med justin på hodet

Hei hei! 

 

Her sitter jeg og har et lite kappløp med sola, bokstavelig talt. Siden jeg bor i nord-norge får vi bare færre og færre soltimer på denne tiden av året, og jeg må alltid løpe rundt i huset for å rekke å gå ut å ta outfitbilder, haha. Jeg håper jeg rekker det i dag, ikke alltid man får tid! Men akkurat i dette øyeblikk må jeg nesten bare innta lunsjen min først, som er ett glass med smoothie. Lenge siden jeg har drukket det, fantastisk godt iallfall!

 

 

Justin Bieber sitter på hodet mitt idag, ikke værst bare det! Fikk den fordi jeg er medlem av fanklubben til Justin, haha. . 

 

 

Jeg må vise dere noe som virkelig gledet hjertert mitt. Jeg fikk en overasskelse i posten fra miljøpartiet de grønne, som takk for at jeg opplyste litt om dem på bloggen min. Og overasskelsen var noe jeg virkelig trengte, og som snart burde være obligatorisk, nemlig et mijøvennlig handlenett! Dette skal jeg ta med meg om jeg skal handle mat, og når jeg flytter ut vil det bli brukt hele tiden! Jeg har et lignende handlenett fra NOAH, som er kjøpt i webshoppen deres HER. Der synes jeg dere alle skal ta en titt, fordi hver krone hjelper! Selv har jeg kjøpt både handlenett, tskjorter og filmer i webshoppen deres ♥ Kanskje noen av dere allerede har støttet opp, eller gjør noe frivillig arbeid? Få høre, jeg elsker å bli inspirert på den måten! 

 

Fint var det jo også!

 

 

28 kommentarer
    1. Du er så snill og flink, sophie! Jeg har alltid med mine handlenett som er miljøvennelige, bruker de istede for plastikk. Alle burde gjøre mer som deg.

    2. Jeg støtter både WWF, dyreveralliansen og dyrebeskyttelsen. Jeg digger deg for dine meninger, og skulle sånn ønske at jeg også kunne ytret mine meninger for så mange tusen. Du gjør en fantastisk jobb Sophie. Jeg er medlem i unge venstre og er nær vegeterianer, men spiser økologisk kjøtt fra dyr som har hatt det bra! Elsker at du er en av fåå bloggere som er imot pels.
      Stå på!

    3. Hei, ville bare si at jeg digger den nye deg!
      Du ser så mye mer naturlig ut iforhold til før.
      Sitter her å bare smiler fra øre til øre da jeg synes du ser litt mer voksen ut, noe jeg synes er bare positivt

    4. Jeg fikk bare lyst til å skrive en kommentar til deg. Jeg har lest bloggen din så lenge som før du kom på topplisten, og jeg vil bare si en ting. Jeg synes du virker som en suuuuper jente, og ikke minst smart. Det er så flott at du engasjerer deg for dyrenes rettigheter, og at du bryr deg om leserne dine. Du er ærlig på innleggene dine, og du har oppnått en stor suksess gjennom bloggen din. Jeg vil bare at du skal vite at jeg alltid vil støtte deg, og at jeg vil være fast leser så lenge du kommer til å blogge! Stå på!! Du gjør en forskjell, og du kommer til å nå langt i livet!! KLEM

    5. Er så glad jeg fant nettsiden iherb. Der kan du finne det meste. Jeg kjøper lepomadene mine der, crazy rumors heter de, de er cruelty free og vegan! Billigt og er det der, og håper snart tollgrensen går opp til 1000,-. Men får bestilt mye der til under 200 lappen:)

    6. Utrolig søtt handlenett!
      Jeg kommenterer veldig sjeldent på bloggen din, men jeg jeg har vært fast leser i flere år. Jeg er så glad for at du er opptatt av dyrevern, og opplyser leserne dine om dette 🙂 Det så mange mennesker der ute som er feilinformert og underinformert om hvordan dyra i dagens industri har det, og så mange lesere som du har når du ut til mange. Kjempebra at du bruker bloggen til å skrive om slike viktige ting, og ikke bare overfladisk rosablogging som mange av de andre toppbloggerne.
      Jeg vet at du ikke vil skrive om mat og kosthold på bloggen, men jeg er sikker på at det er flere enn meg som gjerne vil vite hvordan det er å være vegetarianer. Jeg ble selv vegetarianer i mai, og har ikke angret siden. I starten syntes jeg det var litt vanskelig, og slet litt med å finne informasjon på inrenett om tips til nye vegetarianere. Kunne du kanskje laget et innlegg hvor du skriver litt om dine erfaringer? Hva du gjør når du blir bedt bort på middag, hvordan familien din forholder seg til det, lager du egne middager hver dag, hvordan la du om kostholdet osv? Du trenger ikke nødvendigvis skrive akkurat hva du spiser, men bare litt tips på mat du spiser ofte og slike ting. Jeg hadde ihvertfall satt veldig pris på litt tips og inspirasjon fra en annen vegetarianer 🙂
      Jeg har forresten nettopp opprettet en blogg med hovedfokus på min hjertesak, dyrevern, for å opplyse og tipse om hvordan man kan leve mer dyrevennlig.
      Takk for at du er den du er <3

    7. Syns det er kjempebra at du har så mye fokus på miljøet og dyr, særlig fordi du er toppblogger og faktisk kan påvirke leserne dine til å gjøre positive ting! Er selv fadder for WWF og hadde blitt kjempeglad om du hadde skrevet om WWF sin underskriftskampanje “Draw the line” iforhold til å jobbe MOT oljeboring i nasjonalparken Virunga. Bor tusenvis av dyr der og blir kvalm av tanken på at de skal ødelegge hjemmet deres!
      http://wwf.panda.org/what_we_do/where_we_work/congo_basin_forests/problems/oil_extraction/draw_the_line_pledge.cfm?utm_source=facebook&utm_medium=socialmedia&utm_campaign=virunga

    8. Viktig å lure til seg gratis ting, ved å skrive et par fine, snille ord, om produkter du egentlig gir faen i. Du skulle jo egentlig stemme Høyre. Merker det koker inni meg. Du er så dobbeltmoralsk at det skulle vært straffbart med sånn oppførsel.
      Du sier du er i mot pels, for dyrevern – du sprøyter botox, restylane og silikon inn hit og dit, for et godt ord.
      To uker etter 22juli melder du deg inn i AUF – en uke før valget ærklerer du at du holder med Høyre, MEN at du egentlig stemte mdg “fordi de var du mest enig med”.
      Du mottar gaver fra dette partiet selvom du hører til Høyre. Eller var det Ap? Kanskje det var KRF. Hvem vet?

    9. Jeg er UNICEF-fadder og gir 200kr mnd til ei lita jente som heter Bebi så hun kan få mat og utdannelse.
      Gir også 100kr mnd til Røde Kors.
      Har også et slikt handlenett – Med en kul tekst over hele, som gjør det alt for enkelt å kjøpe det som er riktig.

    10. Åh, så herlig! Elsker denne siden ved deg, at du virkelig bryr deg om dyr og miljøet. Nå fikk du faktisk meg til å ville bruke handlenett også. Det skal jeg skaffe meg asap. Takk!

    11. Jeg ville bare fortelle deg noe. Jeg er jo også veldig imot dyreplageri, så nå har jeg skaffet meg en jobb på en gård. De forrige som har jobbet der har ikke vært totalt ærlige og ikke gjort alt de skal, noe som får svi for dyrene:( men nå slipper jo dyrene å f.eks ikke få mat en dag fordi jeg er super nøye på det. Føler det liksom er litt hjelp og tenke at man kan gjøre stor forskjell på en liten ting 🙂

    12. Måtte bare le av kommentaren din Sigrid! Jeg fikk selv 6 i både norsk muntlig og bokmål skriftlig, i tillegg til 5 i nynorsk. Jeg er fullt klar over av at verst skrives som det gjør, men som regel skriver jeg værst når jeg skriver med folk jeg kjenner godt. Det er da fullt mulig å skrive litt på dialekt, eller ta feil uten å være dum! Og dessuten betyr ikke rettskriving noenting i andre fag enn språk, og det er vel ikke rettskriving som er alt her i verden? Voks opp! Jeg har sett titalls blogger med hundrevis av skrivefeil, denne er plettfri i forhold! Mener du virkelig at norskfaget er det som definerer om man er et skolelys eller ikke? Patetisk.
      Og så:
      Hei Sophie!
      Jeg er medlem av dyrebeskyttelsen og jeg bor rett i nærheten av et kattemottak, så dit drar jeg og jobber frivillig minst en gang i uka, alt ettersom når jeg har tid.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg