drømmekroppen

 

Jeg har funnet fram tre bilder som jeg føler representer forskjellige “ideal-kropper” ganske godt. Den ene er masse former, den i midten er tynn med silikon, falsk brunfarge og blondt hår, og den siste er bare slank uten spesielt mye former. Siden alle er forskjellige, lurte jeg på hvem dere ser på som “perfekt” her? Hvem dere ville ha vært som, om dere fikk velge? Jeg synes dette er interessant fordi nå har jo mange jenter begynt med å trene, og mener å være størst mulig og sterkest mulig er det beste. Men om vi ser BORT fra det, og nå skal velge noe annet. . Hva ville dere ha tatt? Og ikke si Kim Kardashain nå bare fordi dere føler det blir “rett”, siden vi tross alt “må” like enten noen som har former, eller noen som er trent. Det er jo lovt å mene forskjellig.

 

Selv liker jeg også Kim Kardashian sin kropp, men slik kommer jeg aldri til å kunne se ut – jeg har bare ikke den type kropp. Så da må jeg nok velge Heidi Montag, jeg er jo mye “større” enn henne sånn sett, og har mindre pupper, men det er nok den som ville ha vært lettest for meg å oppnå.

 

348 kommentarer
    1. synes det halndler nesten om å være sit fineste jeg, som… man kan jo ikke noe for om man er veldig tynn eller født kraftig men så kan mag gjøre det beste ut av seg selv, få seg selv til være fornød med kroppen sin. 🙂 men liker inlegget ditt, er ganske intresangt vill nok valgt kim 🙂

    2. Jeg ville valgt Kim sin kropp, fordi jeg synes hun ser naturlig pen ut! Og jeg synes faktisk former er mye finere enn ikke å ha former, for da viser det at du er på en måte en skikkelig kvinne.. Er jo derfor vi har former, fordi vi er kvinner!

    3. Kjempe fine alle sammen, men den kroppen jeg kan få er nok Kim sin!
      Du er tøff som tørr å legge ut dette inlegget, her kan jeg lukte at det kommer en del hat!

    4. Heidi! Men mest fordi jeg aldri kan trene meg til brede hofter, siden det er det KIm har! Eller smale hofter sånn som nr 3.
      Heidi har jo også smale hofter, var ikke det! Kunne gjerne hatt den kroppen så lenge de svære puppane hadde vært naturlige:p heheheh

    5. synes ingen av kroppene var fine, men hvis jeg må velge en så er det hun i midten 🙂 jeg synes du har drømmekroppen jeg! Den er perfeeekt!! ha en super kveld videre, klem!! stå pååå <3

    6. Jeg hadde nok gått for Kim sin kropp, selv jeg har former, og føler meg vell med det! Hadde sikkert følt meg enda bedre hvis jeg var “tynn” eller “sterk”, men det er bare ikke den personen jeg er 🙂 Ser på meg selv som en jente med former, og jeg lever livet sånn! Selvbilde er bra!!!

    7. den helt til venstre, uten tvil. Den i midten er helt grei, mens den på høyre er så kjedelige. Ikke akkurat noe å ta i, viss du skjønner, hahaha

    8. Nei du, dette blir for dumt. Du kan da ikke be jenter om å si hva kropp de liker best, og hva kropp de vil oppnå. Jeg syntes alle er fine, men det er også mange andre kropper som er fine. Det fineste er en sunn, trent og naturlig kropp som ikke er blitt fikset på spørr du meg. Er du sunn på innsiden, vises det på utsiden.
      Disse bildene kan også trigge småjenter. Ikkje bra!

    9. jeg hadde gjort alt for å få kim kardashian eller heidi sin kropp! Jeg mener en god blanding av disse to er helt perfekt. Jeg ville ikke vært hun til høyre fordi jeg syntes det er mye penere med former, uten at man ser tykk ut.. håper jeg en dag har motivasjon til og oppnå en drømmekropp. amen

    10. har alltid elsker kim kardashian sin kropp, såå.. endrer ikke mening. men ville heller hatt KROPPEN til hun i midten med normale pupper, og da mener jeg ikke håret og hudfargen, men med utenlandsk brunfarge og brunt naturlig hår 🙂

    11. Ingen av dem egentlig, Kim har veldig fin kropp, men ville gjerne hatt hennes bare litt tynnere og mer trent. Men det MÅ være bittelitt former, altså rumpe og hofter.

    12. Syns sånne innlegg som dette er veldig interessante å lese. Jeg ville nok ikke valgt noen av de kroppene. Men om det var sånn at jeg var nødt til å velge så hadde det blitt Kim-kroppen. Det er nok den jeg syns er finest og det er også den kroppen jeg kanskje kunne klart og få. Altså, den er nok lettest for meg å oppnå.. hvis du skjønner hva jeg mener.

    13. Vil veldig gjerne ha en slik kropp som Kim. Elsker slike flotte kropper med masse former, synes det er nydelig.

    14. Kim Kardashian har penest kropp synes jeg, men den mest realistiske “drømmekroppen” for meg er vel nummer 3 i og med at jeg har 0 former…

    15. Det er kanskje mange som tørr å si meningen sin men jeg ville faktisk ha godt for nummer 3 fordi jeg synes hun ser mest naturlig ut og det er vel hun jeg klarer og få likens kropp som hvis jeg virklig har lyst!

    16. Heidi Montag. Jeg synes det er fint å ha en tynn kropp med former (ikke for mye) store pupper og en fin rumpe

    17. Jeg synes uten tvil at Heidi Montag sin kropp er den fineste 🙂 Så det er nok den jeg ville ha valgt.

    18. hm, hun nr 3 er den jeg ligner mest på, har bare litt bredere skuldre. jeg personelig foretrekker nr 1 og 3 best 🙂

    19. Jeg har veldig små hofter/rumpe, og en ganske stor midje, men jeg er tynn, såå, mitt ideale blir vell i midten, pga jeg har litt store pupper

    20. Kim sin kropp! Selv syns jeg modelltynt er fint med tanke på mote, men for meg er det nok lettest å se ut som på bilde 1. 🙂

    21. Ingen… Kim i så fall! Men hun er på en måte et dårlig eksempel på det man kaller “kvinne med former” siden hun har helt flat mage, noe de fleste formfulle kvinner ikke har!

    22. Herregud, når skal folk lære seg at flere ting kan være fint? Alle tre kroppene er kjempefine, og mange andre kropper er fine. Alt som passer ansiktet til den det gjelder, som ser sunt og naturlig ut.

    23. Hvis jeg skal velge den jeg ligner mest på så er det den siste. Er egentlig bare tynn, men liker det. Ville kanskje hatt nr 3, og ikke 2 fordi så store pupper er litt for mye for meg. Alle er fine på hver sin måte, uansett hvilken kropp man har!

    24. Jeg synes Kim har kjempefin kropp, men nummer 3 sin kropp er også dritfin. Hadde blitt kjempe glad uansett hvilken jeg hadde fått.

    25. Det blir nok nr 1! Føler meg ganske heldig siden jeg allerede har litt av den timeglass figuren, og det hadde vært enklest for meg å få den kroppen.. Eneste er at jeg kanskje ville hatt en smalere midje 🙂

    26. helt klart Kim sin kropp! og må bare få med at du kan ikke påstå at du er større enn heidi…øhhh,du ble jo fremstilt på en annen blogg som “verdens minste blogger”…og du er jo såååå lita og tynn..

    27. Begge jentene på sidene ser normale ut og som jenter man kan finne ved bassenget eller stranden. Noen har mer noen har mindre 🙂
      Hun i midten ser jo ødelagt ut -sorry

    28. Har nokså lik kropp som kim, med litt smalere hofter kanskje. Hadde ikke hatt problemer med å ha kroppen til høyre, man vil jo ofte ha det man ikke kan få, eller..?

    29. Heidi, men med min egen B-cup. Syns små pupper er finest, sikkert den eneste i hele verden som syns det, men likevel :))

    30. Skal jeg si deg hva min drømmekropp er? Ingen av de på bildene. Min drømmekropp, min drøm er å kunne godta meg selv. Være fornøyd med den kropptypen jeg har, for – ingen har lik kropp. Ja, klart man kunne trent seg fastere, men alt i alt så handler det egentlig bare om å kunne elske kroppen sin slik den er og vil man forandre den, så gjør man det.
      Synes ingen av de kroppene du har vist på bildene er drømmekropper. En drømmekropp er å kunne elske den slik den er.

    31. Kim sin kropp! Også den kroppen som er enklest for meg å trene opp men motivasjonen er et mangel..

    32. Jeg liker alle tre, de er perfekte på hver sin måte, men hvis jeg måtte velge, hadde det nok blitt Kim Kardishan. Hun er lettest for meg å oppnå..

    33. synes synd på deg som er så syklig optatt med kropp, herregud, hvem faen bryr seg? Du burde helle oppfordre leserene til å elske sin kropp, uavhengig om den har kurver eller ikke:) En kropp er en kropp! Ikke en obsession slik som sofie har;)

    34. Heidi sin kropp ser jo kvalm ut. Man kan jo se skjelettet hennes på brystkassen hennes! Hun ser ut som en falsk barbie jo.
      Kim sin kropp er fantastisk. Former, kjøtt på kroppen, etc. Ekte kvinnekropp!

    35. Jeg ville valgt nr.2 eller 3. Er ikke så glad i disse svære “formene”. Føler at det blir for mye rett og slett. 🙂

    36. Kim helt klart!! Ingen tvil engang, hun har kroppen alle gutter elsker og jenter mesuner og jeg skjønner hvorfor!!:)

    37. Egentlig ingen av dem.. Jeg vil sånn være helt tynn, slik at benene mine stikker ut. Det høres dumt ut, men jeg vil være dødelig tynn. Jeg har en psykisk lidelse som heter Body Dysmorphic Disorder, og tror det delvis er den som gjør det, men jeg holder på å slanke meg nå. Prøver iallefall! Klarer ikke å trene pågrunn av angsten, og går aldri ut av rommet mitt (er på rommet mitt rundt 23timer i døgnet..) så den eneste muligheten min for å bli tynn er å ikke spise så mye! Spiser jo nok, jeg lever jo, men tror jeg har en del mangler.. Besvimer veldig ofte, og klarer ikke å stå oppreist så lenge før jeg må sitte fordi jeg holder på å besvime.
      Jeg skulle ønske jeg var mer som deg – naturlig tynn. Du virker ikke som at du trenger å gjøre noe spesielt for å holde vekten, mens med meg så MÅ jeg spise lite og bra, viss ikke legger jeg på meg med en gang..
      Spiser somregelt under 7-800kcal per dag, og nå har jeg kuttet ut kjøtt og fisk, så er vel litt mindre nå. På gode dager er det 300kcal, men skeier ofte ut og kommer opp i 5-800kcal.. Litt mye spør du meg.
      Nå er jeg ganske “chubby”, og egentlig på randen til å være tjukk. Er 1.68m og veier 65kg(!!), og målet er å veie 50 kg :’) Først skal jeg under 60, så får vi se hvordan ting går etter det.. Vil bare bli tynn, så tynn at folk stirrer å tenker “oi, hun var tynn!”.
      Veide 80kg på mitt største, og på noen måneder hadde jeg spist så lite at jeg veide 63 og var egentlig fornøyd, men så gikk jeg opp igjen til 68, og igjen har jeg gått ned litt, men ikke nok.
      Oi, dette ble da veldig langt.. Tviler på at du orker å lese alt, men om du gjør det – vit at du er heldig, du er vakker, og der er så mange som skulle ønske de så ut som deg. Også før du tok noen operasjoner eller restalyne, så satt jeg på rommet mitt å ønsket at jeg skulle våkne opp å ha ditt utseende! Håper du innser det, for jeg er redd for at du har ett ‘mildt’ tilfelle av BDD, og tror det er derfor du har operert og fikser så mye på utseende ditt. Selvsagt mener jo jeg at desse tankene dine om at du MÅ bli bedre osv har blitt fôret med at du har nok penger til å gjøre det du vil med utseende ditt.. Håper du tenker deg om i fremtiden, og at du får snakke med noen om du vurderer med kirurgi, siden jeg ikke tror det er du som vil forandre på ting, men de ‘onde’ tankene. Jeg vet jo ikke, og håper det ikke er slik, men bare tenk over det 🙂
      xxxx

    38. Synest alle de tre har en smashing kropp! Jeg kunne aller helst tenkt meg noe imellom Kim og Heidi 🙂

    39. Jeg har en del former, så jeg kan aldri bli noe i nærheten av de andre. Men jeg syns kroppen til Kim er kjempefin, så det må bli den! 🙂
      Syns dessuten at Heidi er alt for tynn, i alle fall i forhold til puppene.

    40. KIM!!! Det er også egentlig lettest for meg med tanke på at kroppen min er “bygd” og med store hofter og egentlig formful kroppsbygning. Det er også det beste egentlig med tanke på at jeg elsker å trene og har trent intensiv styrke i to år nesten:)

    41. Jeg lander på bilde av Kim, det ser ut som en kropp som får spise det den vil, samtidig som den er lykkelig. Men om jeg skulle valgt ut ifra hva som er “lettest å oppnå” så måtte det blitt Heidi ettersom jeg er høy, slank og har relativt synlig silikon.

    42. ville definitivt hatt den siste kroppen! den er mer naturlig og fin, og mye finere “fasong” på 🙂

    43. Iam inspiring from your pretty sweety sexy body by super hot beautiful sexy breast with perfect sexy body and best beautiful long sexy legs with best Shap of sexy fitness body.

    44. Er litt usikker :/ før jeg ble gravid veide jeg 66 kilo (Jeg er 160 høy) og etter at jeg fødte sønn min gikk jeg ned til 45!!! :S Så det var for tynt, nå er jeg på 51 etter å ha fått dattera mi menne eh det er stygt å være for tynn å det er stygt å være for lubben og, så måtte vel slått sammen nr 1 og 2 :p

    45. Helt ærlig så synes jeg kim kardashian har utrolig vakker kropp! Er høy og slank selv, så det er derfor vansklig for meg å kunne se ut so kim kardashian siden jeg ikke har slike former. For meg er det nok mer realistisk og se ut som alessandra ambrisio, ikke at det er negativt!

    46. Ville nok hatt Kim sin 🙂 synes det er veldig pent med synlige former. selv har jeg Bh størrelse 80E, men har jo ingen rumpe.. Litt deprimerendes sier det ser jo ut som jeg skal velte vært minutt pga. vekta rund puppene 😛

    47. e syns da e så teit at vi ska døm kropp alle har fin kropp på sin måte. Alle de kroppan e like fin da e ikke noen som e finere en noen av de andre. Men hvis e absolutt sku ha velg så hadde det blitt Kim. E kun aldri ha blitt som nr 3 eks.

    48. er naturlig slank og formløs heelt uten pupper, og selv om jeg har godtatt det skal jeg ikke legge skjul på at jeg skulle ønske jeg så ut som Kim Kardashain!

    49. Håper denne bloggen din går til helvete en vakker dag. Hvor mange hjerneceller har gått tapt i alt det du har fikset på? Sette ut bilder for å se hvem som har penest kropp? hvilket fokus har du egentlig? Det at du i tillegg velger Heidi Montag, sier noe om hvor syk du også er, for hun er heller ikke frisk! Skjerp deg, og ta heller for deg verdier, det som betyr noe istedenfor dette utseende fikserende drittet. Gidder ikke lese dette lenger, det blir for dumt.

    50. Definitivt Kim Kardashian! Jeg er selv litt “større” og elsker former! Det som er så fint med Kim er at hun har perfekte former og de er der de skal stå! Jenter med store lår, rumpe og pupper er like fine som jenter som har en “toned” kroppstype! Love it 🙂

    51. av de tre, synes jeg hun til venstre hadde finest kropp. Jeg synes at det er MYE finere å ha former og ikke syyltynn

    52. Ingen av dem! Synes modelltynn er finest, selvfølgelig med litt muskler i lår og rumpe. Som miranda kerr:) Kim blir definitivt for stor for min smak.

    53. Kim sin. Jeg vil gjerne ha litt rumpe også, fordi jeg synes det er like sexy som store pupper. Har ikke helt anleggene for det, men vil ha en velproporsjonert kropp.

    54. Ville følt meg mest komfortabel med kropp #2 men har alltid synes Kim er helt fantastisk nydelig (selv om det er så godt som umulig å få den kroppen selv for “krafigere” personer)

    55. Ingen av dem. Men jeg vet om noen som har en fin kropp. Christina Vukicevic, Doutzen Kroes, Miranda Kerr, Heidi Klum, Kate Moss. Ja.. De syns jeg har en fin kropp. De som du nevnte syns jeg ikke har noe spesiellt fin kropp, ikke noe som jeg ønsker meg dessverre. Hvis jeg skulle få plukke fra øverste rad ville jeg tatt kroppen til en friidrettsutøver, de har såå fine kropper! 🙂 Spesielt Christina Vukicevic.

    56. Synes hun helt til høyre er penest, og sånn jeg vil se ut:) men alle har forskjellig syn på hva som er pent:)

    57. Helt ærlig, kroppen til hun i midten med mindre bryster og naturligere farge. Og fin rumpe, vet ikke hvordan hun har da..
      Jeg kan oppnå lignende kropp, men tviler på at all sjokoladen jeg stapoer i meg nå er til hjelp..

    58. Må nesten si Kim, av disse tre. De to andre er ALT for tynn og er ikke noe i nærheten av hva jeg vil kalle “drømmekroppen”. Jeg synes at ei jente skal ha litt former, litt pupper, rumpe og ikke trenge å ha en utsultet og utmagret mage.

    59. Former er det absolutt vakreste, så derfor velger jeg helt klart Kim. Dessverre kommer jeg aldri til å ha den kroppstypen :S

    60. De fineste var 1 og 3. Den kroppen hun i midten har rett og slett stygt synes jeg. Jeg synes det er “finest” med litt pupper og hofter sånn som Kim har. Det er lettest for meg å oppnå siden jeg har mer hennes kroppstype.

    61. heidi er ren plastikk og ser forferdelig ut. kim ser vel best ut synes nå jeg, men ingen av de tre er en av mine drømmekropper

    62. For meg er ingen av dem drømmekroppen:) Kanskje heidi montags, men i en mer muskyløs og fit form 🙂

    63. Heidi Montag er altfor tynn, men hvis jeg kunne legge til litt former og la den være litt mer muskuløs, så hadde det blitt hennes. Men med mindre pupper, det er ikke pent med så store pupper (har det selv helt naturlig, og jeg hater det).

    64. Synes ingen av dem har perfekt kropp, men hvis jeg måte velge så hadde jeg tatt Kim sin kropp. Syns silikon er stykt, nr 3 var helt ok men da ville jeg heller hatt Kim sin kropp..

    65. Hm. Det viktigste er å føle seg vel i eget skinn er det ikke? Selv har jeg verken mer eller mindre å skryte av. Jeg har aldri klart å oppnå den flateste magen, og jeg har ihvertfall ikke noe utrigning å skryte av:P men jeg gjør det beste ut av det. Jeg er heldig som er ganske liten av vekst. Så det er kanskje lett for meg å si, at man bare skal jobbe med det man har…men er det ikke litt juks å legge seg under kniven? Ikke juks fordi jeg ikke har råd, men fordi en fikser på noe som egentlig er fint som det er. Du tror du skal bli mer lykkelig, men blir du egentlig det? eller blir du bare mer obs. på andre ting du gjerne skulle ha fikset? Kroppen forandrer seg med åra, men hva er viktigst? Ny nese, og flatere mage, eller en kropp du føler deg behagelig i? Men jeg har såklart ikke noe fasit. Du sier selv at du ikke angrer på brystene dine, og jeg syns det er råtøft a du er så åpen om degselv. Men jeg syns du er alt for hard mot degselv Sophie. Jeg tror ikke det finnes noen andre så fine som deg. Og hvis du ikke ser det selv… er det kanskje synet ditt du bør operere.

    66. Jeg har veldig lik kropp som Kim. Og for å holde på det bildet jeg har, så vil jeg legge en pekefinger på Kim. Noe fordi jeg vet jeg aldri kommer til å få en bedre kropp enn det jeg har. Og da kan man pynte på det man har.
      MEN, hvis jeg skulle valgt. Ville jeg valgt hun helt til høyre. Vet ikke navnet hennes.

    67. Egentlig syntes jeg alle er like vakre uansett, tynn, tjukk, eller ja hva det enn måtte være. Men det er jo selvfølgelig alltid noe som er “finest” eller “perfekt” da synes jeg, Kim!

    68. Personlig så syntes jeg Heidi er finest. Har ingenting imot Kim’s kropp, men jeg er litt sånn selv og jeg trives ikke sånn.

    69. Skrev ikke du et innlegg for noen måneder siden om at du ikke skulle drive med kroppspress?
      Lurer virkelig hva du vil oppnå akkurat nå.
      Men til lykke med livet, er bra at du har meninger du står sterkt for.

    70. Helt ærlig Sophie så synes jeg hun helt til høyre har finest kropp, forfra, MEN Kim Kardashian har jo den heiteste og mest feminine rumpa! Gutta snakker mye om den fordi hun ser fruktbar ut, ei jente med former gir ut signaler om at hun vil bære fram gode avkom, mens ei som er for tynn ei, signaliser til det motsatte kjønn at hun ikke er nok fruktbar. Litt teit å tenke , men sånn er vist instinktene til gutta uten at de tenker over det selv.

    71. Kim K har jo absolutt vinnerkroppen av disse 3 bildene. hadde du tatt et annet bilde som nr 2 hadde det kanskje hvert anderledes..
      hun er jo “operert” overalt

    72. den eneste jeg kunne klart å trene meg ned til er Kim Kardashian. jeg er feit så det blir nesten umulig å bli tynnere enn det.

    73. Kim Kardashian. Ikke det at jeg har noe imot de andre kroppene, men jeg har former, og jeg vil ha former.

    74. Prøver så godt jeg kan å lure med selv til å synes at former og muskler er det fineste… Men sannheten er desverre at jeg neste synes “jo tynnere, jo bedre” selvfølgelig ikke syklig tynn, men bare en naturlig slank og smal silluett. Jeg er veldig intrressert i mote, og synes rett og slett at en del trender ser bedre ut på tynne jenter med lite former. Det er litt trist, men nå er jeg bare ærlig. Jeg skyller på motebransjen, modellene og medier!

    75. Jeg ville vært som Kim, det er en slik kropp jeg har best muligheter å oppnå, men jeg synes likevel former er peneste! da mener jeg ikke overvektig med former, men slank med former 🙂
      Heidi Montag syns jeg ser helt forferdelig ut.. Det er for falskt for min del, og alt for tynn! Men hver sin smak 🙂

    76. Ingen av dem. Drømmekroppen min er en undervektig kropp uten noen former hvor heller bein synes. Små pupper og rumpe. Dette er for meg dessverre umulig å oppnå uten sulting.

    77. mellomting mellom Kim, Heidi, men med noe strammere lår&rumpe :)Selv er jeg ganske lik slik du var for noen år siden, er naturlig tynn, relativt liten og har ganske store pupper 🙂

    78. må nok si Kim, ikke fordi at det er det “rette” på noen måte, men jeg har alltid vært forelsket i “50 talls” kroppen. Samtidig skulle jeg ønskt at samfunnet kunne slutte å snakke om den så kalte drømmekroppen, irriterer meg til døde….

    79. Heidi Montag, men med bittelitt mer fett og muskler, og ikke minst uten puppene. Foretrekker små pupper, mye mer lettvint i hverdagen, med å finne BH osv. Har selv en liten B, og selv om jeg klager til tider syns jeg små pupper ser finest ut med klær på 🙂
      Syns Kim Kardashian ser helt smashing ut, men det er dessverre ikke en kroppsfasong jeg ville følt meg komfortabel i. Har ganske lav selvtillit, og når idealet blant syttenåringer i dag er å være så tynn og fit som mulig er det ikke så lett å skille seg ut.
      Modellen til høyre ser desverre litt for tynn ut, men med litt mer muskler og litt mer fett hadde det ikke vært noe problem akkurat!

    80. Heidi sin, med litt mindre pupper eller nr 3 med litt større pupper 😛 Finnes en fin mellomting 🙂 Og ja, Kim Kardashian har fin kropp, men jeg som har kropp som nr 3 naturlig ville nok ikke følt meg vel i Kim sin kropp..

    81. Ingen treffer helt etter min smak – Heidi med litt mindre pupper kanskje ? Jeg bruker mye vintage og da må man være tynn og kan ikke ha for mye former..dessverre. Jeg holder meg så tynn for å passe inn i klærne mine…dusteklær.. 😉
      Men uansett, en frisk kropp er viktigst, trust me, I know.

    82. helt ærlig så hu i midten .. å kjenne æ bli litt skremt av det med tanke på at den te venstre e finest men føle jo tynnere jo bedre ..
      så kjent æ vart litt skremt der faktisk ..
      digge dæ sophie < 3 ståå påå

    83. At mange sier heidi synts jeg egentlig bare er helt sykt. Ser bare helt unaturlig ut og nei uff.. jeg syntes bare det ser helt for jævelig ut.
      Jeg ville sagt nummer 3.

    84. Jeg er veldig tynn og uten former(sånn som 3), men ønsker å være nummer 1. Er ikke fornøyd med kroppen min i det hele tatt. Jeg ønsker så utrolig mye å gå opp i vekt og få litt former :/

    85. Visst det er et ideal jeg skal gå etter så vet jeg ihvertfall at jeg aldri i hele livet kommer til å kunne klare å få kroppen som Heidi Montag og hun helt til høyre, fordi jeg selv mener jeg har litt former. Så jeg vil nok si jeg hadde gått for en veltrent Kim! Men det jeg syns er aller finest som er i min drøm er nok Heidi Montag ja. Hadde absolutt ikke gjort noe å sett ut som henne, men uansett hvor mye jeg hadde trent har jeg ikke samme kroppsbygning som henne 🙂

    86. Hvorfor må du absolutt ta opp dette med “drømmekroppen” igjen? tror du ikke det bare legger mer press på jenter ved å vise bilder av Heidi som ser ut som hun har anoreksi?. Da jeg så bildet, følte jeg meg plutselig 100kg feitere 🙁

    87. Kim har uten tvil den fineste kroppen – etter mitt syn iallefall.
      Kim er slank, men har likevel gode former! Loveee it 🙂

    88. Oi, rart å se de i denne sammenhengen.
      Kim ser jo fantastisk ut, liker at jenter har noe å ta i. Er deiligere;)
      Heidi ser helt feil ut, så påtatt liksom!
      Og hun siste var så utrent.
      Trente kropper og formfulle kropper er pent!
      Kanskje fordi de begge har former 🙂

    89. kroppen til heidi, bare litt mindre pupper. synes selv det er finest med en slank kropp med litt former og store pupper, men er ikke en fan av rompa til kim haha. bilde nr 3 synes jeg blir litt for tynt og “kjedelig” liksom

    90. Jeg er en av de som har former men faktisk skulle ønske jeg ikke hadde det. Jeg syns former er fint, men jeg syns faktisk det er finere å være litt tynn uten digre former liksom. Det går jo selvfølgelig en grense for hvor lite former idealkroppen min har. Vet ikke om du har merket spesielt hvordan kroppene til ballerinaer er, men det er min idealkropp. Altså ikke like formløs som siste bilde, men slank og veldig stram. Dessverre er formene mine genetisk, og selv om jeg trener dans minst 5 timer i uken kommer jeg nok aldri til å få en slik kropp.

    91. Kim, nr 1. Hun har fra jeg begynte å tenke over hva det vil si å ha en perfekt kropp vært mitt forbilde. Fine naturlige former, ikke for tynn, ikke for kraftig. Blir litt bekymra av dere som sier at Heidi(nr2) er penest, fordi hvis det perfekte kropsidealet faktisk skal være så tynt med ganske markerte muskler så kommer så alt for mange jenter til å vøre missfornøyde med seg selv. Så Kim er bare helt nydelig, og et bra utgangspunkt! 🙂

    92. Hvorfor legger du så mye kroppspress på leserne dine?? Herregud jeg blir nesten lei meg av å lese svarene her…. Nr 4, for slik ER jeg. Jeg vil være slik jeg er. Veldig lik nr 3, men jeg gidder ikke samenlikne meg med noe ideal. Patetisk å oppfordre leserne dine til det. Selvsagt hadde større pupper vært gøy, men er det virkelig sååå viktig??
      Nr 2 ser jo ikke bra ut i det hele tatt. Slik som deg, hvor mye av deg er egentlig ekte? 🙂 Naturlig skjønnhet er noe som du aldri kan defineres som dessverre.. Den gamle Sophie ligger jo gjemt inni et skall av falske pupper, lepper, nese og hår. Du har fikset på så masse at det er skummelt å tenke på hvor vondt du kan ha det med deg selv. Jeg er like gammel som deg, og glad for at jeg ikke har lagt meg under kniven. Jeg vil ha noen som liker meg, ikke noen som liker en kunstig utgave av meg selv… Streifer aldri denne tanken deg?

    93. Definitivt Kim sin 🙂 jeg har former fra før av og jeg føler det kler meg veldig godt! har ikke slike former som henne, men eg kler ikke å være tynn :-))

    94. når det kommer til meg å min kropp, tror ikke jeg hadde sett på meg selv som “perfekt” før jeg hadde hatt den kroppen i midten der, men jeg synes jo egentlig det er veldig fint med former.

    95. Nr 3. Naturlig pen 🙂
      Lettest for meg å oppnå, jeg farger ikke håret lenger engang- ingenting
      Det jeg gjør en gang i blandt er å bruke selvbruning 🙂 utenom det er jeg all naturel og trives med det :3 liker å tenke på at jeg liker utseende mitt sånn som dnaet mitt formet meg :p har ingenting i mot å forandre på utseende, vil bare ikke gjøre det selv. Liker at jeg klarer å like meg selv – akkurat som jeg er.

    96. Jeg mener Kim K,
      personlig liker jeg smal midje med brede hofter og stor rumpe +pupper. Dette er mitt ideal, liker litt mer dramatisk timeglassfigur enn det kim kardashian har egentlig..

    97. Hvorfor i all verden er det ikke flere som reagerer på bildet av Heidi Montag, og hvordan hun ser ut???! Det verste er at MANGE her inne synes hun har den fineste kroppen.. Altså HALLO, hun ser ikke frisk ut for fem flate øre. Synes rett og slett hun ser ekkel ut nå, ALT for tynn og unaturlige former med noen enorme heslige pupper som ser ut som de skal sprenges hvert øyeblikk. I hvilken verden er dette fint?! Det er så lite fint som du får det! Ville heller hatt bilringer og null pupper enn å se ut som Heidi Montag på det bildet, hun har ødelagt seg selv og det er tragisk. Hvis det der er drømmekroppen går verden under. Blir kvalm av dette plastisk-kirurg-hysteriet som har rammet så mange unge fine jenter, særlig dere bloggere. DET SER IKKE BRA UT!!!! Og dere var SÅ fine før. Hva har skjedd med verden?

    98. Heidi Montag ser jo faktisk ikke frisk ut? en radmager kropp med to digre (og tydelig) falske pupper. Ikke fint i det hele tatt. Håper virkelig ikke dette er et forbildet for deg!!

    99. Du kommer aldri til å bli fornøyd med kroppen din om du fortsetter slik. Du vil bare at vi skal si hvor pen du er!

    100. lett valg, nr 3! ville ikke hatt hoftene til kim iallefall, alt for breie 😛 . vil heller ikke ha de gigantiske puppene til heidi. så 3 er ganske enkelt valg

    101. Jeg har veldig breie hofter og store pupper, så jeg tror egentlig at Kim Kardashian sin kropp er den jeg kan få 🙂 må bare få flat mage først hehe. har ikke like stor rumpe da, men det er vel nesten umulig. digger kroppen hennes egentlig! siden jeg nå har godtatt at jeg aldri får en kropp slik som den til høyre 🙂

    102. Jeg har alltid vært veldig tynn, men da jeg kom i puberteten vokste puppene skikkelig mye. Bruker nå str 65FF, og har ikke operert i det hele tatt. Føler jeg kunne hatt mindre pupper, en D-cup eller noe hadde vært perfekt – men av disse tre ville jeg enten sagt normal kropp uten så mye former, eller Kim Kardashian. Kun fordi hun er sexy as fuck

    103. Hata å sprekk bobla tel di som syns nr 2 va finare pga formen hennes enn nr 3, men vill ha normale puppa; UTEN PUPPAN E HO LIKE FRI FØRR FORME SOM NR 3
      🙂

    104. Store trente bøse jenter er virkelig noe av det styggeste jeg vet om! Skjønner ikke hvordan noen jenter kunne tenke seg å se ut som en okse, men alle har vell sin smak. Kim har en fin og kvinnelig kropp men hun er jo ikke akkurat helt naturlig hun heller da for de som tror det. Synes definitivt Heidi har finest kropp, men hun kunne hatt en smule mindre tydelig silikon etter min smak.

    105. Ingen av de. Kim er for lubben, Heidi Montag ser litt ut som en narkis som har tatt for mye sol og betakaroten og hun andre var formløs. En fin kropp er like slank som siste kroppen, bare med litt større pupper, rumpe og mer markert mage

    106. Av disse tre bildene var Kim Kardashian sin kropp finest, men jeg ville nok ikke vært sånn selv. En mellomting er fint! Ikke for tynn og ikke for stor. Men så klart, syntes det er så forskjellig fra person til person. Enkelte kler og er fin med litt mer former, mens andre litt tynnere.

    107. Ja ja skjønner at dette engasjerer og det er grunnen litt trist. Dere sitter bak et tastatur og ønsker drømmekroppen !! Din kropp kan du forme som du vil med litt viljestyrke og sunt kosthold, men da må dere skru av PC noen ganger i uka fo å trene og fjerne snop og potetgull som står ved siden av samme PC.

    108. Jeg ville valgt Kim. Jeg vet ikke hva det er men jeg liker jenter med former, skikkelig rompe og litt brei rundt hoftene. Så definitivt Kim Kardashian <3

    109. Kim sin kropp er den fineste kroppen i mine øyner av de 3 🙂 Former, stor rumpe og pupper er noe av det fineste jeg vet om!

    110. Det her er LATTERLIG! vil du gå igjennom mange operasjoner for å få den “perfekte kropp” som Heidi, eller være fornøyd med den kroppen du er født med??

    111. Nr 1 ser heeeelt klart både sunnest, mest sexy og for all del mest damete ut !! Nr 2 ser bare ALT for fake og for tynn ut, mens nr 3 bare ser ut som en 10 åring i kroppen uten så mye som en eneste form.

    112. Heidi med mindre pupper.
      Hvis du ser bort i fra hvilken kropp du bare har mulighet for å oppnå, hvilken kropp ville du hatt da?

    113. Så Fra kommentaren til Christine Hindenes og opp er stillingen slik…
      Nr1 (Kim) = 127 stemmer, 1 stemme uten rumpen hennes…
      Nr 2 (Heidi) = 42 og 1 halv, 19 og en halv uten puppene, 2 stemmer uten trynet hennes.
      Nr3 (Ukjent?) = 32 og en halv.
      Det summerest opp slik mine damer og herrer..
      Av 274 kommentarer hittil..
      Handler 224 av de om selve spørsmålet i innlegget..
      WAZZZZ UUUUUP %%&//(…….W&By..

    114. Dette får jeg faktisk veldig dårlig selvbilde av. Jeg er en jente med små pupper og lite former som skulle ønske at jeg hadde bredere hofter og større pupper osv.
      Dette er ikke ting man kan trene seg til. Jeg må hele tiden ta meg selv i nakken og si at jeg er bra slik som jeg er men når jeg ser slike komentarer som kommer om kroppene til disse jentene, blir jeg lei meg fordi man burde tenke på at det er ikke alle som har muligheten til å forandre på seg selv eller slanke seg.
      Visst jeg skal være sunn, slik som ¨alle¨ synes er finest, vil jeg også ha null former som de fleste synes er stygt…

    115. vær så snill. tenk på hvilket budskap du sender ut. MÅ man virkelig fokusere så mye på hvilken kropp som er den “rette”? Du har ekstremt unge lesere, og du trenger ikke proppe hodene deres med kroppsidealer osv osv.. Vi jenter er fine som vi er, og så lenge psyken er på plass, så skal man kunne klare å leve godt i den kroppen man har.

    116. For meg er Kim Kardashian’s kropp “drømmekroppen”.
      I mine øyne blir Heidi’s kropp for unaturlig.
      <3

    117. No hate, men jeg synes faktisk ikke kroppen til Kim er noe fin. Min personlige preferanse er tynne/slanke kropper med midje, men det kan jeg ikke si høyt med mindre jeg vil bli stemplet som syk eller at jeg støtter spiseforstyrrelser.
      Det er synd igrunn, også det at ei kraftig jente kan legge ut et kroppsbilde for så å bli hyllet som en helt, mens tynne jenter kan gjøre det samme for så å bli rakket ned på; beskyldt for å bedrive kroppspress, ha spiseforstyrrelser osv.
      Det er en syk verden vi lever i.

    118. æsj dette inlegget likte jeg virkelig ikke, overfladisk, lite gjennomtenkt og ganske så skadelig… er det nødvendig å legge fokus ATTER en gang på hva hver og enkelt synes er finest? kan vi ikke bare være enig om at alle fasonger er fint istedenfor å fokusere på personlige preferanser? alle vil komme dårlig ut av det.
      Jeg hører til gruppe nr tre, tynn, små pupper, liten rumpe, og vet du, jeg trives med det jeg. På tross av alle som mener det er usunt og stygt, spiseforstyrrelser, lite feminint, you name it, har hørt alt. Men jeg hadde nok ikke taklet dette innlegget og alle komentarene like bra da jeg var 14-15 år, da var ikke selvbildet mitt det samme. Jeg vet du tenker at du kan skrive hva du vil og at det er din blogg og alt det der, men tenk nå på de som sliter i et lite sekund før du poster slike innlegg, Det hjelper jo fader meg ingen å høre at den liker det best og en annen liker det best og at man ikke er bra nok okke som. Fokuset bør ikke ligge på drømmekroppen, fokuset bør ligge på aksept.
      Og du som sa at jenter finner opp dårlig selvtilitt og syter for å ha noe å syte av. NEI fordi det er en hel haug med jenter som ikke lever opp til noen av disse kroppene.

    119. Syntes det blir litt dumt å ha avsteming for hviken KROPP som er finest. Alle har da nydelige kropper, og blir litt trist/dumt å tenke på hva andre syntes er pent, når det kun er en egen mening som har noe å si 🙂 Syntes heller vi skal være fornøyde med de fine kroppene vi faktisk har, uansett vekt. Husk på at disse på bildet er modeller og jobben deres ER å se bra og slank ut. De bruker flere timer hver eneste dag for å oppnå dette. Vær fornøyd med dere selv, jenter <3 Ikke sammenlign dere med noe som er uoppnåelig!

    120. a body made in the gym!!!…..de glemte du… den er best, ikke disse!! Med vakker flat mage, stor rund rompe, fantastisk lór…best!!!!!!

    121. Det var jo ingen mellomting her da. Hun til høyre var jo helt rett og kim er skikkelig formfull. Syns kim definitivt har den fineste kroppen. Hun er slank men har fantastiske former.

    122. Heidi sliter med spiseforstyrrelser og har et ideal som er helt sykt. Hun er jo skummelt tynn. Synes absolutt det ikke er fint å være så tynn, så brun og ha så store pupper, og ihvertfall ikke på samme kropp. Synes heller ikke kroppen til høyre er noe pen, når man er en kvinne burde man ha en kvinnekropp og ikke en barnekropp tenker jeg. Samtidig synes jeg Kim Kardashian er litt “slapp” i kroppen, kunne godt tenkt meg en litt mer trent, men ganske formull kropp. Men så klart, skulle jeg valgt en av dem hadde jeg tatt Kim sin. En skikkelig kvinnekropp uten å være chubby/feit.

    123. Ingen av delene *-*
      Idealkroppen min er ingen av disse… Jeg vil ha en større kropp, med litt mer fett, litt mer former, litt feitere c: Kanskje litt som Tara Lynn. Er lei av fat-shaming, og body-shaming, og annet faenskap samfunnet kommer opp med i dag :))) Skulle ønske du hadde med ei som var feit, ei med former. Kim er ikke en akseptert representant her. Hun faktisk ganske tynn, selv om hun har former. Alvorlig talt, hadde vært fint med litt mer diversitet, litt flere idealkropper representert. :))
      (((Det hadde væt kult om bloggen din kom med litt body posetivity for en gangs skyld, spesielt siden du har mange unge lesere, og alt for mange sliter med selvbilde, OG DETTE VIL LETTERE FORANDRE PÅ MAN OMGÅS MED BODY-POSITIVITY. Og med det mener jeg ikke bare “Kim-kropper”. Jeg mener syltynne, superfeite, veldig veltrente osv. Mange ulike kropper. Please.)))
      Og å bare tilføye at kommentarer av f.eks. Kim, der hun blir omtalt som en “ekte kvinne”. HVA FAEN. Ekte kvinner ser man ribbeina på, ekte kvinner har dissene lår, ekte kvinner har tight gap, ekte kvinner har celluiter, ekte kvinner er flatbrysta, ekte kvinner har hengende pupper, EKTE KVINNER ER GENERELT BARE KVINNER. Noen ekte kvinner er veldig tynne. Jesus Christ folkens. Jesus.

    124. Kim sin kropp, bare med litt mindre former. har selv brede hofter og smal midje, men pupper er det heller dårlig med – haha 🙂

    125. Nå må du ta deg sammen, lille frøken!
      Hvordan i all verden kan du få deg til å legge ut en “avstemming” om hvilken kropp som er finest? Grusomt!! Tenk så mange unge lesere du har som lar seg påvirke. Jeg er snart 30 og lar meg veldig påvirke.
      Nå er jeg en av de som sliter med spiseforstyrrelser og lar meg lettere trigge av slike ting, men jeg tror at nettopp derfor representerer jeg er ganske stor andel av norske jenter. De antar at mellom 0,2-0,4 prosent av Norges befolkning har anoreksi, med andre ord; det er ekstremt utbredt.
      Du burde skamme deg, rett og slett. Dette her var skikkelig stygt gjort av deg. Merker jeg er så lei meg nå at jeg skjelver. Jeg vet du er ekstremt utseendefokusert, men dette her tok kaka. Slemt, lite gjennomtenkt og veldig skuffende.

    126. Kim´s tror jeg! men jeg tror vi aldri kommer til å bli fornøyd med hvordan koppen vår ser ut! (sier ikker alle men de fleste)

    127. Kim! Selv er ikke kroppin min like formfull som henne, men gud, den dama har fin rumpe,haha:) Kunne virkelig ønske jeg hadde mer sprett rumpe samt markerte hofter

    128. Veldig mye fokus på å ha store pupper og rund og fin rumpe. Jeg er vel en av de få jentene som fortsatt synes det er fint å være tynn. Selvfølgelig ikke slik at det blir sykelig da 🙂
      Jeg ville gått for nr.3

    129. Absolutt Kim Kardashian, uten begrunnelse. Men nettopp fordi jeg synes kvinner med former er noe av det peneste en kvinne kan bære.
      l all hovedsak tror jeg kroppsidealet for både kvinner og menn består, fordi mennesker likere pene og muskuløse kropper. Vi har alle ulike oppfatninger av kroppsidealer nettopp fordi vi mennesker er visuelle.
      Jeg synes ei at jenter eller gutter skal streve etter slike idealer, ettersom at det kan gå over til det ekstreme. Gjerne begge veier.

    130. Kim Kardashian, uten tvil. Synes hun har en av de flotteste kroppene noen sinne, sammen med bl.a Beyoncé. På en annen side synes jeg også at modellene Rosie Huntington-Whiteley, Candice Swanepoel, Miranda Kerr og Adriana Lima har ganske bra kropper.

    131. hahahah, du måtte finne det styggeste bilde av Miranda Kerr for at folk ikke skal synest hun er den fineste :p hahaha herregud… finner jo mange fine bilder av henne på google… er det fordi du er redd for skal synest hun er den peneste fordu hun ikke har så mye former? er du redd for at folk skal synest det er penest med små pupper? er du så jævla lavmål at du også skal legge ut sånne innlegg? det er absolutt finest å være slank..å ikke feit som faen! for meg så er kikm kardashain små tykk.. fedig med det…

    132. Jeg synes det er finest med former, så må velge Kim Kardashian. Men har ikke kroppsformen til det rett og slett så jeg lir nok som Heidi Montag etter jeg har tatt silikon. 🙂

    133. Mitt personlige skjønnhetsideal er en så tynn kropp som mulig, store silikonpupper og en søt liten sprettrumpe, så av disse tre blir det helt klart Heidi som får tommel opp fra meg.
      Store hofter / rumpe à la Kim Kardashian har jeg aldri likt, og selv om hun har en flat mage, får de store hoftene henne til å se lubben ut.
      Jenta på høyre side har alt for små pupper for min smak. Litt slik som jeg hadde, før jeg la inn en halvkilo med silikon i hver pupp. Haha 🙂

    134. Store runde bryster er og brede hofter litt stor rumpe synes jeg er finest som feks shakira hun er jo perfekt ♥ Heidi har helt vanlig kropp bortsett fra silikonpuppene..

    135. Eg brukar ikkje tida mi på å tenkje på kva som er drømmekroppen, rett og slett fordi eg har den kroppen eg har og veljer å vere fornøgd med den sånn som den er! I ein periode gjorde eg slik som deg; framheva puppane mine så dei skulle sjå størst mogleg ut, fekk meg langt blondt hår og la ut dristige bilete. Men veit du kva, det gjorde meg ikkje lukkelegare… No fokuserar eg på det indre i staden for, samt å utvikle meg som menneske, og har det så utruleg mykje betre med meg sjølv. Å få komplimang for at ein er smart, reflektert eller har gjort eller sagt noko bra betyr så mykje meir enn å få høyre at eg er deilig… Dette er ikkje meint som kritikk mot deg, me er alle forskjellige, men eg følte for å dele kva eg sjølv har erfart.

    136. Eg legg til: Eg kan også sjå ut som Barbie om eg vil, men kva er poenget? Kva gir det meg i det lange løp? Då eg stilte meg sjølv spørsmålet så var svaret “ingenting”…

    137. Jeg er veldig spinkel i kroppen og tror at jeg mest sannsynlig kunne oppnådd den siste kroppen enklest, siden jeg ikke har former, hvis ikke måtte jeg lagt meg under kniven, noe jeg ikke har planer om.. Men hvis man ser bort i fra det som er mulig, ville jeg mest sannsynlig ha hatt Kim Karidashian sin kropp men kanskje litt mindre former igjen.. 🙂 Synes egentlig at det er litt urettferdig når kvinner med former får så mye ros, mens kvinner med mindre former, som rett og slett er slanke naturlig får hets om de legger ut bilde i bikini. Det er like kjipt og ikke ha former som å ha former, ville mye heller hatt fine pupper og litt mer lår enn ingenting av delene.

    138. Ville hatt Kim sin kropp.. eller Heidi sin, bare uten de gigantiske puppene og uten håret og hudfargen! 🙂

    139. For å si det rett ut kjære venn, det er ikke så mange som du tror som elsker magre kropper med store, åpenbare sillikonbryster.

    140. Å være tynn som Heidi å ha så store falske pupper er drit stygt å ikke naturlig en plass så jeg sjønner at jenter vil se så unaturlig ut som mulig når de velger Heidi. Viss du har former så har du fyldige pupper, er du tynn så kan du ikke forvente deg store pupper og da passer det best med litt mindre pupper! Kim er flottest av de alle! Former er de som er penest! Men SERIØST jenter, vil dere se så unaturlig ut? Det er trist!

    141. En salig blanding mellom 1 og 3. De som viser at de er komfortable med kroppen sin ser oftest bra ut uansett.

    142. Altså Heidi Montag har jo operert hele kroppen sin, og det vet jo alle. Så da er jo hun kun et ideal for de som er villige til å ta masse operasjoner, og ikke har styrke nok til å være fornøyd med seg selv…
      Synes Kim ser best ut, men hun er for mange norske kvinner et usannsynlig ideal siden hun har et mer eksotisk utseendet når det gjelder former.

    143. Jeg velger Kim sin kropp, mye lettere å få den kroppen siden jeg allerede har den. Må bare få av noe fett først

    144. va kje så lurt me detta innlegget 🙂 dersom ei jente har kropp som nr 1 eller 2 eller 3, så leser man kommentarene å da forteller folk hva som er finest, og dt kan påvirke de fleste 🙂 selv jeg er nr 3, mn eg har rumpe, mn likevel kje så mye former. Og her leser jeg at nr 1 og nr 2 er finest og slike ting og det er ikke akkurat så kjekt å lese heller. Alle er perfekte på sin måte 😉

    145. 1 og 3. Er ikke så veldig fan av store silikonpupper og sånt. Det hadde sett bedre ut om dem var litt mindre. Syns silikon er greit om man har små hengepupper, men ikke når det blir for mye. Men syns 1 og 3 var i så fall finest, Heidi hadde så fin kropp før :/

    146. Helt klart Kim sin kropp! Synes ikke Heidi Montag har så fin kropp, den er litt for ´kunstig´. Og nr 3 var også veldig fin da, men jeg synes Kim har den fineste!

    147. Dette er jo tre nesten identiske kropper…
      Tre slanke kropper med flate mager med en liten variasjon i bryst- og hoftestørrelse viser strengt tatt ikke et egentlig utvalg av kroppstyper.
      Forr øvrig er det bare galt av enkelte i kommentarfeltet å påstå at “former er det som gjør oss til ekte kvinner”. Ekte kvinner har former. Og ikke former. Og noen er store og noen er små, og noen er muskuløse. “Ekte kvinne” er en av de mest irriterende frasene jeg vet om. For hva er i såfall alle som ikke passer med din definisjon av “ekte”?

    148. ville ikke valgt noen av alternativene
      liker en kropp med markert mage, samt brede hofter, det synes jeg er såå fint!
      og bra, trent rumpe såklart, pupper har ikke så mye å si

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg