hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

dag 2 i Fort Lauderdale

Kommenter her

 

Tid i Fort Lauderdale, Florida : 21:07

 

I dag kommer den oppdateringen som nesten er obligatorisk når man er på "sydenferie". For ja, selv om vi er i USA, så er vi her for sol og bad - eller, ikke kun det, men mest for å få farge og slappe av! Dermed har jeg ikke så mye spennende å fortelle fra dagen, jeg var på stranden i seks timer, ordnet meg, og dro ut for å spise. Enkelte av dere spør hvem jeg er her med, og det er familien. Jeg elsker familien min, men man blir litt smågal av å ikke snakke med noen andre på så lang tid.. Jeg har det herlig her, men gleder meg til å komme hjem!

 

Hotellet vårt ligger på stranden, og det er varmt i vannet og herlig temperatur. Det regnet faktisk litt i dag. men bare 10 minutter så da gjør det ingenting. Bikinien jeg har på meg er fra nelly HER, og jeg har xs i trusen og medium i overdelen (ad) 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fikk litt skille i dag! Er fint å se at jeg blir brunere, men skille er jo så grusomt stygt. Er jeg alene her i verden om å ta solarium naken..? Noen synes det er litt rart og ekkelt, men om man vasker solsengen nøye før og etter bør det ikke være noe problem. Skille finnes jo ikke deilig på noen måter, haha. 

 

 

Vi har byttet hotellrom, så nå er vi rett ved havet! Dere kan tenke dere hvor herlig det er å våkne opp til dette synet, og vite at man skal tilbringe hele dagen på stranden i finværet. 

 

 

Vi skulle egentlig dra ut for å spise med en gang vi kom hjem, men hele familien ble sittende å se på talen til Obama, rettet til de 12 som nylig døde i en skyteepisode her. Jeg elsker Obama, han virker som en fantastisk og jordnær mann som virkelig kan snakke til folket. Selv om jeg ikke bor i USA håper jeg de beholder han som president i lang framtid, Bush og folk i samme "kategori" blir jeg rimelig kvalm av. 

 

 

Fiks, fiks, fiks! Og ja, jeg bruker hårruller. Litt bestemor-aktig av meg, men det blir veldig fint etterpå! Som dere kanskje ser gjør jeg flere ting samtidig - sminker meg, fikser håret OG ser på how i met your mother på mobilen. Den balanseres så fint på bena mine, hihi. 

 

 

Ferdigfikset! Kjolen er også fra nelly, den er en stor favoritt hos meg så dere har sett den et par ganger før når jeg har vært på ferie. "Har ikke den LITT mye utringning?" sa mamma. Jeg sa "NEI!". Haha.. Tror kjolen er utsolgt, om dere er interesserte! 

 

 

Meg og lillesøster!

 

Til dere som lurer, ja jeg bruker extensions fra luxushair selv om jeg er på ferie. Om dere vil ha tips til farge dere kan bruke må dere maile luxushair på post@luxushair.com så er de kjempeflinke til å hjelpe med farger! Dere kan for eksempel sende bilde av en kjendis dere vil ha hårfargen til, eller deres egen. Jeg kjøper alltid extensions først, og så drar jeg til frisøren og fikser det videre der. De har forresten fri frakt nå denne måneden, woho ♥ Se kategorien min "extensions" under headeren for mer info, så slipper vi kanskje å ta dette opp på bloggen hele tiden, hehe! 

 

 

Funfact - i Fort Lauderdale er det flere kanaler enn i Venice! En veldig romantisk by, med andre ord. . ♥ Fint om man har noen å dele det med, litt trist om man er her uten kjæreste. 

 

 

Nå skal jeg sove, om mulig. Pappa skal absolutt se big bang theory med fullt volum på tven, så det kommer nok til å ta en stund før jeg sovner. . God natt, dere er de beste! 

 

 

 

Skriv en kommentar

82 kommentarer

Theresia

23.09.2013 kl.03:33

❤️

Ina Grand

23.09.2013 kl.06:33

fineste jeg vet om !!

Erica Tollefsen

23.09.2013 kl.07:16

Så fin blogg:) gjerne ta en titt innom min blogg ;) www.ericatoll.blogg.no ♥

Signe

23.09.2013 kl.07:23

Hvor kommer alle de spørsmålene om håret fra?

Jeg ser aldri spørsmål om hår i kommentarfeltet (andre enn at håret ditt burde vaskes den siste tiden). Får du faktisk spørsmål, eller bare sier du det siden du har en avtale med luxushair og må skrive om de for å få penger?

Kos dere videre på ferie. Familie er gull!<3

Anonym

23.09.2013 kl.07:53

Dra bikinitrus litt mer opp i ræva da

Mm

23.09.2013 kl.08:10

😂

Monica

23.09.2013 kl.08:29

Jeg har aldri kommentert før, men følger din blogg. Har ikke noe i mot deg som person, men tenkte bare jeg skulle rette på et utsagn....

Obama er i sin siste presidentperiode, hvilket betyr at han er ferdig i 2016, og da har han faktisk ikke lov (etter amerikansk tradisjon) å fortsette som president. Han har da fullført to perioder, altså 8 år.

Anonym

23.09.2013 kl.09:17

Haha, Obama kan ikke bli gjenvalgt jenta mi..:/ Han er i sin siste presidentperiode! Prøv å hold deg litt oppdatert i samfunnet a

mari

23.09.2013 kl.09:34

jææævlig skittent hår

kristine

23.09.2013 kl.09:40

1. Obama er ferdig i 2016. 2. Er den bikini trusen laget for å gå så langt opp i rompa, eller bare dro du den opp med vilje?

Silje

23.09.2013 kl.09:44

Ja, hurra for Obama som skyter ned sivile med raketter i Syria 2 dager etter at han vant valget. GO GO!

Tror du bør holde deg litt mer oppdatert på hva han faktisk driver med, jeg. Fyren sender tropper til utlandet for å drive massemord på store byer med sivil befolkning, ikke for og stoppe krigen eller på noen som helst måte hjelpe. Han har vært kjempeflink mot USA, men slik jeg ser det er han en terrorist som gir katta i andre land så lenge USA har det godt. Gud a meg for en god president.

Cecilie

23.09.2013 kl.10:03

Utrolig fin kropp :-)

Anette

23.09.2013 kl.10:44

Hei til dere som er så opptatt av den bikinitrusa! Hvem tror dere egentlig at dere er? Det er da faen meg ingen i denne verden som kan stå forran andre og bestemme hvordan man skal bruke en bikini. Det er som med andre klesplagg helt INDIVIDUELT. Dere minner meg rett og slett om en gjeng gamle sladrekjerringer, som heller vil bruke livene deres på å kritisere andre. Enjoy!

Kos deg masse i Florida Sophie Elise! :) Var selv i Orlando for litt over 2 år siden, og har nå begynt å spare opp penger for å reise tilbake igjen xD

Anonym

23.09.2013 kl.10:50

Heia Sophie! Jeg synes du ser veldig bra ut for tiden, du har en glød på en måte :)

Men jeg må spørre, selv om du ikke vil ha spørsmål om hair extensions, jeg kan nemlig ikke finne svaret på det her noe sted :(

Jeg bruker hair extensions fra samme som deg, men jeg må gre det hele tiden, vært 6 minutt, minst! Det er helt utrolig irriterende, jeg bruker balsam, hårolje og varmebeskyttende. Hva skal jeg gjøre? Kan nesten ikke ha det rett ned, for da må jeg ha med børste over alt, det gjør jeg forøvrig allerede da, fette irriterende!

Kos deg videre :D

Silje

23.09.2013 kl.11:01

Jeg vil også til varmen, åh :-(

Mari

23.09.2013 kl.11:12

KAN DU KLIPPE DE FORDØMTE TÅNEGLENE DINE????????????????????

ÆSJ, JEG SPYR HVER GANG DU LEGGER UT BILDE AV TÆRNE DINE. ÆSJ. OG JEG FÅR FØLELSEN AV AT DU ER SÅ MØKKETE HELE TIDEN, IIIISH.

DESSUTEN UNDER GELÈNEGLENE LIGGER DET ALLTID MASSE MØKK.

Rebecca

23.09.2013 kl.11:28

Du er så nydelig!

Anonym

23.09.2013 kl.11:28

Obama ble "presset" av hele verden jo. Hør på radioen, les avisene, Silje. De sa jo hele verden ventet på at USA skulle ta affere. USA er kanskje "verdens politi" og det er ikke bra, men Syria ruinerer seg selv totalt!

Til dere andre: les innlegget ærlighet varer lengst. Kan dere skjønne Sophie begynner å få nok? Hun slutter sikkert å blogge hvis dette holder på.

LA JENTA VÆRE I FRED!!! Slutt å LET etter feil hele tida. Faens folk asså...

Berit

23.09.2013 kl.11:29

Så fint å se at du koser deg på ferie:) Ellers vil jeg bare nevne at jeg synes det programmet du er med i er helt greit for en ung barnløs jente å være med på. Det er slik livet er for mange jenter på din alderen, og du skal være glad du trakk deg fra Charterfeber. Det programmet går jo ut på å drite ut fullstendig de som er med, og alle vet det foruten Rannveig Heitmann. Hun har nå vært med i to tv-program hvor begge programmene går ut på å drite ut mennesker og i tillegg har hun 2 barn. Før lanseringen av disse programmene pleier hun å legge ut på bloggen sin at hun har sett noen av episodene og at hun tror at det her kommer til å bli kjempebra. Helt til episodene begynner å rulle på skjermen og hele Norge ler av henne. Alle skjønner dette unntatt hun selv, og som nevnt har hun 2 barn og dette synes jeg bare er tragisk. Men er man som du, uten barn og ung så synes jeg det er helt greit å være med på den serien du er med på da dette gjenspeiler mye av livet til veldig mange unge jenter. Ha en fin dag :) Klem

Fan og Rannveig

23.09.2013 kl.11:37

Lisa Marie

23.09.2013 kl.11:41

Så utrolig fin kropp du har!! Damn! Du er så flink til å sminke deg også:).

the hungarian girl

23.09.2013 kl.11:41

Noen som tar solarium og ikke helt naken???

det höres rart ut her.. her er det helt vanlig ó ta solarium naken, kjönner ikke da hvis det ernoen som ikke gjör, skjönner ikke

Anonym

23.09.2013 kl.11:57

Jeez, du burde faen meg ha Str. L i bikinien, ikke xs og s... Alvorlig talt

...

23.09.2013 kl.11:58

Nå er du virkelig nydelig, Sophie! Spesielt på de nederste bildene var du veldig pent sminket.

Kos deg videre :)

linnae

23.09.2013 kl.12:23

Ser ut som du koser deg :)

Anonym

23.09.2013 kl.12:48

Holde han som president i lang tid? Han kan bare sitte i to perioder, og han har allerede suttet en periode..

Karoline

23.09.2013 kl.13:01

Der så det fiiiint ut!

Du er så pen!

Anonym

23.09.2013 kl.13:04

Det er litt morsomt når folk kommenterer neagtivt og tror de bidrar med å forandre verden til noe bedre. Hvis dere mener hun er et dårlig forbilde så hjelper det ikke å slenge dritt til henne. Vær en støtte og bry dere mer. Jeg vet ikke hvorfor mennesker velger å forandre sitt utseende, alle har vell sin grunn. Noen grunner kan være ganske vonde. Kanskje har hun blitt påvirket av negative kommentarer Om utseende hennes. Ikke vet jeg, men uansett så må de som slenger negative kommentarer virkelig ta et oppgjør med seg selv. For sånne mennesker som dere setter en stopper for at verden skal bli bedre.

Tiril

23.09.2013 kl.13:13

Så fin du er.

En ting jeg ikke liker med bloggdesignet dit ter at teksten er utrolig liten, så det er faktisk litt krevende å lese. I aviser og lignende, og andre blogger - er den betraktelig større. Håper du kan endre på dette :)

Ingunn

23.09.2013 kl.13:35

Fin og flott er du,og det VET du. Ikke noe galt i det,og heller ikke noe galt å vise seg frem uansett farge,utseende osv.. MEn,og ja,det er et men. Et stort MEN! Føler du ikke at du kler deg vel utfordrende og sexy til å være på familieferie? Hva sier foreldrene dine til at du kler deg som en pornostjerne på stranda? Med en altfor liten bilkinioverdel og bikinitrusa langt oppi rompa?

Tordis

23.09.2013 kl.13:43

Jeg har også alltid trodd at Obama er en bra president. Så jeg spurte familien min (som jeg besøkte i sommer) hva de synes.

I ettertid har jeg tenkt mye på det de sa, og de har ganske rett. Han ødelegger landet. Til og med ødelegger andre land, i stedet for å bygge opp sitt "eget"!!!

Og kona hans, Michelle bruker syyyyykt mye penger. og har ikke brukt sine egne penger siden mannen hennes kom til makten. De brukte ca 4 millioner på en feriem ny nylig. Jævla bra denne Obama, altså ;)

Anonym

23.09.2013 kl.14:25

Hallo det er ikke obama alene som styerer landet. Men uansett sophie vet ikke om du er åpen for alternativ tenking, men her er en link til en fantastisk norsk dame som reiser land og strand og intervjuer fantastiske mennesker:) the link:)

http://wisdomfromnorth.com/karen-garvey-about-her-accidental-enlightenment-on-911/

Milfen

23.09.2013 kl.14:43

Herregud for en kropp du har! Du er seriøst motivasjonen min til å trene!

Pelle

23.09.2013 kl.14:44

Hvorfor har du bikinien så langt inne i rumpa? vil du egentlig gå med string men tørr ikke?

Anonym

23.09.2013 kl.14:50

nydelig!!!!

Marte Rebekka

23.09.2013 kl.15:08

Du er så pen Sophie! :)

Jeg er innom bloggen din hver dag, men tror dette er første gangen jeg kommenterer. Og jeg har fulgt deg helt siden du begynte å blogge.

Håper du koser deg i USA! Jeg bor hele sommeren i USA, da pappaen min er amerikansk. Jeg gikk også på college og university i USA.

Jeg kjøpte hårruller for ikke så lenge siden, men jeg klarer ikke feste de, Hva bruker du for å festre de? Evt. hvilken vei tar du håret på liksom? Og er det best å ta det rett etter man har dusjet? Når håret er vått.

Hilsen en sykepleier på 24 år. :)

Anonym

23.09.2013 kl.15:34

If you truly loved yourself, you could never hurt another. Syns den va så fin Sophie:)

Helga

23.09.2013 kl.15:56

Ser herlig ut!

Idag på skolen hadde vi om hvordan vi kunne påvirke folk (politikk/samfunnsfag). Så skulle vi dele oss inn i grupper å velge en sak og forklare for klassen forskjellige måtet vi kan påvirke. Og vi velgte avvikle pelsdyr næringen. Så tenkte vi på bloggen din :)

Emilie

23.09.2013 kl.16:16

For det er så fint at puppene omtrent faller ut på begge sider av bikinitoppen og bikinitrusa bare roper etter hjelp i rompa på deg.

Anonym

23.09.2013 kl.16:20

Hvorfor er folk så redde for å vise kropp her i Norge :) Tror noen burde ta seg en tur til Brazil, der tørr jentene å vise seg frem, de som gjør det her får jo bare masse dritt slengt i trynet, ikke rart samfunnet er styrt etter janteloven....

Anonym

23.09.2013 kl.17:07

Var det deg på FHM igjen????

Merete

23.09.2013 kl.17:31

I'm sexy, I know it, and I really have to show it.

Anonym

23.09.2013 kl.17:41

vask det kvalme håret og pass på så du ikke får gnag sår i rassen, slik du drar opp den bikini trusa di

julianne

23.09.2013 kl.18:09

har du fett hår? eller er det en ny type look? :) Veldig fin bikini!

Valentiii

23.09.2013 kl.18:10

Det er utrolig hvor missunelige dere er på denne jenta her! Hun har alt det dere kunne ha drømt om! Så gi nå faen i å være så kjappe i kjeften, dere kan bare drømme om å bli som henne!!

Sofie er the whole package! Jeg personlig syns du er et fantastisk menneske sofie! Ikke la disse idiotene påvirke deg og ødelegge ferien din! Alt ved det er ved fulleste

idealt! bare husk haters always gonna hate! Familien er gullverdt! Håper du koser deg noe inderlig! ha en fantastisk ferie ditt skjønne vesen! =) xoxo

Nita

23.09.2013 kl.18:11

Obama er ferdig i 2016

thetestsite

23.09.2013 kl.18:20

Liker veldig godt måten du har begynt å sminke deg på nå. Ser så fresh ut ;)

Kamilla

23.09.2013 kl.18:40

åååh, det der håret ditt ser så skjettent ut hele tia...helt fælt å se på! hvertfall på forsida di, på det bildet. kan du ikke ha nokka naturlig?

...

23.09.2013 kl.18:42

Legg ut flere episoder på bloggen din. Mange får ikke sett det på selve nettsida..

:)

Mads

23.09.2013 kl.18:58

Det er helt latterlig hvor digg du er. :⎜

Anonym

23.09.2013 kl.19:21

fine deg! men hva har skjedd med hånda :/? håper ikke det er det jeg tror det er .. :(

Linda

23.09.2013 kl.19:21

Greit att du har medium i overdelen men vurder det i underdel neste gang a lol

Kamilla

23.09.2013 kl.19:30

Så fin kropp du har!og det ser ut som om du har blitt slankere:o trener du? Isåfall hva og hvordan? Kan du skrive litt om det? Jeg sliter med å gå ned i vekt, og magen og lårene blir bare større. Prøvde å ro ned litt med godteri og brus, begynte å trene litt men viste ikke helt hva og hvordan?

Anonym

23.09.2013 kl.19:41

skjer med å dra bikinien oppe i rumpa?

Tina

23.09.2013 kl.19:53

Heldig du er!!

Mari

23.09.2013 kl.19:56

Det er bra gjort av deg å tørre å vise fram arrene på armen. Mange bare skjuler de, men du skjemmes ikke over å vise frem.

Silje

23.09.2013 kl.20:40

Det var et veldig uheldig bilde av rumpa di der, Sophie. Den så veldig utrent og slapp ut, noe jeg ikke tror den egentlig er. En så fin overkropp fortjener en skikkelig fin og stram sprettrumpe også :)

Oda

23.09.2013 kl.20:52

Silje, kaller du det der en slapp rumpe? Kødder du? Rumpa på bildet er en naturlig, stram og veldig fin rumpe!

Lizbethosnes.com - Endelig mammablogger!♥

23.09.2013 kl.21:07

Aahh, så fristende det så ut med sol og varme! :)

♥ Lizbethosnes.com

Anonym

23.09.2013 kl.21:31

Hei vakre Sophie!

Kan du svare på dette i neste innlegg?

- Hva heter sangen som er i introen på BabeAdventure, da dere fire går med oransje bikini på stranden?

Anonym

23.09.2013 kl.21:39

Hvorfor skriver du ikke om Mnd FHM da?? Du er jo i FHM IGJEN!

Julie

23.09.2013 kl.21:41

Kroppen er kvinners mektigste våpen, hvorfor skjule det? Som skrevet i en av kommentarene over, har Sophie full pakke! Hun har rumpa, puppene, ansiktet og kroppen, fikset på eller ikke. Vakker er hun!

Ikke bry deg om de ekle kommentarene, de kommer bare fra folk som ikke klarer å begrense sin sjalusi og misunnelse. Trøst deg med at de mest sannsynlig skulle ønske de så ut som deg, og at de gjerne ville hatt de mulighetene du har i livet. Jeg misunner deg, men jeg har allikevel ikke noe behov for å rakke ned på deg, jeg er heller glad på dine vegne.

Håper du koser deg masse videre, for det fortjener du! Slapp av, og samle energi, det er det familieferier er til :-) Og til sist, ikke glem at du er vakker!

Stor klem fra en fast leser!

Anonym

23.09.2013 kl.22:00

at du tør å gå med så glorete porno-bikini med foreldrene dine

Anonym

23.09.2013 kl.22:25

oh damn, den rumpa! sjaluuuu

Anonym

23.09.2013 kl.22:29

Vil ikke kalle rumpa di på bilde nr 3 og 4 for en "stram og trent" rumpe som noen over her sa, tvert imot. Din kropp, ikke min, heldigvis

Anonym

23.09.2013 kl.23:10

Husk sophie at alle negative kommentarer er fra mennesker som ikke har det godt med seg selv på en eller annen plan;)

Anna

23.09.2013 kl.23:14

Heihei Sophie!

Pleier sjeldent å kommentere, men her måtte jeg bare få sagt noe: Du er utrolig fin: for en kropp og for et vakkert ansikt! De personene som skriver stygt her på bloggen din må virkelig gå i seg selv, dette er jo direkte mobbing. Hjelpes. Håper du klarer å se vekk fra de utrolig umodne kommentarene, og se alle de fine og de positive kommentarene. For du er stunning!

Den som kommenterte at rumpen din ikke var "stram og trent" tror jeg må se en gang til, om ikke rumpa din er stram, nei da vet ikke jeg hva stram er.

Missunnelse er første steg til suksess sies det, håper du har det i minne og overser alt dette våset som mange kommenterer.

Blir skremt av hvor frekke mange er.

Stå på videre, for en så pen og samtidig intelligent jente ser man ikke ofte :)

Anonym

24.09.2013 kl.01:53

Litt av en ræv du må vise frem hver gang!!

Marte

24.09.2013 kl.11:12

Ååh, jeg bare må ha den kjolen! Så synd at den er utsolgt, huff..Noen som vet om et sted jeg kan få tak i en lignende en? Den var såå fin! :)

Silje

24.09.2013 kl.11:57

Skjønner ikke hvorfor folk sier at du slapp og utrent rompe?? syntes den ser større ut og mere veltrent

Wassim Goullet

24.09.2013 kl.13:24

gift deg med meg? <3

Anonym

24.09.2013 kl.17:00

Skjønne du har et stort behov før å vise frem de falske puppan dinne og ræva di, men at puppan tytt ut av overdelen og ræva ut av underdeln, ser utrulig trashy ut

Eli

24.09.2013 kl.20:09

http://minmote.no/2013/09/west-hollywood-forbyr-all-salg-av-pels/ et skritt av gangen!!

Linn

24.09.2013 kl.20:12

Dette er mer en kommentar til alle som skriver negative kommentarer, enn den er til Sophie Elise.

Det er ikke bare på denne bloggen dere skriver dritt. Det er på andre blogger, facebook, instagram og andre nettsteder.

Helt seriøst: Sitt å tenk igjennom, selvom det bare er for fem minutter, hva dere faktisk driver med! Dere skriver stygge kommentarer til folk dere ikke aner hvem er, folk som dere kanskje går i klasse med eller på samme skole, men ikke kjenner. Tenk igjennom hva dere faktisk sier/skriver! Hva får dere ut av det? Blir dere glade av å gjøre andre vondt? Kommer DU noe videre og får et bedre liv hvis DU slenger dritt til ANDRE? Er du faktisk villig til å kaste bort flere timer OM DAGEN forann dataskjermen for å rakke ned på andre mennesker? Hva i all verden får du igjen for det? Tenk deg nøye igjennom nå, vær så snill, kan du ikke heller gjøre noe mer fornuftig? Få noe ut av livet DITT?

Slutt å døm andre mennesker på utseende deres, livet deres og hvilke holdninger de har. Hva er det egentlig DU har fått ut av livet ditt frem til nå? Tenk deg om.

Gå vekk fra pc'n i ett par timer og gjør noe fornuftig. Skaff deg et liv hvis du ikke har det. Bruk tid på noe som gjør deg glad. Si noe SNILLT til noen. Si noe hyggelig som du har lyst til å si, men aldri har turt å gjort. Slutt å vær så forbanna usikker på deg selv at du må la det gå utover andre. Andre skal ikke lide for at DU skal føle deg bedre, og det er bare DU som får gjort en endring med selvfølelsen din. Ingen andre!

Gå i deg selv, tenk over hva du gjør. Gjør noe med ting du ikke liker. Finn de viktige tingene i livet. Slutt å kast bort livet ditt på tull som drittslenging, mobber etc. Det ødelegger bare.

Og det er DU som sitter igjen som taperen. Ikke de du snakker stygt om, for de lever faktisk livet sitt ;)

ingvill

24.09.2013 kl.20:30

Det er ikke akkurat ekkelt at du tar sol naken, det som er verre er vel at det er mye større risiko for å få brystkreft hvis du soler deg uten bh/bikini.

Gutt 26

24.09.2013 kl.23:31

Sophie!

Endelig fikk vi se den perfekte, sexy rompa de igjen!! :) Nesten 2 år siden sist!

Ikke bry deg om haters, du har den vakreste naturlige rompa jeg har sett. Vis den fram! :)

karianne

24.09.2013 kl.23:44

kan alle sammen se til helvete og tenkte igjenom før dere sender kommentaren deres, og da mener jeg dere som skriver noe negativt.

selvom jeten er toppblogger, og du tror kanskje hun ikke leser gjenom all den dritt slengingen som blir sagt, er det forsatt ikke greit og skrive som om du aldri selv har opplevd noe negativt, for det har vi alle, så se til helvete og oppfør deg.

kanskje du skal selv lage deg en blogg og se hvor lenge du faktisk kommer til og holde ut med så mye drit uten og slette bloggen.

skjønner egentlig ikke hva problemet med og nevne vær eneste feil eller ting du mislliker med sophie, JA hun er med i FHM, hun har silikon osv, hva så? . kanskje hun føler seg bedre med silikon? er det så vanskelig og la være og hive på en uhyggelig kommentar selvom du fant noe du SELV ikke likte.

Anonym

25.09.2013 kl.16:01

får du ikke bekinitrusa litt lenger opp? viser litt lite av rompa de syns jeg

Anonym

25.09.2013 kl.16:01

bikini**

Thea

25.09.2013 kl.19:31

du er så nydelig, sophie! ikke bry deg om haters, de er ikke verdt tiden din i det hele tatt. elsker bloggen din! :)

Charlotte

26.09.2013 kl.00:58

Elsket den hvite kjolen din. Så nydelig !! :-)

Linn Hanne

02.10.2013 kl.17:05

Fint badeantrekk :)