i kjent stil

Jeg har akkurat kommet inn døren her hjemme, formiddagen har gått bort til å fikse vippene på SpaSpa, hente pakker på posten og kjøpe litt nytt til klessrommet mitt. Som sagt er det ganske fult der nå, og jeg skal selge klær, men i mellomtiden trengte jeg ett nytt stativ. Det prosjektet skal jeg starte på litt senere i kveld, før kjæresten min kommer hit og overnatter igjen. Jeg tenker vi skal se på the prestige, den har lenge vært på min “må-se-liste”. 


I går fikk jeg veldig knapt med tid, i kjent stil var jeg nær å miste flyet mitt hjem til harstad igår så blogginnlegget som skulle komme rundt klokken 20 ble aldri publisert. Det gikk bra på tv2, men det var vanskelig å få fram det jeg ville si, ettersom fleste snakket litt i munnen på hverandre, haha. Vi var der for å promotere babeadventure.com, en webserie som jeg er med i. Ta gjerne en titt innom, jeg tror dere vil like det ♥ Jeg kommer uansett tilbake med mer info om det senere, kanskje allerede i kveld.

 

Noen bilder fra da jeg var hos Hendrix Hair igår, tatt av fotograf Johanna Siring. Hun har en tumblr også som dere kan sjekke ut HER. 

Her har jeg på meg en cardigan fra madlady som dere kan finne HER, smykkene er fra litt over alt og høytlivsbuksa er fra nelly. 

36 kommentarer
    1. Den filmen er super! Har sett den opp til flere ganger 🙂 Favorittskuespilleren min er med i den, Christian Bale! Elsker han 🙂
      Ellers, kos deg i kveld <3

    2. jeg ble medlem av babeaadventure.com og jeg betalte FUCKINGS 198 KR og jeg kan enda ikke se hele videoene….LURERI!!

    3. Du ser alltid så sliten ut på bildene. Stress ned, det altid mer tid til å gjøre ting enn man tror .-)

    4. kjipt å måtte betale for å se en episode.. srlsy. men du gjør nok en god jobb for de som har råda til å betale 🙂 heia sophie!

    5. Synes synd på deg og Helene Rask på Ettermiddagen i går, haha x) var kleint å se på hu andre 😛 Uff..

    6. Må bare spørre, vet ikke om du har skrevet noe om det før, men hva går pengene til?
      Det er litt greit å vite før man eventuelt betaler for å se episodene 🙂

    7. jeg har også betalt, men det går ikke fordet! Hva er dette for noe useriøst tull? Dette er jo svindel!

    8. selvfølgelig må man BETALE for å se på episodene , virker som at disse bloggerne for ALDRI nok av penger. er det aldri nok ? flott forbilde vi har nå til dags as

    9. Mye man skal tjene penger på nå til dags…. Først tenkte jeg dette var kult! Hadde lett blitt med på slikt selv, men at man skal betale for det blir for teit…. Nettsider og personer i videoer får som regel betalt på andre måter…. På lik linje som at du får betalt for at vi klikker oss inn her. Gratis for oss, fett for deg… Uansett, sikkert morsomme videoer og en amazing tur:) Nå høres jeg skikkeig pettemeter ut her, men bare et bitte lite tips; stikk innom “profilen din” der inne, og kanskje gi det et litt mer ordentlig inntrykk? Som store bokstaver etter punktum osv.. Du gjør det da her, når du blogger? Og mener du virkelig “meeting new people and doing things i never hoped i could do are some of the best parts of life,” eller mener du meeting new people and doing things I never thought I would do are some of the best parts of life”?:)

    10. Hei Sophie<3 vill bare si si at du ser helt nydelig ut og at du er et stort forbilde for meg.Men du begynner å få litt mye restylane i leppene.Det er jo kjempepent med store lepper ikke at det er det, men jeg vet at det er lett å bli bli litt "blind" og aldri føle at man får nokk.uansett love you<3 det var absolutt ikke ment frekkt. vill bare ditt beste;)

    11. Hei, jeg kjøpte sånn greie på babeadventure også fikk jeg det ikke til så gjorde det en gang til, også fikk jeg plutselig 2 meldinger til om at jeg var registrert på babeadventure… må jeg nå betale 400kr? Eller får jeg det til 198kr siden jeg logget inn med facebook og er jo bare 1 person?

    12. går du ikke med bukser om dagen?…
      du har virkelig nedverdiget deg selv med det derre babeadventure greiene sophie, virkelig… du har ingen fremtid i noe annet enn pornobransjen. at ikke familien din skammer seg over deg som bringer skam over alle kvinner. du er ikke aleine om det nei, for det finnes mange som legger seg under for kåte menn. men du sier selv at du er så reflektert og smart osv… hvorfor da selge kroppen din til kamera? fytti, du er en tøs. rett og slett, en prostituert, og ikke nekt, for du selger deg selv.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg