i morgen er dagen

I morgen er en spennende dag for meg, for da skal dere endelig få se det vi jobbet med i danmark! Det blir noe som henvender seg både til jenter og gutter, jeg personlig var veldig opptatt av at mine lesere uansett alder skulle kunne se på, bli underholdt og kanskje litt inspirert. Dere får se meg snakke engelsk (herregud..), og komme litt med “under huden” på meg. Men, mer om det i morgen, jeg og de andre jentene gleder oss! Jeg drar også til oslo i morgen, takk gud for mini-pcen jeg har kjøpt meg så kan dere oppdateres iløpet av dagen! 

I dag skulle jeg egentlig ha oppkjøring, men jeg er syk så jeg følte det var best å vente til jeg er 100% klar.. Så, det blir vel enda en god stund til jeg får lappen ettersom jeg skal reise endel, men lappen kan jeg jo få når som helst i livet, jeg må heller ta vare på mulighetene jeg kanskje ikke får flere ganger. Jeg og kjæresten har vært sammen hele dagen,skal kose oss ihjel før jeg drar til USA.. Vi har sett litt frusterte fruer, spist pizza og har kost oss mye ♥ Dere har blitt veldig flinke til å kommentere den siste tiden, foresten! Fortsett med det, jeg leser alt dere skriver og det hjelper meg å bli bedre! 

Topp fra chiquelle HER og skjørt fra bikbok 

Haha fikk litt selskap fra vinduet når vi var ute en tur! Ser dere ørene til rigmor stikker opp? 

Kjæresten har ikke voks i håret = blir ikke med på bilder, haha. “LIKER DU MEG IKKE LENGRE SIDEN DU IKKE GIDDER Å FIKSE HÅRET?” sier jeg. “Idiot”, svarer han. Young love. 


57 kommentarer

Siste innlegg