lenge siden

reklamelenker fra NELLY

 

Jeg har tilbrakt dagen i senga med Netflix som eneste selskap.. Kjemper for å bli mennneskelig igjen, haha. Jeg er så sinnsykt sløv og sliten etter dagene i London, men det var verdt det for jeg har hatt en av de beste ukene på lenge. Vi har drukket vin, shoppet og jeg har kommet, om mulig, enda nærmere min fine Marte. Jeg er jo aldri ute lengre, og selv om det ikke ble mange drinker så var det herlig. Lenge siden gammeltante-Sophie har hatt en fyllekule, haha!

 

Nå skal jeg gjøre meg fiks ferdig, min kjære skal ta meg med ut på date! :D ♥ Husk tv2 klokken 22:15, forresten! 


 Har ikke noe spennende å vise bilder av, så her kommer mine siste nettkjøp! 


En rød, tettsittende basic genser. Jeg har flere lignende fra BIKBOK i hvitt og svart, de aller fleste av oss eier vel noe sånt? Men jeg har aldri fått tak i en som hadde den “perfekte” rødfargen, så jeg ble veldig glad da jeg fant en på nelly. Den er også veldig lett i stoffet og former seg perfekt etter kroppen!  HER   kan den kjøpes, for 199 kr.

 

 

 

 

Blå topp, 199 kr HER

 

 

Sinnsykt behagelig bukse! Den er elastisk, men stram nederst i bena – slik liker jeg det! 299 kr koster den, og kan kjøpes HER 

 

 

Jakke fra nelly HER, 418 kr koster den! 

 

 

 

Utrolig fin kjole, som nå koster 148 kr. Jeg hater å si at “det er virkelig et kupp”, men det ER virkelig ett kupp! Hva annet koster 148 kr? Lunsj + smoothie? Haha, denne kjolen skal jeg ha lenge. Den er supernydelig i virkeligheten, og hverken ser eller kjennes billig ut.  HER kan den kjøpes! 

 

Ellers kjøper jeg fra tid til annen sminkeprodukter på nely, og denne gang tok jeg sjangsen på vippelim og varmebeskyttende. Begge deler funker bra, og jeg er fornøyd! De har også masse løsvipper på nettsiden som jeg tenker å prøve meg på neste gag jeg bestiller. Vippelimet kostet 129 kr HER, og varmebeskytende kan dere kjøpe HER

 

Til sist, en ny singlet fra madlady med åpen rygg. Madlady fyller 2 år i helgen, og har 30% rabatt på alt! Derfor koster nå denne singletten 100 kr.  Frakten på madlady koster 29 kr, men om man kjøper over 600 kr så blir frakten gratis. Jeg shopper masse forskjellig  på nett og kan derfor ikke svare dere alle om hva frakt koster på diverse nettsider, det må man nesten bare lete seg litt fram til på nettsidene! Jeg har faktisk aldri fått toll når jeg har bestilt klær fra utlandet (bestiller som regel 2-5 plagg om gangen), men jeg har fått toll på sminke, extensions og fotografier. 

 

Noen av mine tidligere favoritter fra http://www.madlady.se/

 

 

 


55 kommentarer
    1. Nei, Elise. Den former seg ikke fint rundt kroppen. Den krøller seg, lite flaterende, under pupper som skulle vært mindra.

    2. Du ser jo helt annerledes ut på ekte jo, hva søren. Snakk om å redigere bildene dine, og du kaller Alena Shishkova falsk. Hun ser i hvertfall naturlig ut.

    3. Hvorfor er det bare dere som jåler dere til som får all oppmerksomhet her på blogg.no? Bare for det er så mange kåte guttunger/tenåringer her. Å de som aldri får seg noe som må sitter å ser på deilige jenter å drømmer seg bort. Lol for en verden. Heldigvis vokser de fleste folk det av seg når de blir eldre. Men desverre er det mange som aldri vokser det fra seg. Ja du har fin kropp og alt det der, men hva som er så kjekt å kle seg halvnakne til alle? Er det ikke nok med å vise seg naken til typen? Jeg hadde aldri klart å vært sammen med noen som skal vise seg for alle. Om jeg er sjalu? Eh nei. Man kan lett få en fin kropp visst man bare vil. Trening og passe på hva man spiser så har man perfekt kropp. Så enkelt er det. Men de private delene holder jeg for meg selv og typen. Så klart må dere leve livet som dere selv vil men synest det er dumt at du er et forbilde for mange mange jenter. De tror jo at alt handler om nakenhet og å være penest. Tenk de som får dårlig selvbildet pga de ser det bare er de peneste som er noe her i verden. Finnest mange som bare vil ta livet sitt pga de ikke er noe verdt. Alt handler jo om kropp og pupper blandt jenter. Stygg verden vi lever i. Jaja unge jenter får bare ta seg ut.

    4. Jeg skjønner ikke hvorfor du tør å stille opp på tv. Du ser jo så annerledes ut enn på bloggen…

    5. Du så fantastisk ut på tv-sjermen! Jeg syns faktisk du var finere der enn på bildene:-) de som skriver noe annet er KUN sjalu.

    6. Så deg på tv å må si meg enig med mange andre at du overreagerer noe helt vannvittig. Tåler du overhode ikke noe kritikk? Hun snakket om bilde av deg, ikke om deg som person!
      Du må begynne å forstå at mange av bildene av deg ikke er noe bra. Du er jo en god person da.

    7. Jeg synes at de FHM bildene av deg var ganske fine! Og jeg ser helt klart opp til deg, du er en veldig klok og god person sophie, som står for det du sier! Og jeg håper virkelig at du gjør som du sa, at du fjerner restylane som du har i leppene, fordi det var virkelig ikke fint når jeg så deg på tv… Ellers, så digger jeg alt med deg, og håper at du ikke tar det negativt til deg, fordi du er virkelig en fantastisk person! <3

    8. du er super pen! og HUSK! IKKE BRY DEG OM HVA ANDRE SIER!! og jeg lurte på noe. har du tenkt å ta ut silikonen? og ikke glem du er NYDELIG!

    9. Hva er det med deg og pot på klær og piercinger? Du fremstår jo som en ærlig person. Hvorfor? Ikke særlig smart ihvertfal;)

    10. Hvorfor har du ødelagt deg selv med silikon og det tullet i leppene dine? Du er jo ei nydelig jente ellers. Er trist at folk ødelegger utseendet sitt med sånn falske greier. Sorry men det er rett og slett stygt. Vær deg selv med ditt ekte utseende. Håper du tar det bort en vakker dag.

    11. fyfan anette synke så jævla lavt, helt lattelig! ikke ta deg nær av parodien ho laga, ho e bare sjalu på deg!! elske deg<3

    12. hun sa jo bare at bildene var jævlige.. ikke at du ser jævlig ut.. måten bildene var tatt var jo ganske vulgære.

    13. Jeg skjønner ikke hvorfor du vil være blond, du er jo dødsfin i mørkt hår! Når skal du ta ut restylane av leppene? Skjønner meg ikke på denne bloggkrigen, det eneste hun sa var jo at bildene var jævelige, ikke at du var JÆVELIG! Jeg er enig med henne, og syns ikke forside bildet ditt var fint, men bildene inni bladet var dødsfine 🙂

    14. Parodien var rå bra! Det er jo faktisk sånn du gjør når du video blogger. Ta deg ikke nær av det, prøv heller å vær mer tilstede når du legger ut en video blogg.

    15. Er det flere enn meg som så piercingen. Den hadde en viss plante på seg. Vet det fordi vi har om det på skolen, men den var kul og jeg elsker bloggen din❤❤

    16. det er så sinnsykt teit med hasj navle piercingen din, eller genseren der der var det samme..OM du røyker, who cares, so what, du er ikke den eneste, men det er faktisk ikke KULT uansett. akkurat som det ikke er kult å drikke seg dritings heller..
      jeg hadde selv et armbånd på din alder med hasj tegnet, og jeg husker jeg synes det var dødskult. jeg ser tilbake på det idag som en herregud at jeg gjorde det, hadde ALDRI gått med det idag, hehe, man vokser og lærer.
      kanskje du er voksen nok til å skjønne at du vil synes det er flaut om noen år. selv om man fremdeles får på i eldre alder, så vil det ikke si man skal gå kledd i planten fra topp til tå, hehe!

    17. I begynnelsen av videoparodien var det egentlig sykt likt, men etterhvert ble det bare drøy, fyfaen. Greit nok, kanskje du er ikke så tilstedeværende i hver videoblogg, men fyfaen, hun forsøker å fremstå deg verst mulig, men hun mislykkes. Det hun holder på med er bare trasig. 😉

    18. Håper du ikke tar deg nær av den parodien anette marie laget av deg! Håper du ser at nå er det hun som dummer seg ut og ingen andre. Såg deg på tv, og jeg støtter deg fullt ut! Men vær så snill, ta ut det du har i leppene, du ser syk ut… 🙁

    19. Jeg håper faktisk at du tar deg nær av den parodien anette marie lagte av deg.. for det er virkelig likt! Det virker som du er mer opptatt om hvor mye dritt du har i puppene og lippene, og hvordan exstensionet ditt ser ut enn alt annet her i verden. Og ja, her kan du komme med “men jeg donerer til dyr, osv”. Syns du burde bli litt mer naturlig, det kler deg mye bedre! #nohate.

    20. Okei, jeg pleier vanligvis ikke kommentere bloggen din men nå kunne jeg ikke dy meg. Men ser nesten ut som du har weed merket som navlepiercing. Ikke så lurt siden dine blogglesere kan missforstå det, eller av de som skjønner hva det merket er da! Men siden jeg ikke ser hele så skal ikke slå fast ved at det er det! Men til nestegang du tar bilde så tenk litt over hva du har på deg og sånt! For det bilde kan fort bli et stort media-rykte! 🙂

    21. Heeeii! 😀
      Jeg lurte på om du kunne vise hvordan arrene etter du tok silikon ser ut nåå? :))
      Elsker deg og bloggen din!:))

    22. hmm.. forstår ikke navlepiercingen din? Med vilje, eller vet du ikke hva symbolet står for? Helt ok hvis ikke, men da anbefaler jeg å fjerne det. Erstatt med noe finere 🙂

    23. du er virkelig en av de fineste jeg vet om, og i tillegg er du et stort forbilde for mange! håper du aldri slutter å blogge, for du er virkelig en stor inspirasjonskilde for meg 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg