endelig i florida!

 

Tid i Fort Lauderdale, Florida : 07:34 


I går hadde jeg den lengste reisen i hele mitt liv, jeg var på farten i 18 timer før vi kom oss fram på hotellet her i Fort Lauderdale. Det er overskyet her, så jeg vet ikke om jeg bare skal legge den “bli-brun” planen som jeg hadde litt til siden akkurat nå. Pokker, jeg som hadde gledet meg til sol og sommer! Men varmt, det er det. Nå må jeg nesten bare løpe ned for å innta frokosten.. Ellers fikk jeg nettopp en ganske spennende mail! Har jeg noen lesere som liker 30 secounds to mars? Jeg har biletter om noen vil ha, så kanskje det kommer konkurranse senere!

 

På flyplassen i oslo, venter på flyet til new york. Allerede her var jeg sliten! Når jeg la ut bilde av genseren min på instagram var det mange som lurte på hvor den var fra, og den finner dere HER. 

 

 

Flyet gikk til new york klokken 11:10 norsk tid, og landet i new york klokken 13:00, new york-tid. Så vi mistet bare to timer, selv om reisen tok 8 timer. 

 

 

Flyet var forresten sykt stort, og man ble servert tre gratise måltider i løpet av turen. Vi hadde også kjøpt nakkestøtter, og jeg aner ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på det før! Det var helt fantastisk, og jeg sovnet som en stein med en gang vi hadde kommet opp i lufta. Jeg satt i midten, så jeg våknet veldig fort, men godt med litt søvn er det uansett. 

 

 

Jeg brukte min flytur på å se inception nesten to ganger (den gikk på repeat, haha) og spille litt tetris. Jeg er elendig i tetris, fant jeg ut.

 

 

 

Her har dere New York fra himmelen! 

 

 

Så var det litt venting og mye stress, før vi kunne komme oss på flyet. Flyturen til Fort Lauderdale var noe av det verste, de varlset om turbulens hvert tiende minutt, og man kjente jo ingenting? Alle fikk streng beskjed om å ta på beltene og flyvertinnene gikk rundt og var hysteriske, selv om jeg ikke kjente en dritt. Herregud, er vel sikkert fordi man kan bli saksøkt for alt mulig her i USA, så de må vel være ekstra forsiktige og varsle om alt.. For et liv, jeg er glad jeg er norsk! Så langt synes jeg folk i USA er veldig hyggelige, men det er lavere standard på alt her (så langt som jeg har opplevd). Gamlere bygg, litt mer skittent, dårlig mat i forhold til norge. Men vi får se etterhvert! Jeg liker riktignok å bli kalt “sweety” og “honey” av alle, man blir jo i så godt humør! 

 

 

Her har dere Miami, som vi fløy inn over i går. Fort Lauderdale ligger på en måte bak Miami, om dere skjønner. 

 

 

Nå blir det som sagt frokost før vi kjører til Orlando! I dag skal vi kanskje på disney world om vi gidder, om ikke blir det shopping. Jeg må finne feriegaver!

 

61 kommentarer

Siste innlegg