11

I dag har jeg og kjæresten min vært sammen i 11 måneder, tiden har virkelig gått fort ♥ De beste månedene i mitt liv, uten tvil! Jeg har blitt en helt annen person enn det jeg var før, måten jeg tenker på meg selv og ting rundt meg er annerledes på grunn av Mathias. Unner de fleste å ha en slik person i livet sitt! Love you fineste! 

Bilde fra Barcelona i juni. Tenk at vi allerede har vært i Gran Canaria, Barcelona og Paris . . Tyrkia neste måned også, woho! 

 

34 kommentarer
    1. fineste paret <3 gratulerer med snart et år! du er favorittbloggeren min sophie, skulle ønske jeg kunne treffe deg en gang..

    2. Hei. Jeg jobbet hele kveld i går, å fikk ikke sett det på tv2 🙁 kunne du linket det på bloggen, eller skrive hva det var om? Er nykjerrig, hihi! 😀

    3. såå søtt, og så fint og høre at dere har det så bra:) jeg og kjæresten min har vært sammen i et år og 10 mnd 😀

    4. Oi! Dere kommer med andre ord til å ha reist verden rundt allerede før 5 års dagen deres? 😀 Godt å høre at du har blitt en enda bedre person da 🙂

    5. ja du treng ikkje lag innlegg før kvær månde dåkker har vært sammen!! e vel så å sei ingen så bryr sæ 🙂 😉

    6. Så søtt! Men kan du være så snill å like: la dolce vita 2014 på Facebook! Er russebussen til storesøsteren min og er så stolt!!!

    7. Dere burde kanskje jobbe litt med engelsken på nettsiden deres babeadventure.com? Ganske mange grammatikkfeil og skrivefeil, hahah

    8. Fint bilde. Fint å se noen ser lykkelig ut og få ha et lykkelig liv. Eg er bare en ensom ulykkelig sjel som alle hater. Så jeg finne heller lykke av å se andre lykkelige. Fin jente er du også. Skulle ønske eg var like fin som deg. Men det kan eg berre drømme om.

    9. DET MÅ VÆRE HERLIG Å FÅ KUKEN SUGD AV DE SVÆRE NEGERLEPPENE DINE.DET ER OGSÅ DET ENESTE DU ER BRUKENDES TIL.

    10. Haha jeg hadde den rareste drømmen ever i natt! Drømte at Mathias sang på programmet ettermidaggen eller hva det heter, og det verste var at han sang dritbra, haha!

    11. Hvor ble det av all info som skulle komme på bloggen kl 20 i går??? Kan ikke ta deg seriøst slik som du lover og lyger.

    12. FY FAEN, SÅ GRUSOMME NOEN FOLK ER!! Blir kvalm av å lese alle de stygge, misunnelige kommentarene deres!! Skjerp dere, drittunger. Sophie er en vakker ,reflektert og flott jente! Dere må ha det fælt med dere selv, der dere sitter anonyme bak en skjerm å slenger dritt for å selv føle dere bedre. Æsj.
      STÅ PÅ SOPHIE! – Man vet man er bra ,når folk sitter å hater på deg.

    13. Du Charlotte kjerring. Du må jo skjønne det at ligger man på topplista på blogg.no og er ganske kjent, så må man tåle litt av hvert. Ellers er det bare å stenge seg inne da visst man ikke tåler drittkomentarer. Tror ikke Shopie bryr seg så innmari mye om negative kommentarer. De som ikke tåler sånt kan bare sitte å synest synd på seg selv og gjømme seg for folk. Noen kvinnfolk og sikkert mannfolk også, er så rare og følsomme at de tåler ikke å se at andre får negative kommentarer en gang. Er det mulig?

    14. Wolfie: Du er like lite reflektert og barnslig som resten av den stakkarslige gjengen, som slenger med leppa. Du skjønte tydeligvis ( og ikke overraskende ,med tanke på den barnslige kommentaren tilbake til meg) at min kommentar ikke var rettet I hovedfokus mot Sophie men, til de som slenger med kjeften. Men vet du, at jeg får ” kjeft” av deg for å si ifra til direkte slemme folk, sier jævlig mye om deg. Stakkars

    15. Charlotte. Hvem bryr seg om de som slenger med leppa? Du tygligvis. Går an å være voksen nok til å ignorere sånne da :] De fleste tåler da å få litt dritt slengt mot seg? Synest det blir for dumt når folk bryr seg så mye at de klager til de som er frekke. Men.. Do what u want :*

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg