endelig litt forandringer

I dag har vært en helt super dag så langt! Det er nydelig vær, jeg gjorde det for en gangs skyld ganske greit på kjøretimen, jeg har kjøpt meg ny pc OG nytt objektiv til kameraet! Jeg fant ut at jeg trenger å ha en “reisepc” også, som er tynn, liten og ikke tar så mye plass og som ikke veier alt for mye. Jeg kjente jeg gruet meg litt smått til osloturen på torsdag ettersom jeg ikke er så veldig fan av å dra med meg en tung veske overalt, men nå som jeg har en mindre pc lettet det litt på reisefeberen kjenner jeg. Forresten, angående salg av klær! Jeg reiser stort sett uten stopp fram til november, så før det er det vanskelig for meg å få satt igang noe. Så er dere klar over det, men jeg skal gjøre så godt jeg kan. Takk for alle forslag! 

Med ny pc har bloggmotivasjonen også kommet på plass igjen, og jeg er egentlig ganske full av følelser her jeg sitter. Valg i natt og greier, om det står mellom høyre og arbeiderpartiet så krysser jeg definitivt fingere for høyre, jeg tror ikke jeg kommer til å klare meg med denne regjeringen i 4 år til uten å bli helt rebelsk. Nå snakker jeg meg bort her, poenget med hele innlegget var om dere hadde noen ønsker på bloggfronten idag? Jeg vil gjerne ha et temainnlegg idag, dere vet slike jeg til tider skrev før. Mine følelser eller tanker om noe spesielt. .


 

66 kommentarer
    1. kan ikke du ha et temainnlegg om negative ting som har skjedd deg pga bloggen? f.eks folk som sier stygge ting til deg på gata, negative opplevelser. husker du sa en gang at noen skulle angripe deg pga bloggen ellerno? veldig lenge siden, men også var det en som truet deg og sa han skulle legge en video ut hos vg hvis du ikke ga ham penger.. syntes det er interesangt og lese 🙂 litt “morsomt” og få vite litt om det negative med blogging og det som vi ikke vet om

    2. kan du skrive om hva du synes om dagens fjortiser? altså de som er typ. 12 år og drikker, røyker, har sex, er horer osvosv?? PLIIIS

    3. Heei søte deg, kanskje du kunne laget et innlegg litt utdypende om dine fremtidsplaner? mangen ( ikke jeg ) mener du har så lite mellom ørene og det irriterer med så ufattelig masse, de kjenner deg ikke og kan egentlig ikke si det, men om du hadde skrevet et innlegg om litt planer og drømmer for fremtiden viser du liksom at du tenker på slikt som alle oss andre også! hehe håper det ikke var for kleint.. stå på !!

    4. Selvfølgelig håper du på høyre. Du er en av de i norge med mye penger, tjener mer enn foreldre flest som jobber lange dager. Blir det høyre så får de med mye penger kjøpe seg lengre frem i køen uansett hva det gjelder, de med vanlig inntekt blir plassert sist. De som stemmer høyre tenker ikke langt!

    5. Jeg har et tema jeg ønsker du skal ta opp 🙂 Jeg sendte deg en email om dyr nede i romania som lider, og trenger vår hjelp. Leste igjennom mailen og så jeg hadde en del skrive feil, men det er pga det er en “hastesak”. Så jeg skrev veldig fort.
      Vær så snill og les og informer gjennom bloggen din om dette Sophie, det er hjerteskjærende hva som har skjedd i dag med de hundene som er uten hjem i Romania :/ Og vi er avhening av økonomisk støtte, og media for å få det gjennom.
      Takk så lenge <3

    6. Kan du skrive litt om hva du har tenkt å gjøre til neste år? med tanke på boplass og skole osv

    7. Du har sagt før at du liker å snakke med kjæresten din om universet og meningen med alt.. Vært kjekt å hørt ka du tenker om dette;)

    8. Litt rart du stemmer høyre, når de er positive til pelsdyroppdrett.. Høyre kommer til å ødelegge Norge. Høyre og frp er for rike bortskjemte nordmenn.. Det beste for Norge er arbeiderpartiet. Trodde virkelig du ikke var så dum..

    9. Jeg vil gjerne lese hvordan du trener eller hva du trente før siden du ikke skriver så mye om trening lenger 🙂

    10. Kan du skrive litt mere om hvorfor du håper høyre vinner? Og hvorfor du håper AP ikke vinner?
      Eller så må du gjerne skrive mere om puppene dine, er nok mange (inkludert meg) som vurderer silikon! Du føler sikker du har sagt det som er å si, men kjennes f.eks. puppene like “myke” ut?

    11. kan du ikke være så snill å skrive om sex,kjærlighet,graviditet
      hvilken blogger leser du på blogg lista
      sminke du bruker

    12. Heii! Kan du ikke skrive hva du synes om abort? Det er jo ett viktig tema som mange er opptatte av og har forskjellige meninger om, så ja.. please! :))

    13. Hei Sophie. Jeg har skikkelig kjærlighetssorg for øyeblikket, er egentlig ganske deprimert og trist hele dagen. Elsker bloggen din, den er min #1 favoritt! Du er også så utrolig nydelig, aldri glem det.

    14. igjen viser du at du ikke tar ansvar med tanke på hvor mange lesere du har – og dermed stor påvirkningskraft. helt i orden at du har en mening og stemmer høyre, men ikke skriv det åpent på en blogg som leses av mange tusen og som ser opp til deg. heldigvis er de fleste som påvirkes i så stor grad under 18 – og dermed ikke har mulighet til å stemme. vis ansvar, som flere andre bloggere – og skriv heller hva som er viktig for deg politisk – istedenfor å peke ut et bestemt parti.

    15. Kan du skrive om hvorfor du stemte mdg når du tidligere har skrevet at du er med i unge høyre? Ikke noe galt i å endre mening så klart, men lurer litt på hvorfor du ikke stemmer på det partiet du er/var medlem i. OG hvis du har meldt deg ut av høyre hvorfor det?

    16. Ærlig talt. Blir rebelsk av denne regjeringen i 4 år til ? Hvilke forskjell vil dette bety for deg da? Du sitter inne på et rom uten jobb og uten å gå på skole mens du skriver “engasjerte ” innlegg om silikon,restylan og løshår.Du ser på teite serier og spiser godt og liker å vise bilder av en halvnaken kropp. Later som du er politisk oppdatert og vegetarianer. Vær så snill ikke prøv deg. Ditt “rørende” engasjement for pelsdyrnæringen blir ikke troverdig dessverre:)

    17. Elsker når du skriver dine tanker og meninger om ting!! Egentlig alt er interesangt! Eks tanker rundt livet,kroppspress,dyr og det du står for! DAGENS SAMFUNN BLANDT UNGE

    18. Har alltid lurt på hvorfor du som er blogger og har veeeeldig mye penger, ikke har gått over til Mac? Er jo en mye bedre datamaskin, det.

    19. Du kan skrive om hvilket kamera du bruker, hvilke linser du har osv 🙂 og hva du bruker linsene til og innstillinger 🙂 foto generelt er artig å lese om

    20. Jeg tror Norge synker med høyre og frp med makta. Det er et godt parti for de som allerede har en god økonomi, men for oss som har en helt vanlig økonomi, som ikke er rike, vil det være helt krise hvis de får makta. De er for privatisering av f.eks sykehus, noe som igjen gjør at de med penger kan kjøpe seg foran andre som ikke har så mye penger – men som trenger behandlingen minst like mye.

    21. Et bra tema du kan ta opp idag er det med selvtillit og kropspress!eller at man alltid må være bra nok!

    22. Er mye mer interessant å lese om meninger/tanker/følelser enn bare sminke og slikt 🙂
      Har selv en blogg som handler om det å være 16 år og alvorlig deprimert..

    23. http://www.lokengard.no/node/6
      Hei sophie. Jeg deler denne lenken med deg, i håp om at du skal dele den videre på bloggen, for å oppfordre leserne dine om å signere denne. Løken gård har flere hunder, katter og griser inne på en gård, som blir solgt til forferdelige mennesker som eksperimenterer på det. Dyrene må lide for dette.
      Jeg vet at du er i mot dyreplageri – dyretesting osv. Å jeg håper du kan ta deg tiden til å gi en liten beskjed til leserne dine. Du kan lese mer på oppgitt kilde! 🙂

    24. Kanskje du kan skrive litt om hvorda det er å være en så kjent blogger, hva som er både positivt og negativt. Hvordan du tror andre rundt deg tenker om det, og reagerer på ting du gjør osv.
      Eller hva du har lyst å gjøre i fremtiden, og hvordan du vil livet ditt ska være om noen år.
      hva drømmejobben din er osv 🙂

    25. Hei! Jeg bare lurer på hva som har fått deg til å endre meningen din så kraftig om AP? Har lest bloggen din en stund, og mener å huske du ble kvalm av Siv Jensen og var “forelsket” i Jens, og håpte alle skulle stemme på han? Og FrP og høyre har jo ganske lik politikk og har jo tenkt å danne regjering sammen! Jeg bare lurer på hva som fikk deg til å endre mening, og hva som fikk deg til å stemme høyre! 🙂 <3
      Stå på, digger deg virkelig! 🙂

    26. 1. Skriv om tankene dine rundt det å skulle ha vært gravid nå, er det noe du kunne ha ønsket deg eller ville du da ha tatt abort.
      2. hvordan du føler degselv nå, går du rundt med en god følelse nå fordi ting er så perfekt, du er så fornøyd med utseende ditt og degselv.. eller er fortsatt usikkerheten der, at du føler du ikke er god nok selvom du har fikset på deg selv.

    27. Hei Sophie! Jeg elsker virkelig bloggen din og har vært fast leser i 3 år nå, elsker slike ‘dype’ innlegg, og jeg selv går gjennom en hard periode nå. Kunne du ha tenkte å skrive om kjærlighet? Forbudt kjærlighet,..kjærlighet som kommer på feil tid til feil sted. Kjærlighet som er ekte for de 2 personen mens som er galt for alle andre..Det er ikke slik at de kan legge bort hele verden og bare elske hverandre..slikt skjer bare i filmer desverre..Så hversåsnill..jeg trenger virkelig å lese noe slikt

    28. Hei! kan du ikke skrive om det å være “nedfor”, og ikke føle seg bra nok. Det ville nok hjulpet mange:)

    29. Du stemmer et parti med politikk mest tilsvarende SV og andre venstreorienterte partier, men satse på at Høyre vinner over AP? haha hva søren er det du driver med…

    30. Jeg lurte litt på om du kunne skrive litt om selvskading og tvangstanker. sliter selv, også vil jeg høre dine meninger om dette emnet. eller om du kunne ha et sånt innlegg med syke steder, utseendet på et dyr osv. som du har hatt før. Sånne litt morsomme bilder, blir alltid i godt humør av det 🙂 klem en liten jente på 13 år <3

    31. Jeg savner svar på utalllllige henvendelser fra mange av dine lesere ang spørsmålet om dine restylane fyllinger når du vet det testes på dyr kontinuerlig.

    32. Tema-tips:
      *Hvordan sette sammen et antrekk, hvilke elementer prøver du å få med i hvert antrekk..
      *Et innlegg om ulike hair-looks, du bruker alltid håret ned, enten slett eller krøller – hva med å vise deg frem med pony-tail, litt satt opp, høy lugg eller lignende..
      *Dine forestillinger om hvordan du tror d blir å få barn, bunn ærlig..hva tenker du om gravide du ser?

    33. Jeg lurer på hva du synes om extension på en annen måte enn at det er fint.
      Hva synes du om at indiske damer selger håret sitt for å få råd til mat, og at vi kjøper det kun for å se OK ut med lengre hår? 🙂

    34. Fritt fram for alle og stemme det de vil, men syns bare det er rart at du for kort tid siden skrøyt så fælt av å være medlem av AUF, også kommer du nå og klager over at du blir gal av de og håper på Høyre?

    35. Dere ungdommer er så naive! Det blir neppe noen forandring uansett hvem som kommer til makta. Jens og co har gjort en kjempejobb, mye mer enn dere er klar over! Det er mye vi vil miste hvis høyre blir valgt. Vi har det allerede bra, nesten for godt til at det er sant, så skjønner ikke hva dere klager på.

    36. Heii 🙂
      Kan du ikke lage ett innlegg med steder hvor du vil dra og mange fine plasser, sånn som du har gjort før, jeg elsker de innleggene! 🙂
      Jeg elsker hvordan du har meninger om saker og skriver det du tror på, og det er så annerledes enn de andre toppbloggerne! 🙂

    37. Du stemte MDG men heier på høyre? 😮
      Selv heier jeg på AP. Su sier du ikke klarer deg i 4 år til med den rødgrønne regjeringen? hvilken idiotisk ting er det å si? Greit at du ikke er enige med de men vi lever i verdens beste land å bo i! I andre land blir jenter nektet å snakke, gå på skole og voldtatt av autoriteter som bestemmer i landet. Mennesker, BARN, de DØR av sult hver eneste dag. Dyr blir brutalt drept og pint for å være kåper, hansker, sko og mat og det er krig i flere deler av verden! MEN DU, med mer penger enn innsatsen på bloggingen din fortjener, med trynet fullt av restylane, silikon og sprøytesår, med dumme liksom-stakkarslige dådyrblikk og firkanta lepper med dyre klær, en frisk kjæreste og familie og trygghet ift sult, krig og andre ting som folk dør av- DU klarer deg ikke? du klarer deg ikke, fordi du må skatte mye? fordi alle de tusen kronene for den farlige bloggen du har ikke er nok? egoisme på sitt største.
      jeg skjønner at du sier det for å provosere. Hadde du bare sagt at du håpet på borgerlig regjering hadde det vært greit, men når du sier du ikke klarer deg? du er ikke provoserende. DU er ondskapsfull. Du later som du bryr deg om dyr, miljø og andre mennesker men beviser gang på gang at det er pr stunts fordi det eneste du tenker på er at du kan skatte mindre og få ennå mer penger- ikke at du fortjener det.

    38. Utrolig søt liten pc! Hva heter den og hvor mye kostet den? Trenger ny pc, og har lyst på en liten og søt en som er lett å ta med seg overalt!

    39. Kan du begrunne hvorfor du gikk fra å være AUF’er til å skulle stemme på Høyre, så MDG, og nå håper du Høyre vinner? Respekterer dine meninger, men skjønner bare ikke helt hvordan du kan gå fra en side til en helt annen 🙂

    40. Du kan skrive om selvbildet ditt og selvtilliten din, hvorfor du konstant må provosere lesere med dine lettkledde bilder og hva som er meningen bak det. Du kan skrive om hvorfor ditt utseende er så viktig for deg, hvorfor du tar restylane når du vet det er testet på dyr. Hvis det ikke er testet på dyr kan du med glede motbevise det med ekte kilder.

    41. Kjære Sophie, jeg har fulgt bloggen din i en veldig, veldig god stund nå. Fremdeles kan jeg ikke helt huske at du har skrevet noe utdypende innlegg om hva du tenker ang. religion eller hvordan dagens ungdom tenker om religion.
      Som en “tviler” i religion, men en aktiv person i KFUK-KFUM, hadde det vært artig å høre hva du tenker om det 🙂

    42. Jeg forstår ikke hvordan du stemmer De Grønne, men håper at Høyre vinner fremfor Arbeiderpartiet. Du er sikkert klar over at i motsetning til De Grønne så vil Høyre åpne for all oljeboring i Lofoten og Vesterålen? Og det er vel en relativt viktig del av De Grønnes hjertesaker.

    43. Hei! Må bare si at jeg synes det er elt SUPERT at du støtter dyrevern og sånt på bloggen! Jeg er også veldig interresert at det skal komme ut hvor UTROLIG urettferdig verden er i forhold til fattigdom blant mennesker, og kunne godt tenke meg at en kjent blogger eller person ville skrive litt om akkuratt dette og få det ut i verden til alle de rike menneskene i Norge:)

    44. Flott å høre at du har hatt en fin dag og har kjøpt deg fine ting..er alltid så morro med nye elektriske duppeditter 😀 kunne du laget en innlegg om ting som gjør deg glad og som gir deg mye glede? Hvem dine forbilder er og hvilke designervesker som er din favoritt? Oppsktifter på mat du synes er godt? Tips til hva du gjør når di vil ha en skikkelig feelgoodday? 🙂

    45. HAJAH vet dette er jævlig rart tema, men det at muslimske jenter bruker hijab? Assa er kristen selv, men hva tenker du om det?

    46. Hei! Dette er ikke for å kritisere deg eller dine meninger! Jeg bare lurer på om du kan skrive et innlegg om hvorfor du støtter Høyresiden, når du er i mot “kjøttproduksjonsannlegg”? Med den nye regjeringen vil de legge ned de små og mellomstore gårdene (som du sa du støttet) og heller satse på store effektive annlegg. Eller er dette en av de sidene ved Høyresidens politikk som du ikke støtter, men som er en del av “pakka”?

    47. Hva i alle dager har vært galt med denne regjeringen? Vi hat hatt det meste, og det vi ikke har hatt har de jobbet for. Selv om de ikke vil bruke halve oljefondet med tanke på senere generasjoner og kanskje ting ikke ble gjort så fort som ønskelig er du rett og slett latterlig for å komme med et slikt utsagn.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg