Jeg vil bestille fra solariumkrem, men må gjøre det med postoppkrav.
      Du skrev tidligere at du bestilte med postoppkrav (som yngre) er det ikke låv lenger eller?
      Blir utrolig takknemlig for svar 🙂

    42. Jeg kunne være utrolig interesseret i et indlæg om selvbruning, da jeg ikke kan holde til at gå i solarium.. da jeg har tendens til at få masse fregner af det. Så jeg ville blive utrolig glad hvis du ville lave det !!

    43. ***Etter veldig mange henvendelser, ufattelig mye støtte og bidrag til operasjon fra fantastiske mennesker rundt i Norge, har det nå blitt mulig for meg å operere Cæsar selv slik at jeg får beholde han i livet mitt likevel!
      Jeg har derfor besluttet å ikke gi han vekk da det nå er mulig for meg å gi han det friske og smertefrie livet jeg ønsker for han.
      Ord kan ikke beskrive hvor ufattelig takknemlig jeg er for all støtte og all hjelp!
      Dette er et førjulsmirakel!***

    44. Var helt esktrem før der jeg tok en halvtime sol nesten hver dag, kunne gjerne holde på sånn året rundt. Men nå tar jeg 60 minutter sol 2 – 3 ganger i måneden og det holder i massevis for meg! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg