is i magen

Mye tanker som surrer rundt i hodet mitt nå, angående alt egentlig. Japan og det hele. Pappa kan ikke være med, fikk jeg vite nå. Men jeg pakker baggen og innstiller meg på at jeg skal dra, så får jeg bare prøve å holde hodet kaldt! 

Uansett, vi snakker ikke mer om det! I går var jeg sammen med noen venninner og lagde pitapizza, eller jeg tåler ikke hvetemel (det er en nylig utvikling, haha) så jeg spiste med speltlumper under! Jeg prøvde meg også på å drikke litt øl, men det smaker jo rett og slett tiss.  . Det er sikkert noe jeg bare må vende meg til, regner jeg med!

Nei jeg klarer faktisk ikke å blogge mer akkurat nå. Det er vanskelig å blogge overfladisk om jentekvelder og pizza når jeg har andre ting som surrer rundt i hodet mitt for øyeblikket – tusen millioner tanker, for å være presis. Dette er vanskelig, og håper dere både ser og forstår at dette overhode ikke er lett for meg. Må bare samle meg litt, så blogges vi senere! 

 

Meg og fine Isabel

Haha, her ser dere hvilke tiltak som må settes igang når man er den laveste i venneflokken! 

Jakken jeg har på meg er fra sheinside.com 

 

82 kommentarer
    1. Herlighet, du er ikke 12 år som må ha pappaen sin med overalt. Du er faktisk en voksen person og kan fint reise alene til japan. Skjønner ikke at du kan være så umoden over noe så lite.
      Grow up!

    2. Jeg skjønner at du vil ha faren din med på denne reisen, siden den er jo ikke en vanlig reise. Men tror at du kommer til å klare deg helt fint! Du er nydelig foresten!

    3. hva i helvette Isabel ? vet du hvor farlig det er ? Har du i det heile tatt peiling? kan faktisk banne på at du aldri hadde hatt baller nok til og reise så langt. Og det er ikke noe soleferie og paraply drinker! Det er tvert imot! Så jeg foreslår Isabel at den dagen du faktisk reiser så langt for og kjempe for det du står for så skal jeg gi deg en medalje! Og heller – grow up til deg!

    4. Du, Isabela tingen ! Hu ska reisa til JAPAN! Hadde du tørt å reisa der heilt aleine? Der du kjenner ingen? Hu jerr d for dyr sin skyld og etter min meining så e hu veldig modig! Stå på, Sophie! Eg vett at du klare d!;) Og forresten så elsker eg bloggen din<3

    5. kan ikke du legge ut episodene fra babe adventure for det som ikke har mulighet for å se eller betale 🙂 håper på svar!

    6. Isabel, japan er langt borte og jeg hadde selv ikke likt å reist alene så langt.. Ta og tenk litt på hvordan hun har det før du slenger ut en kommentar 🙂
      God tur Sophie, går nok fint 🙂 er selv den laveste, litt morsomt er det også 😉 du er nydelig btw! <33

    7. Du er så nydelig etter at du har tat ut restylanen! Håper du ikke tar dette negativt, men leppene dine er mye finere nå 🙂 Du tok et godt valg der, fint at du til slutt så et selv også. Du har jo så pene lepper i utgangspunktet!

    8. Shut up Isabel. Det er ikke en vanlig ferie med drikk, fyll og soling. Det er snakk om en farlig reise for å vise hva som skjer der nede, tror ikke de som bor der nede kommer til å vise nåde. Skjerp deg:-))
      Du klarer dette Sophie<3

    9. At folk virkelig sier dritt om at du vil ha med faren din er bare tragisk. Det er et kjempe stort skritt å dra til Japan helt alene. At folk ikke ser at det er ganske stort å dra helt alene til en by på andre siden av jorda hvor ingen prater engelsk kan være litt skummelt, er veldig rart. Kanskje ikke alle trenger å ha med en forelder, men man har ulike behov.
      Vil bare si at du er utrolig tøff og det er fantastisk at du gjør dette. Jeg ønsker jeg kunne dratt, men er bare 15 år og penger strekker ikke helt til. Du er et utrolig menneske og jeg håper turen blir fantastisk. Stå på!

    10. Dersom du har fått konstatert fra lege at du ikke tåler hvetemel så er det veldig rart at du drikker øl når det inneholder hvetemel. Og det er i tillegg en ganske stor undersøkelse du må gjennom for å finne ut dette. Rart du ikke har skrevet om det før nå da.

    11. Greia er jo at dette er et valg hun har tatt selv. Ingen sa at hun måtte dra til Japan. Synes helt ærlig hun skulle tenkt litt mer gjennom dette for det er jo en stor avgjørelse . Det har vært helt opp til henne hele tiden. Slik jeg har forstått det er dette noe hun ønsker å gjøre, men det virker kanskje ikke som om hun har tenkt godt nok gjennom det. Nå vet jo ikke jeg alle detaljene, men skal hun ikke dit for å tale delfinenes sak? Det virker som om hun er lidenskapelig opptatt og brenner for det.

    12. God tur til japan! 😀 Men vist du ikke tåler hvetemel tåler du heller ikke spelt mel og øl 🙂 har alergi for hvetemel selv så dette skjønner jeg ikke 😛 men kos deg i japan!

    13. Krysser fingrene. Mine for deg sophie! Du er sterk og tøff og absolutt ett forbilde! Superduper stolt av å kunne kalle meg en fast leser av bloggen din og er en leser som vil støtte valgene dine uansett om jeg er enig eller ikke fordi du har lært meg studerer viktig å gjøre det du vil og ikke la alle andre bestemme og påvirke deg til å glemme hvem du er :)<3 tall sophie fordi du er så fantastisk ! - hilsen superfan ❤️❤️

    14. marie : jo det er sant som du sier, kanskje ikke så veldig gjennomtenkt fra min side. Eller jo, gjennomtenkt er det jo, men så har det kommet opp flere faktorer i ettertid som har påvirket meg litt andre rettninger.
      Hedda : ja, det er jo ikke alle deler av livet sitt man blogger om! Jeg tåler det i små doser, men spiser jeg mye hvetemel hovner jeg opp (i hele kroppen..) og får en ekstrem smerte i magen.
      Isabel : unnskyld? Jeg har dratt alene til:
      – barcelona
      -danmark
      – paris
      – side
      – alanya
      – london
      UTEN foreldre, og noen av de stedene uten noen jeg kjenner. Det handler ikke OVEHODE om at jeg må ha pappaen min med “overalt”.

    15. Hmmm ja som sagt kjenner jo ikke til alle detaljene. Men du er en smart jente og finner nok ut av det! Liker at du svarer leserne dine forresten! Viser at du er reflektert 🙂

    16. Jeg skjønner veldig godt at du gruer deg til å dra. Det er jo ikke en helt vanlig tur heller. Håper turen går som den skal og at du oppnår målet med turen og at du får gode erfaringer som du kan bruke videre i livet ditt. <3 lykke til!

    17. det er hvetemel i veldig mange forskjellige øl, Du må finne de få som ikke inneholder hvetemel, for eksempel corona eller ringnes. Speltlomper er heller ikke fritt for hvetemel.
      Vet ikke om du har fått diagnosen cøliaki eller om du bare reagerer på hvetemel, men da bør du uansett sjekke litt bedre ut hva du tåler og ikke tåler. For konsekvensene kan være store hvis du ikke tåler hvetemel i det hele tatt, da vil det ødelegge tarmtottene i magen. Så les ordentlig og finn ut hva du kan ha og ikke ha! Lykke til 🙂

    18. Lykke til Sophie, du klarer dette! Bedre å angre på noe man har gjort enn noe man ikke har gjort 🙂

    19. Øl er kanskje ikke det beste å drikke hvis du ikke tåler hvetemel? Ikke speltlumper heller for den saks skyld 😉 Hvis du derimot skal ha øl uten hvetemel burde du prøve Corona 🙂

    20. Kan du legge ut et kart som viser alle land du har vært i/skal til i løpet av nær fremtid? Tenker det vil være gøy for leserne dine å se hvor du pleier å reise 😀 Lykke til i Japan!

    21. Isabel, det sophie driver med er ikke lite, det er stort! Jeg tror neppe du hadde klart å reise ALENE til Japan. Jeg hadde ihvertfall ikke klart å reise alene dit. Jeg synes det er søtt at hun vil ha med faren sin, uansett om han ikke kan. Alle trenger foreldrene sine iblant, og hvis du mener at hun ikke er moden, fordi hun vil ha med faren sin, så tror jeg du må søke hjelp, fordi det å ha med foreldrene sine “overalt” er ikke umoden. Jeg skjønner godt at Sophie ikke vil reise alene til Japan, og at hun er nervøs. Sånn seriøst, ta så tenk dere igjennom hva dere kommenterer, og voks opp for engang skyld!

    22. Hvis du ikke tåler hvetemel, tåler du verken speltlomper eller øl, så du burde kanskje undersøke litt mer angående hva du faktisk kan spise.

    23. Jeg synes det du kaster deg ut i er utrolig modig! Hadde forstått deg veldig godt om du hadde backet ut, men du står forstatt fram og er sterk! Håper du klarer det Sophie, jeg vet jo du klarer det, og før eller senere kommer du til å gjøre noe stort, så hvorfor ikke la det bli nå?
      Beundrer styrken din, håper det går fint i Japan!

    24. Åhh, ikke bru deg om Isabel og andre som kommenterer negativt, synd du er utrolig modig !
      Og håper dette ikke høres rart ut, men det du skal gjøre minner meg sykt om sånn disney/ film greie. Liksom at du skal ut på “eventyr” for en sak du brenner for, jeg skulle ha gjort så mye for å ha vært i dine sko nå !
      Lykke til videre sophie, støtter deg uansett hva <3
      -Asli, jeg som ga deg det brevet på selena gomez konserten 🙂

    25. Eg syns du e så tøff, som faktisk i det heile tatt har vurdert å fær helt til Japan før å kjemp før det du mein e rett! Det e ikke mange som har “guts” nok til å gjør det, å det at du sei at du føl deg usikker skjønn eg så godt. E jo kjempe langt dit og du reise jo helt aleina. Men syns du ska følg magefølelsen din, enten kan det bi et kjempe bra valg, ellers så kan det jo gå litt dårligere.. Men trur at om du velg å fær dit, så kommer det til å bi en opplevelse før livet. Og som tattoveringa de så fint sei BE THE CHANGE! Å ja du e virkelig ikke den “barbiedokka” som så mange like å kall deg, stå på sophie å kjemp før det du mein e rett! eg digga deg 🙂
      Håpa det går bra at eg skreiv på dialekt, å lykke til med ka enn du end opp med å gjør 😀

    26. Ikke bry deg om kommentaren til Isabel hvertfall… :p lol!
      Skjønner at det er tøft. Masse lykke til. Jeg har reist alene til Iran flere ganger, men da har hvertfall mor og mormor møtt meg på flyplassen, så det blir ikke helt det samme akkurat.
      Og det med øl, man liker det ikke i starten :S Når man blir vant, så liker man det. Nå synes jeg øl er kjempegodt!

    27. vet vel mest sannsynlig at du ikke kommer til å lese denne kommentaren men…
      du er sterk, du klarer deg <3 bare tenk på alt du står for og den personen du er! dette kommer til å være en skremmende opplevelse, ja, men du kommer til å angre deg om du ikke drar! ha troen på deg selv <3

    28. Du må bare tenke at de er en fin opplevelse og kunne fortelle om til barn, barnebarn osv! Også er det jo selvsagt litt gøy å kunne ha me seg videre at du har vert på en slik tur:) Jeg synes du er tøff, dette går nok fint skal du se! 😀

    29. Du er utrolig modig Sophie! Jeg hadde aldri dratt til Japan eller Asia for den saksskyld alene. Jeg hadde faktisk tvunget pappa til å være med hvis ikke hadde alle brødrene mine måtte ha vært med. At du skal dra alene er helt sykt! Håper du får en fin tur og ikke roter deg borti noe som er ugreit 🙂 <3 Og som vanlig forventer vi full rapport når du er tilbake(og underveis!) 🙂

    30. Jeg håper du drar til Japan! Da hadde du vært utrolig sterk, og gjort en bra ting! Tenk, om litt over 2 uker sitter du nok hjemme på rommet ditt igjen og koser deg.

    31. Jeg er også allergisk mot hvetemel, har hatt “diagnosen” i 4,5 år nå! Det er noe man venner seg til:) når jeg prøvde å spise spelt endte det ikke særlig bra, heheh.. Det er jo en slags hvete det også, men du er kanskje en av de heldige som tåler det alikevel?

    32. Hallo Sophie, skriver sjelden her på bloggen din, men leser omtrent hver dag. Jeg håper du finner ut av hva du skal gjøre angående reisen til Japan, jeg tror du kommer til å ta det beste valget. Du er et forbilde på utrolig mange måter, jeg blir så irritert over alle som ser på deg som en overfladisk bimbo: bloggeren med silikon, restylan og extentions. Selv om en blogg er overfladisk i seg selv, og lesere kun deltar i livet ditt gjennom bloggen, så synes jeg du er så langt mer enn en rosablogger. Du står for så viktige ting her i livet, du er åpen og ærlig, og kjemper alltid for det du tror er rett. Du holder alltid hodet hevet, og lar ikke idioter dra deg ned. Jeg misunner virkelig styrken din Sophie, du har så utrolig mye mer å by på enn hva de fleste tror. Du er virkelig et forbilde, det er det ingen tvil om.

    33. det høres ganske skummelt ut ang det at faren din ikke kan bli med, når det er så komplisert som det er. Men, det er jo flere fra hele verden som skal til akkurat den byen du skal til for å demonstrere. Det må da finnes en eller flere som snakker engelsk og som muligens kan hjelpe deg?

    34. hei,hei
      jeg lurte på om jeg kansje ikke har fått med meg at du skal noe spesielt i japan er det noe sånne jobb ting eller noe?PS. du er pen.

    35. Jeg lurer på en ting; hva er det du skal gjøre i Japan? Vet at det er ang. delfinfangst, men er det en slags demonstrasjon/protest eller noe lignende du skal være med på? Har veldig lyst til å høre om det, siden jeg støtter deg i denne saken 110%!
      Håper du drar, men samtidig skjønner jeg deg utrolig godt hvis du velger å ikke gjøre det. Kan ikke tenke meg det er verken så særlig trygt eller morsomt å dra uten en person ved sin side..

    36. Miapia: åh, jeg prøvde å finne den til deg, men jeg finner ikke direkte link jeg heller.. men, jeg har flere jakker derifra og alle er helt supre, så jeg er sikker på at uansett hvilken jakke du velger så blir du fornøyd!

    37. Dette klarer du! Jeg skulle lett gjort det hadde jeg hatt tid og penger til det… Derfor ønsker jeg så inderlig at du gjør dette! Gjør det for delfinene <3 Innerst inne vet du at du vil, og jeg vet du er sterk nok til å klare dette! Kom igjen, dette klarer du med glans <3

    38. Synes du er utrolig modig og tøff hvis du reiser til Japan! Og ønsker deg lykke til og håper alt går bra! Men jeg forstår deg utrolig godt om du velger å ikke dra likevel. 🙂

    39. Sophie, jeg vet du klarer dette! Dra og vis alle trangsynte i verden som ikke ser at dette er galt, hva som virkelig skjer! Hadde jeg vært 18 og hatt penger, skulle vi dratt sammen… Sender deg masse mot og lykke! Skal be for deg Sophie. Stå på, jeg vet du kan!

    40. Jeg tror virkelig du kommer til å klare deg fint, men jeg skjønner at dette er forferdelig vanskelig..
      Tror ikke noen klandrer deg hvis du ikke drar, ettersom du gjør så utrolig mye bra for dyrene her i Norge! Jeg beundrer deg virkelig, både for alt du står for, og for at du er så inspirerende. Jeg har virkelig fått øynene opp for dyrevelferd etter at jeg begynte å lese bloggen din for litt over ett år siden. Tusen takk!

    41. Ikke dropp turen Sophie.. Uansett hvor vanskelig det er akkurat nå, så kan jeg love deg at om du dropper turen vil sitte igjen med masse anger. Dette er noe du kjemper for, så dra å vis de trangsynte menneskene hvilket helvete delfinene må gjennom.
      Dette er en sak du er opptatt av, og nå har du muligheten til å gjøre en endring. En endring til det bedre. Du har muligheten til å påvirke og engarsjere mange tusen gjennom bloggen din ved å reise ned. Hev hodet og reis. Dette klarer du veldig fint, det vet jeg! Jeg har troa på deg. Klem

    42. Jeg håper virkelig du bestemmer deg for å dra! Jeg står for mye av det samme som deg, og hadde dratt alene uten å tenke to ganger, om jeg hadde hatt penger til det. Jeg har tidligere vært i Japan, alene. Det var fantastisk, og de er så utrolig hyggelige og hjelpsomme der! Dra ned dit, prøv å gjør det du har bestemt deg for, du vil ikke angre!! Du er en fantastisk jente som har flotte verdier. Dette klarer du, og jeg lover deg at det blir en opplevelse utenom det vanlige. Drit i alle haters, JEG HEIER PÅ DEG!!!!
      DU ER FANTASTISK.

    43. Lykke til vår kjære Sophie!! Det gjør ingenting at du deler din engstelse med oss! Du skal bare klage 😉 vi støtter deg!

    44. jeg synes det er utroligt flot, at du alligevel er klar på at tage af sted. Du skal nok klare den :). Du kan roligt være stolt af dig selv, at rejse alene til et fremmede land er noget stort – og så især for at støtten en sag du tror på. Dette er ikke noget alle ville kunne klare. Held og lykke med det hele

    45. Arctic har en jævlig ekkel “lakrissmak” ellernosånt, og gir dessuten ekstrem hodepine dagen derpå.. Anbefaler heller Seidel-øl om en ikke er glad i øl! Og som det sies…corona er tingen om du får vondt i magen…ja eller faktisk drinker som ikke har kullsyre i seg er best, av egen erfaring..men det er kanskje helt andre grunner til det…ikke vet jeg 🙂 Ellers er cider også en godkjent drikke for de som ikke drikker øl, og nå er det mange gode “sukkerfrie” varianter der ute 🙂

    46. hvis du ikke tåler hvetemel så tåler du heller ikke øl for ølgjæret i ølet er laget av hvetemel

    47. Jeg har cøliaki, og du kan ikke spise speltlomper hvis du har glutenallergi. De bruker hvetemel under utbakingen. Du kan heller ikke drikke de fleste typer øl, fordi det er hvete i øl. Et menneske behøver ikke mer enn 150 gram hvete hver dag, så alle mennesker er i bunn og grunn intolerante mot gluten. Det er myyyye å sette seg inn i hvis du har cøliaki. Jeg er selv sykepleier, og har heldigvis lært en del om det på skolen. Men jeg ønsker deg lykke til i læringsprosessen!

    48. Hei kan du legge ut linken til jakka du har på? Prøver alltid å finne klær som du kjøper men synes det er så vanskelig å finne det på sheikside. Håper du kan gi meg linken:)

    49. Herlighet, hvorfor er alle så negativet til at du vil ha med din far på reisen?! Som jeg har forstått er det jo ikke en vanlig reise, og når det er såpass langt vekke er det jo greit å ha med din far. Dessuten er det jo ditt valg. Men håper du forteller mer om den reisen snart, jeg har ikke fått med meg så mye om den, eller har du skrevet om den? God tur 🙂
      Og ja, dersom du har cøliaki, så burde du ikke drikke øl, siden det er hvetemel i det. Ellers er det jo bra at du bruker andre alternativer enn hvetemel, håper ikke det er ille.

    50. Hei! Bare ett tips: det er hvetemel i øl.. Jeg tåler ikke hvetemel selv. ❤️ Du er ett stort forbilde!

    51. Skjønner så godt hva du mener, får alltid panikk når jeg reiser alene så forstår at du er redd ,tror du kommer til å få en fin tur, men visst du ikke vil reise er det ingen andre en du som kan avgjøre det ! Lykke til ivertfall <3

    52. Hei søte deg! Har lest bloggen din i noen år nå, men har faktisk aldri kommentert før nå. Vil bare si at du virker som en utrolig herlig jente med mange tanker og stort pågangsmot. Beundrer deg veldig og på tross av hva mange andre mener, syns jeg du er et herlig forbilde. Du bør være utrolig stolt av deg selv.
      Bare det å vurdere å dra så langt for å kjempe for noe du står for er en bragd i seg selv. Personlig syns jeg du bør gjennomføre, men for all del, sett din egen sikkerhet først. Du kan være stolt over deg selv uansett hva du velger å gjøre, og dessuten har du nådd utrolig mange med ditt buskap, noe som betyr mye mer enn du kanskje innser.
      Stå på videre! Er det noen her i verden som kommer til å nå langt her i livet er jeg sikker på at det er deg. Den selvstendige jenta med samvittighet, viljestyrke, håp, refleksjon og mot. Heier på deg 🙂 be that change!

    53. Lykke til sophie! Er imponert over deg 🙂 kunne selv ønske jeg kunne dra for å stå imot delfinslaktingen, men hverken penger eller fri strekker til. Du burde vær stolt av deg selv!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg