stemmer idag!

I morges dro jeg med meg hundene og kjæresten slik at jeg kunne stemme, og tror dere ikke jeg hadde klart å tatt feil av tidene? Det startet jo såklart ikke før klokken 17:00, typisk meg å holde en hel tale om hvorfor vi må kjappe oss for å dra, og så skjer dette, haha. Jeg vet det er hemmelig valg i norge, men jeg har bestemt meg for å stemme miljøpartiet denne gangen. Har dere bestemt dere for hva dere skal stemme? Eventuelt hva dere ville ha stemt om dere var myndig? Vil helst ikke ha noe diskusjon i kommentarfeltet om hvilket parti som er best og hvorfor, vi har alle grunner til å velge slik som vi gjør. 

Måtte bare sensurere litt slik at ikke hele norge får vite hvor jeg bor. 

Den beste linsa jeg har til kameraet ( 50 mm 1.4 ) er nå ødelagt, og jeg må dra å kjøpe ny i morgen. Det føles litt surt å bruke så mye penger på det, men gode bilder må jeg jo ha. Skal definitivt ta bedre vare på fotoutstyret mitt fra nå av, jeg mister nesten vettet hver gang kameraet slår seg vrang! Derfor er bildene i dag litt dårligere enn hva jeg hadde foretrukket. . Jeg har også fått det for meg at leppene mine har blitt helt mini og trenger litt påfyll. Det stemmer jo ikke, jeg har vel bare blitt litt blind på meg selv. 

Vi har nydelig vær her idag, så jeg og kjæresten har vært ute litt, spist god frokost og nå skal jeg videre til farmor og farfar på middag. Farfar har bursdag i dag, hipp hurra ♥ 

Topp fra chiquelle.com / denimskjørt fra romwe.com 

Sko fra nelly.com HER (ad). OBS, de er ganske små i størrelsen og ganske stive, men jeg elsker de uansett. De var ganske billige og skiller seg ut fra de andre skoene jeg har. 

99 kommentarer
    1. Trodde du var medlem av Høyre? Å stemme på Miljøpartiet de grønne er jo å stemme for å ødelegge Norge! Hvordan tror du velferdsstaten skal finansieres hvis man brått slutter med olje og gassproduksjon?

    2. Du kan ikke politikk og du stemmer et parti som kjører verden til helvete, bokstavelig talt. At du ikke setter deg inn i partiprogrammene og tenker hvilke konsekvenser det har for Norge og verden generelt ikke bare fordi du skal beskytte dyr, for å beskytte dyr går an med mange tiltak, men å stenge hele oljenæringen?? og det må jo bare de som tror de kan leve som i urtiden finne på å gjøre. Du har bare plukket ut de grønne lovnadene de kommer med, men du har ikke satt deg inn i hvordan det virkelig kommer til å bli, håper de ikke får stor oppslutning!

    3. et parti får jo gjennom kanskje 1 av 50 sakene sine, så dersom sophie stemmer mdg kommer det ikke til å føre til drastiske forandringer i Norge. Mdg er heller ikke det partiet som får flest stemmer, så at hele oljenæringen blir stengt er bare tull, mdg kommer kanskje til å føre til et litt bedre Norge for dyr og uten så mye forurensing.

    4. Du er så utrolig nydelig! Har ikke ord. Aldri la noen fortelle deg noe annet. Leppene dine er perfekte nå!

    5. Stemmer Venstre for dyrenes skyld <3 MDG er mest for miljøet og naturen, mens Venstre er både for det OG imot pelsdyrerneringen, dyretestet sminke og dyr i sirkus

    6. Kan du egentlig si litt om hva du står for?
      Først var det jo arbeiderpartiet og AUF du var med i, så høyre og unge høyre, nå miljøpartiet?

    7. Dette gjør du helt rett i! Å dere som sier at vi trenger olje i norge, dere er ikke klar over hvor mye olje vi akkerede har. Hvis ikke verdens rikeste land kan la oljen ligge, hvem skal da gjøre det? 🙂
      BTW du ser råbra ut 🙂

    8. jeg skal også stemme miljø 🙂 er ikke noe jeg gjør bare fordi du gjør det, det har jeg tenkt veldig lenge nå 🙂

    9. Leppene dine er helt perfekte nå, så ingen grunn til å ta påfyll! 🙂
      Jeg klarer ikke bestemme meg helt for om jeg ville ha stemt Høyre eller Frp, men jeg er mer for Frp egentlig.. men så er jeg ikke gammel nok til å stemme i år så det har vel ikke så mye å si egentlig, hehe!

    10. Uff, miljøpartiet har virkelig ikke avgjort synspunkter i særlig mange viktige saker.. Og til noen visse over her – vi trenger olje for penger, for å ha en skinnende eldreomsorg og for å bygge god vei uten bompenger! Har stemt på fremskrittspartiet, alltid vært medlem der og kommer alltid til å være det

    11. Jeg skal stemme Frp, vært med i Fpu i snart 2,5 år og lan ærlig si at det har gitt meg utrolig mye glede og innsyn!

    12. Kommer i allefall ikke til å stemme på AP, da dem bare sanker inn trøstestemmer 🙂
      SV eller FRP for meg! 🙂

    13. du kunne jo stemt venstre:) venstre er et dyrevennlig parti, imot pelsfarmer, dyr i sirkus osv., mens de samtidig har samme skattepolitikk som høyre – og de skal samarbeide. mdg er jo sammen med de rødgrønne, og de var du jo ikke enige med

    14. Kommenterer veldig sjeldent på blogger, men må bare si dette, Sophie:
      Jeg blir nesten litt stolt over deg.
      MDG får nok ikke min stemme, men miljø og dyrevern er viktige saker for meg også, og at du setter disse verdiene høyere enn skattelette for de rikeste m.m. sier mye om deg som person, synes jeg.
      MDG er ikke et stort parti, og vi trenger noen som tenker miljø framfor industri. De kommer ikke til å “kjøre Norge i grøfta”, men ha en liten stemme i et stort rom. De vil ikke få utslag for de mest ekstreme sakene, men de viktige sakene får de forhåpentligvis gjennom, og de har dessuten klart å få miljø og dyrevern på agendaen. De havner ikke i regjering, men mange har forstått viktigheten av miljø, dyrevern og klima pga dem, og de får kanskje en liten innflytelse i disse sakene. Håper de får mandater på stortinget. Vi trenger et innflytelsesrikt miljøparti som uavhengig av annen politikk setter sine hjertesaker, som de største partiene ikke tenker på, først.

    15. Jeg sjønner ikke hvorfor folk blir så sure/sinte for at hun bytter parti? Folk utviklere seg og det kommer nye saker, folk forandrer meninger. At hun gikk fra høyre til mdg er ikke så rart, hun stemmer jo for dyrene sin del. Dessuten, de flese vet vel at mdg ikke kommer til å vinne valget, men de kan fortsatt komme i regjering og da vil i alle fall noen miljø- og dyrevernssaker bli lagt vekk på.
      Til dere som mener mdg kommer til å “ødelegge norge” så er jo det bare deres mening, andre mener noe annet, så da får dere bare ha respekt for det!

    16. du kan kjøpe det objektivet som er 1.8 istaden for, det er billigere og ganske bra det også! 🙂
      blir nok senterpartiet eller ap her.. for meg har det mye å si med tanke på at jeg er syk og sansynligvis aldri kan arbeide 100%, og stemmer jeg da for eks. høgre eller frp kommer jeg til å bli fattig..

    17. Ville ha stemt Frp uten tvil av mange forskjellige grunner, blandt annet så vil jeg verken ha Ap eller Sv i regjeringen og vis mdg hadde blitt stemt inn på stortinget hadde disse sittet i regjeringen sammen med de, noe som ikke er positivt overhode, sv er iallefall helt for pelsindustrien og jeg tviler på at disse partiene hadde giddi å gjort noe for dyrevern i Norge. Frp har lyst til å innføre dyrepoliti i Norge noe jeg syntes begyner å bli på høy tid nødvendig!

    18. Jeg ville stemt SV om jeg kunne ha stemt!
      Hovudsakene deres er de jeg brenner mest for, som å avvikle all pelsindustri, mer kollektiv transport og bedre tilbud og, de sier NEI til oljeboring i lofoten 😉

    19. Hvis jeg hadde vært myding hadde jeg nok stemt Høyre eller Fremskrittspartiet! Jeg er ikke enig i alt de sier, men helheten er det de som har “best” meninger synes jeg! 🙂

    20. Jeg er umyndig, fortsatt litt usikker på hva jeg ville ha stemt. Men valget står mellom tre parti. Frp, høyre elle mpg. Bra det er fire år til neste valg så jeg kan tenke litt til 😉

    21. Hun som skrev ” Jeg vil stemme på frp og sv” Hvordan kan du stå mellom de to partiene? FRP ER RASISTER OG MENNESKER UTEN MORAL, MENS SV STÅR FOR FRIHET FOR ENKELTE INDIVIDER OG STYRKE DE SVAKE.
      Jeg synes det er flott at du stemte og du er utrolig flink og engasjert ung kvinne. Vi trenger slike om deg!

    22. Hadde nok stemt hva som helst så lenge det ikke er ett blått parti… Kansje SP aller helst 😉 🙂

    23. Kjære dæ, leppen dine e alt førr STOR. Herregud, du har blitt så jævlig blind på dæ sjøl og utseendet ditt. Du ser allerede ut som ei and og kommer ikje tel å bli nåkka finare med meire dritt i leppen dine, tvert i mot egentlig.

    24. Ikke fyll på mer i leppene, de er perfekte som de er nå!
      Jeg hadde stemt mdg eller venstre, men blir ikke 18 før neste år..

    25. Du virker jo helt forstyrra. Først var du så ivrig på arbeiderpartiet, også snakker du om høyre og melder deg inn der, også reklamerer du for høyre på bloggen din – og når valget kommer stemmer du miljøpartiet? Du er ett virkelig forvirra vesen…

    26. Har vært og stemt SV. Bra at du bruker stemmeretten din. Mdg kommer nok aldri i regjering likevel, men det er lov å prøve.

    27. Bra valg!:D
      Eg stemte SV, pga bra dyrevernpolitikk, miljøpolitikk, homopolitikk og nynorskpolitikk:) Bryr meg om rettferdigheit!

    28. Første gang jg kommenterer på bloggen din. Du er den beste bloggeren jeg vet om. Måtte bare si det ut:-)

    29. “Frp er rasister” tror du har misforstått du lenger oppe. Frp er overhode ikke rasister, de vil bare ta vare på lande vårt.

    30. Jeg vet du ikke ønsket en diskusjon her Sophie, men nå ble jeg så provosert av en kommentar i feltet her at jeg må bare. Stusser på deg som sier at dersom man stemmer FRP så er man rasist?!! Jeg skal stemme FRP! Jeg er virkelig ingen rasist! Noen av de nærmeste vennene mine er opprinnelig fra andre land enn Norge. FRP sin innvandringspolitikk går virkelig ikke på at nå skal vi kvitte oss med “utenlendingene”. Det har noe med at vi ikke kan ta inn flere enn vi kan håndtere! Det er ikke godt for hverken Norge eller innflytede at det sitter enn haug som sild i tønne i asylmottakene vi har i landene! Vi må ha ressurser til å ta vare på dem som allerede har kommet inn ifht norskopplæring og få den ut i arbeidslivet. Er det som er utfordringen! Spør dem som sitter på asylmottak om de trives med å sitte der i åresvis uten noe å gjøre! Det føles umenneskelig for en mann og damå å bare sitte “innelåst” uten å kunne ha friheten til å kunne å arbeide og forsørge sin familie. Grunnen til at det også skjer at asylmottakere havner i konflikt med politiet i Norge er fordi de ikke har fått noen opplæring i hvordan reglene er her i Borge da de kanskje kommer fra en helt annen kultur. Fin tanke å ta inn mest mulig men er det egentlig så bra når vi ikke har ressurser til å egentlig hjelpe? Du som skrev at stemmer du FrP så er du rasist burde enten vokse opp eller lese deg opp før du uttaler deg! Ang leppene dine Sophie så ser de mindre ut ja, me. Personlig synes jeg det er mer kledelig. Men ditt valg-din kropp!:)

    31. jeg stemmar SP pga distriktspolitikken og norsk mat! Men er veldig enig i Frp sin innvandringspolitikk og div andre saker, men blir senterpartiet denne gang 🙂 Håper de går litt mer mot høyre, eller at SP,Venstre, Krf og høyre kunne ha dannet en regjering!

    32. Fin jente med en bra blogg 🙂
      Er det noen her som ser på pretty little liars?
      Ta turen innom bloggen min! hadde satt utrolig stor pris på om du stakk innom uansett, og la igjen en kommentar 🙂

    33. Fremskrittspartiet er en trussel for et fritt samfunn med toleranse og åpenhet som sine største forser. De spiller på de enkleste instinkter vi mennesker har innerst inne. Det handler nemlig om å verne om det trygge og kjente. I og for seg kan dette være en flott ting, men om man spiller dette kortet til det ekstreme, da blir det også et ekstremt farlig og mistenksomt samfunn.
      Så hvorfor er Fremskrittspartiet farlig for det norske samfunnet?
      1. Frykt
      De spiller på frykt. Det har de forsåvidt alltid gjort, men det er meget interessant å se at FrP har vokst seg mye større etter at de store omveltningene i Europa tok til på slutten av 80-tallet. Dette må sees i sammenheng med at mennesker fra visse deler av Europa (i hovedsak de østlige delene) nå har fått sjansen til å flytte litt på seg. Det er ikke så veldig rart at de velger å trekke mot vest, da vi vet at livsforholdene i de tidligere østblokklandene, samt balkan, hadde en tendens til å være litt annerledes enn den levestandarden vi her er vant til. Mennesker vil alltid trekke til steder der leveforholdene er bedre for seg og sine, så sant de får sjansen til det. Dette fikk de etter murens og kommunismens fall.
      Frykt er et urinstinkt. Når man føler seg truet går man i skyttergravene, eller man angriper. Det virker som fryktkortet nå er spilt så ofte at man snart vil angripe det som “truer” ens eksistens og det livet man er vant til. Problemet med FrP sitt fryktkort er at det stigmatiserer hele folkegrupper. Og det stigmatiserer ikke bare de fra andre land. Det stigmatiserer også de subkulturer samfunnet ellers består av. Man har fått en slags norm på hvordan et “normalt” menneske skal være. Et slags “folk flest”-menneske. Dette er da normalen. Vi har vel alle en gang fått beskjed om at enten håret er for langt, eller at vi kler oss merkelig. Dette er avvik fra “normalen”. Nå har det gått så langt at vi holder på lommebok og vesker bare vi ser noen som ikke er som den definerte normalen nærmer seg. Det samme skjer om en person med en annen hudfarge kommer gående mot deg. “Skal han stikke meg ned, eller rane meg, eller noe sånt?”
      FrP er farlige ettersom de ekstremifiserer denne grunnleggende frykten i mennesket. Frykt for det ukjente. Det er farlig det. Det er faktisk farligere enn selve frykten.

    34. 2. Egoisme
      Vi har rett og slett nådd et punkt der vi har det altfor bra her i landet, og snart må oppleve noe som ikke er fullt så bra igjen. Egoismen når snart takhøyden. Ihvertfall har den passert middagen, og jeg lurer veldig på hvor dette ender. Det er egentlig veldig rart, siden Norge er et land som etter krigen ble bygget på verdier som omhandlet å dra lasset sammen. Nå er landet tydeligvis ferdig bygget, så da drar vi det et skritt lenger. Det er ikke lenger bra nok at vi har en meget høy levestandard og i gjennomsnitt veldig god råd her i landet. Prisene er nemlig ikke som i “syden”. Det er heller ikke så rart, for nedi der tjener ikke menneskene det vi tjener her heller. Mye vil ha mer, og faen vil veldig, veldig gjerne ha fler.
      Derimot kan jeg skjønne at de som ikke har noe særlig gjerne vil ha litt mer. Det er jo derfor de kommer hit. De som gjerne vil ha en del av den store kaka vi i den bittelille rike delen av verden har grafset til oss gjennom tidene. Ikke det at vi i lille Norge hadde alt i verden med det å gjøre, men likevel var vi deltagende gjennom tre kolonier i Karibien.
      Den eldste delen av vår befolkning er redde for at noen skal komme og okkupere landet igjen, og de som er yngre enn disse igjen, de er såpass bortskjemte at de skal ha alt for seg selv, og helst litt til.
      Jeg lurer fælt på hvordan et parti som Fremskrittspartiet har greid å vokse seg såpass stort som det faktisk har greid å gjøre. Dette urinstinktpartiet som fortsatt er på steinaldernivå i sine meninger. Partiet der de en gang høyreekstreme kreftene finner et legitimt tilfluktsrom der de lærer å forme sine meninger og formidle dem på en annen måte enn de gjorde sammen med Arne Myrdal på 80-tallet. Dette er partiet for de såkalte harrytassene i samfunnet. De som ser ned på andre fordi de mener de blir sett ned på av dem igjen, og nå skal ta igjen for alt dette og litt til. Partiet for de som skriker “jævla hippie” til folk, og som ikke skjønner hva vi skal med et operahus her i landet, for det er jo bare “fiffen” som drar på sånt noe. – Det var forøvrig konsert med Antony and the Johnsons der i går. Veldig fiffete. – For de som på lørdagskveldene renner ned kebabsjappe etter kebabsjappe, for så på mandag å erklære hvor mye de hater de jævla utlendingene som bare kommer hit for å gjøre ugang.
      Det er ironisk, det. Det er også ironisk at så veldig mange trygdede også stemmer på dette partiet.
      En gang i tiden ble vi nordmenn sett på som et vennlig og imøtekomment folkeslag. Jeg tror mye av dette synet har forandret seg. Så kan man også si at verden har forandret seg. Det er ikke lenger den røde fare fra øst som er problemet. Nå er det heller den mørke fare fra alle kanter. Er du redd? Det er ihvertfall ikke jeg. Jeg klarer fint å leve sammen med mennesker fra alle mulige kulturer. Jeg respekterer dem, og de respekterer meg. Sånn har det alltid vært, og jeg har mange venner med flerkulturell bakgrunn. Flere av dem er også muslimer. Vennegjengen består faktisk av både protestanter, katolikker, pinsevenner, muslimer, buddhister og hinduer. Det har aldri vært noe problem. Man må se på hva som er ekstremt eller ikke. Fundamentalisme er farlig uansett hvilket livssyn det er snakk om. Det er disse elementene som må bekjempes.
      Samtidig utgjør disse fundamentalistene en usansynlig liten del av et svimlende antall mennesker. Siden det er disse elementene som skriker høyest og gjør mest mulig ugang så får den gjengse mann/kvinne en følelse av at alle innenfor dette livssynet er like farlige. Det er selvfølgelig ikke tilfelle. Gå på sak og ikke person. Vi er i en tidsalder der alle mulige kulturer blandes over hele verden. Jeg har ikke noe ønske om et lukket samfunn. Å bli et lukket Albania er ikke et alternativ.
      Da Fremskrittspartiet spiller alvorlig mye på alt som har med frykt å gjøre, fører dette til at samfunnet blir mer og mer lukket. Vi blir mer og mer mistenksomme overfor naboen, og om denne naboen i tillegg bruker en del løk i maten låser vi alle dører og skalker alle luker mens vi sitter der inne med hagla i hendene. Fremskrittspartiet vil ha det til at alle er ute etter å ta akkurat DEG og dine nærmeste. Jeg vil ikke ha fryktpartiet. Det er en gåte at de har blitt såpass store. Noe er alvorlig galt med det norske samfunnet.
      For når man stigmatiserer bestemte grupper mennesker vil de igjen bli ekstremt mistenksomme overfor de menneskene som de føler de blir stigmatisert av. Dette fører kun til konflikt, og er en absolutt uting. Igjen, noe er alvorlig galt med det norske samfunnet.

    35. Marion: Helt enig med deg! Selv er jeg masterstudent i statsvitenskap. Med denne utdannelsen har jeg (selvsagt) fått mye innsyn i politkk, hva politikk er (det store bildet, verdenssamfunnet såvel som Norge), og hvor jeg hører hjemme. Rett før jeg startet på bachelorprogrammet i statsvitenskap hadde jeg bare de aller mest grunnleggende kunnskapene innen politikk, etter å ha hatt fordypning i samfunnskunnskap på VGS. Jeg kommer fra en blå/mørkeblå familie, og deres utsagn har alltid hatt stor innflytelse på meg. Jeg stemte FrP ved mitt første valg, som var kommunevalg.
      Så gikk jeg over til Høyre ved siste stortingsvalg og kommunevalg. Nå har jeg forstått at fullstendig blått ikke er noe for meg. Jeg identifiserer meg noe mer med borgelig side enn den røde siden, men samtidig er jeg opptatt av at menneskets frihet og markedets frihet bør begrenses NOE av staten. I tillegg til å være litt mer borgelig er jeg også egentlig mer opptatt av miljø og dyrevelferd. Venstre er det partiet som greit nok kombinerer disse tingene. Deres sosialliberalistiske ideologi er en midtvei mellom liberalisme og sosialisme, og partiet er det eneste borgelige som anerkjenner at miljøspørsmål er viktige i dag.
      I tillegg er Venstre også opptatt av å bevilge mer penger til forskning (både ren vitenskapelig, men også samfunnsfaglig forskning), og jeg jobber selv innen et samfunnsvitenskapelig forskningsinstitutt. Venstre er LANGT i fra perfekt, og har en del mangler og ting jeg er uenig i også. Men, for meg er dette partiet det jeg identifiserer meg aller mest med.
      Så det er faktisk lov å endre seg. Bare man leser partiprogrammene nøyere, så finner man ut hvilke saker som man egentlig er opptatt av. Og det at man er villig til å forandre seg og kanskje finner mer ut av ting ser jeg på som et sunnhetstegn – man vokser og lærer, og er ikke bastant på at ting burde være akkurat sånn og slik.
      Godt valg, alle sammen!

    36. Jeg har bare plutselig blitt veldig begeistret for Senterpartiet, det kan jo selvfølgelig ha noe med at jeg faktisk har begynt å interessere meg for politikk, men hvis jeg ar 18 ville jeg definitivt stemt SP

    37. Sophie skrev akkurat at hun ikke ville ha noen diskusjon om partier osv, men er jo noen idioter som alltid må få fram sine patetiske meninger uansett. Å påstå at Frp er rasister og vil ødelegge landet er det dummeste og mest hjernevaska jeg noen gang har hørt. Dere er rett og slett kvalme som kan spy opp noe sånt.

    38. Stemte Høyre i dag! De rakker i alle fall ikke ned på de andre partiene like mye som AP og SV gjør… De samler bare inn trøstestemmer, og er nå livredde for at de blåe vinner. Moahhaha

    39. Sååå godt at dere under atten her ikke kan stemme syns jeg.. store deler av dere ville jo stemt frp.. den prosentdelen frp får av stemmer, er den prosentandelen av norge som burde hatt ny hjerne..!! Huff.

    40. Jeg fikk akkurat utrolig mye mer respekt for deg. Det er kult å kunne endre mening, og stå inne for hva man tidligere har ment. En stemme til mdg er en stemme for fremtiden. Ja til nedleggelse av pelsdyrnæringen, ja til human asylpolitikk og JA til en grønn fremtid med miljø som utgangspunkt i økonomiske valg. Godt valg!!

    41. Jeg er ikke myndig, men AP er best for Norge. Men jeg ville stemt Miljøpartiet de grønne, fordi jeg er enig med de i det meste : )

    42. Faen driver dere med. Ser dere ikke at innvandrerne ødelegger norge sakte men sikkert? STEM FRP FOR BEDRE SYKEHUS, SKOLER, VEIER, INNVANDRING.

    43. Elsker at du stemmer miljøpartiet! Du tar ansvar og tenker på barna dines fremtid i stedet for å være egoistisk som så veldig mange. Fantastisk!!!!

    44. MDG er for miljø, imot pelsdyr, og det er bare tull når man sier usanne ting som at man vil kutte gass og olje med en gang og kjøre landet i grøften. MDG ønsker å fase ut olje vikrsomheten og bygge opp alternativ energi. Det er ikke bare lurt, men er det eneste ansvarlige.
      Takk for din stemme kjøre Sophie Elise, du, meg og mange flere trengs for å styre NOrge i riktig retning.

    45. Frp sanker stemmer fra korttenkte ungdommer og dumme voksne. Ved første øyenkast kan en del av det de står for se både fristende og bra ut, men folk tenker jo ikke konsekvenser her. Med Frp i regjering vil de som trenger hjelp og har dårligst råd få det tyngre, mens de som allerede er på topp får det bedre. Er det virkelig sånn vi vil ha det?

    46. Stemte SV, men var ekstremt nær å stemme miljøpartiet! Valgte tilslutt SV fordi jeg vil sikre at de kommer inn på Stortinget, også tror jeg at MdG klarer det uten min stemme, hehe.

    47. Hei Sophie 🙂 Jeg møtte deg og stine mari før Selena konserten i oslo og jeg syntes du er kjempe fin sånn du er nå, jeg syntes ikke du skal fylle mer i leppene. Da tror jeg det blir seenes dumt ut, for å være ærlig! Du er kjempe fin sånn du er nå, ikke endre noe mer på deg selv, du er alt for ung til det 😉

    48. Søte Sophie! Jeg må bare “rose” deg for å stemme det du gjorde med å stemme mdg! På tide at miljø osv blir en større del av norsk politikk!

    49. Til anonym med de lange kommentarene om FrP´s politikk overfor: ER SÅ ENIG MED DEG. Utrolig bra skrevet 🙂 Takk skal du ha for at du satte ord på det jeg også mener.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg