resultat : ingen restylane

 

I går gjorde jeg noe jeg for å være helt ærlig har gruet meg til en god stund nå. Jeg gikk på første behandlig for å fjerne restylanen jeg har i overleppa. 

Det var i USA jeg først fikk tanker om at det var noe jeg ikke helt likte med leppene mine men det var litt vanskelig å sette ord på hva. Restylane er jo noe jeg har hatt i snart 2 år, og ett valg jeg selv har tatt, så at jeg skulle bli missfornøyd kom som et lite “sjokk”. Det må sies at jeg ikke angrer på at jeg tok det i utgangspunktet, men jeg angrer på at jeg tok så mye. Det som skjedde for meg, som jeg tror skjer med ganske mange, er at man tar for lite første gang man tar det og når helvesen blir borte, så tenker man at all restylanen er borte. Så tar man mer, så skjer det samme på nytt igjen, og slik fortsetter det til man har blitt blind på seg selv. Jeg har kun tatt restylane en gang i 2013, og har tidligere aldri latt restylanen forsvinne av seg selv (noe den skal iløpet av 6 måneder). Ettersom jeg har tatt så mye forsvant det ikke slik som jeg hadde håpet – selve leppene ble mindre, men all restylanen så ut ut til å samle seg over leppene og laget en “skygge-effekt” mellom leppe og nese som ikke så veldig bra ut.

Derfor bestemte jeg meg for å gå til Elisabeth på juvelen spa i Harstad. Hun er min faste jeg går til når det kommer til restylane, og jeg spurte om hun kunne fjerne restylanen min. Det funker slik at hun sprøytet inn ett stoff over leppa som skal løse opp restylanen, og om ett par dager skal alt være borte. Jeg merker allerede at noe rundt 70% har forsvunnet. Dette vises best fra siden, og dette er også noe jeg kjenner selv om jeg klemmer på leppene (den såkalte “kanten” man ofte får av restylane er borte).

Jeg skal tilbake til Elisabeth på lørdag for å se om jeg vil fjerne mer, eller hvordan jeg skal gjøre det framover! Da skal jeg også ta med kamera, så kan dere få litt mer omfattende beskrivelse av hva jeg har gjort, og hvilke andre behandlinger jeg gjør. Vet mange har spørsmål om restylane, og jeg kan ikke hjelpe med alt. Men Elisabeth er den flinkeste jeg kjenner på dette, og jeg har prøvd en del forskjellig! Hun kan nåes på telefon : +4795867711

Så, her er det mer eller mindre naturlig. Hva synes dere? Jeg synes det føles så raaaaart. 

 

139 kommentarer

Siste innlegg