jeg blir gal

Herregud, jeg sitter på rommet og er så sinnsykt stresset. Jeg har enda ikke lappen, vi bor litt utenfor byen, det går ca 2 busser per dag og mamma og pappa drar bort i morgen. Hvordan skal jeg overleve? Hva skal jeg spise? Jeg mener, det er ingen butikker her det er gåavstand til. Jeg kommer sikkert til å være et skjelett når de kommer tilbake, jeg får bare sitte her å vente på at noen skal holde meg med selskap, haha. .:( 

Ellers har jeg fått ny dato å være med på ettermiddagen på tv2, så det er jeg glad for. Jeg ble så redd at det ikke kom til å bli noe mer ettersom jeg ikke kunne igår, men nå er alt ordnet og jeg er så lettet. Det er veldig spennende, men også skummelt å ha en jobb hvor en mulighet fort kan være den eneste du får, og man må ofre mye. Det er det nok svært få av mine gjevnaldrende som skjønner, jeg har jo “gått glipp av” mye som skjer her hjemme, men samtidig har jeg opplevd mye jeg ikke ville ha vært foruten! ;)

Slik ser min plan reiseplan for de neste månedene ut så langt. Det kommer nok alltids mer etterhvert. . 

Og jeg mener såklart london 31 OKTOBER, ikke september, haha. . 

Toppen jeg hadde på meg idag er fra chiquelle.com! 

Nå vil jeg forøvrig legge pelsdebatten død, men en ting kan jeg tørre å påstå. Dere som er FOR pels (og dyremisshandling) sjekker veldig sjeldent opp fakta, fordi dere brenner ikke for at pels skal være lovlig. Jeg brenner for at det skal være ulovlig med pelsoppdrett i norge og import inn, derfor vet jeg alt jeg vet, og kan arrgumentere for meg. Sitter dere virkelig dag ut og inn å søker fakta fordi dere så inderlig ønsker at canada goose ikke skal gå av markedet? Det tviler jeg på. Det er det som er greia, jeg mister søvn fordi det er så mye jeg bekymrer meg over. Om canada goose går av markedet tror jeg ikke dere egentlig bryr dere, enkelte liker bare å krangle (eller å se ut som om de veier 40 kilo mer i en jakke. Svette er sexy. Eller ikke). 

 

63 kommentarer
    1. å:( dn følelsen er ikke bra assa:( hdde Aldri likt å ikke ha noe gå avstand til butikkn. Men har ikke du en kjæreste????????? Hvis du har så kan jo han holde deg i selskap. If u know what I mean ;P 🙂
      digger bloggen din! <3

    2. haha herregud, hvor dum er du? prøv å gjør noe selv, ikke bare ligg i sengen med de alt for fyllte leppene dine og syt over ting du bør få til!

    3. Du har mye og gjøre nå framover til oktober ja! 🙂 Eneste jeg har som planer er å vente til barnet i magen blir større og skal på ultralyd og kontroller! + at jeg har 20 års dag i oktober så gleder meg ! 😀

    4. Det er helt greit at du kjemper for dyrs rettigheter og er imot pelsindustri, men du svekker din sak så utrolig når du kommer med usaklige ting som at man svetter og ser 40 kg tyngre ut i en jakke! Du mister jo all troverdighet når du sier sånne ting, og det blir bare tullete. Enkelte av oss vil kle på oss, i motsetning til feks deg. Og så må du også forstå at nei, jeg sitter ikke hjemme og kjemper for at pels skal bli lovlig. Bare fordi jeg ikke er imot pels betyr ikke det at jeg brenner for at det skal bli lovlig, jeg gir bare blanke faen.Selvfølgelig hadde jeg foretrukket en pelsindustri uten mishandling, men går ikke det tar jeg den heller med mishandling enn å legge den ned.

    5. Håper virkelig du dropper all restalyne i leppa snart, er overhode ikke fint, og du sier til og med at vi skal si i fra når det begyner å bli for mye, men du gir jo blanke faen, gleder meg til å se deg når du blir eldre, kommer sikkert til å se like faila ut som alle de andre, som har stappe leppene fulle av botox og dritt om du ikke gir deg med det..

    6. ÆÆÆ! hvis du skal på photoshot i playboy da klikker jeg! uansett hva du skal så er du fantastisk 🙂 er glad på dine vegne vakre deg <3

    7. Først vil jeg bare si at jeg har stor respekt for deg og dine meninger. Leser bloggen din hver dag. Men- en ting jeg ikke klarer og forstå. Hvis du er sånn dyreelsker så hvorfor stemmer du på høyre? Det er INGEN logik i det!

    8. Hei! Jeg er også som deg i mot dyreplageri, jeg kan nok ikke halvparten så mye som deg om det og brenner nok ikke like mye for saken, men er kjempe glad i dyr og syntes det er helt forferdelig hav som skjer med dem! selv fikk jeg en canada goose jakke fra faren fin for noen år siden, men brukte den bare til jeg fant ut hvordan den ble laget! men jeg lurte på om du kunne lage et innlegg hvor du viser noen jakker som er i hvertfall nesten like varme men med uekte pels og helst ikke så dyre? hadde vært kjempe fint! 😀

    9. Du mener selv at du kan så jækli mye om pelsindustrien, likevel er det beste argumentet ditt mot pels at du ikke synes canada goose jakkene er fine..

    10. Ja, jeg liker å se ut som jeg veier 40 kilo mer i en svett jakke xDxDxD
      Nei, går ikke med pelsjakker, men du er vel ikke så mye bedre til å argumentere når du kommer med usaklige ting selv.

    11. Så enig! Så herlig å lese at flere skjønner at dyrene er akkurat like mye verdt som oss, og at de fortjener bra levevilkår og lykke på lik linje som mennesker. Hadde nesten mistet troen på hele menneskeheten et øyeblikk :p
      Sjukt vakkert å se at selvom dem ikke har blitt utdelt evnen til å kunne si ifra selv, så er noen villig til å snakke for dem! Tydelig at du har et stort hjerte 🙂

    12. Og du skal være “saklig”? At man ser 40 kilo tyngre ut og at man svetter i en jakke er IKKE saklig.
      Og jeg vet ikke med deg, men det skal ikke så lite til for at jeg blir svett.
      Sier litt om du blir svett av å gå i ei jævla jakke, haha.
      Og hva har du å si om restylane da? Det er jo testet på dyr. Hvorfor vil du ikke kommentere det? Nei, nettopp fordi du ikke har noe valid argument mot det.

    13. Greit at du er imot dyremishandling. Men du skriver det på en utrolig uvoksen måte med disse usaklige kommentarene du slenger med HVER bidige gang. Og du burde bare klappe igjen det stygge overdimensjonerte nebbet ditt. Restylane er testa på dyr! Kanskje revurdere å proppe deg med mer dritt?

    14. Haha, nok et innlegg til å le av!
      du er tåpen:-) enough said, trur de fleste klarte å si hvorfor above. stå på sophieeee! hadde det vert flere som tjente penger på å sitte på en blogg og ta bilder av seg selv hadde de sikkert engasjert seg litt mer, men det du engasjerer deg i er pupper og restylane, og frisøren annenhver uke, og reisene du har forran deg, og her sitter du og klager på oss som går i en canada goose jakke?:p er du dum? ikke alle som er toppbloggere og lever på en sky vetdu, men for all del, keep up the good work, du kommer sikkert til å få deg masse jobber og slikt fremover, eller skal du blogge til du blir 40?

    15. Har btw sett hvordan de produser merinoull? Ikke alle men noen produser dette overhodet helt sykt ! Google det og du ser. Noen bruker mulesing( huff) sa noen IKKE alle.

    16. Hei Sophie 🙂 jeg vet at du liker justin bieber, jeg vet du liker søte youtubefilmer, så jeg tenkte jeg kanskje kunne muntre deg opp med denne? http://www.youtube.com/watch?v=4OR00nb7WD8 dette er Adrian Jørgensen, han er deltager på The Voice i år (hadde blindaudition forrige fredag og gikk videre), og han er en veldig god venn av meg. Sangen er spilt inn tidligere i år også filmet jeg han i studio nå i august. hva synes du? Liker du det, så er det selvfølgelig hyggelig om du vil dele den på bloggen din 🙂
      Stor klem til flotte deg 🙂

    17. veldig dobbeltmoralsk at folk kommenterer at sophie er usaklig når hun sier man blir svett i en jakke (som ja, er usaklig) men når man bare måå slenge inn i kommentaren hvor stygge lepper hun har blir man ikke mye bedre selv..
      sophie, du synes jeg kan klage så mye du vil på folk som bruker pels, sminke som er dyretestet osv, men folk jeg virkelig ikke skjønner meg på er når de sier de som bruker goose støtter pelsindustrien og at de er forferdelige mennesker samtidlig som de nettopp har spist kjøtt til middag og har på seg dyretestet sminke. dyr blir drept uansett om man har det på huden, rundt halsen eller i magen, det er akkuratt like ille hvilket av de man velger 😉 ellers stå på<3 elsker når du skriver om politikk og dine hjetesaker, er ikke mange bloggere som gjør det! ønsker meg et innlegg om hva du stemte og hvorfor, det tror jeg flere gjør også hehe

    18. Ta og voks opp a. Du klarer da for faen meg å lage din egen mat. Slutt og lev på foreldrene dine, og bloggpenger, slik er ikke realiteten! DRITTUNGE.

    19. Hvorfor i alle dager skulle du stemme Høyre for to uker siden, hvis du brenner for at det skal være ulovlig med pelsoppdrett i Norge?

    20. Åååå sophie. Når skal dette ta slutt. Jeg syns det er utrolig bra og utrolig tøft at du brenner for en så god sak og at du tør å skrive om det på bloggen. Og jeg liker deg virkelig godt og syns du virker som er hyggelig person. Men du må da forstå at ikke alle brenner for dette. Du respekterer ingen sine meninger, dersom man sier i mot deg er man tydeligvis FOR dyremishandling. Jeg elsker dyr og vil ikke at de skal dø så klart. Jeg bruker ikke pels fordi det ER faktisk feil, men jeg spiser kjøtt. Vi har gjort det i all tid. Dyr dreper dyr også. Du argumenterer med at drap ikke på noe måte er humant, nei så klart ikke, men dyr vil bli drept uansett. Enten av oss eller av andre dyr. Og ja det er forskjell på å drepe dyr for maten og å drepe dyr for pelsen. Men ikke kom her og si at dersom vi spiser kjøtt eller ikke sitter og tenker på dyremishandling 24/7 så er vi for det. Stopp med det tøyset du mister all respekt. Eller, du er ikke så god til å få folk til å høre på deg. Hvis du vil at folk skal begynne å bry seg hjelper det ikke at du skriver at de er mordere og for dyremishandling bare fordi de spiser kjøtt. Du må heller da “støtte” de på en måte. Hvis du skjønner. Noe du sikkert ikke gjør.

    21. He! et spørsmål jeg har til deg er, hvordan stiller du deg til arve pels? Så at du ville legge det døtt men jeg har arvet en pels av min avdøde mor! Syns du da jeg skal kaste den? Min menging Nei! Ting er ikke alltid så enkelt som: ja pels eller nei pels! liker bloggen din veldig godt! men syns du er litt svart hvit på akuratt dette!

    22. Du er så vakker 🙂 oppstod det noen problemer med neseoperasjon når du hadde restylane? Eller har ikke det noe å si? OG har du fyllt på igjen? Svar gjerne, for jeg skal opereres snart! 🙂

    23. Så du tweetet om at de nye jakkene fra sveajakkene er andre alternativer istedenfor pels osv. Har ikke de pels lenger da eller?

    24. Du vet at det du sprøyer inn i leppene omtrent hver mnd er testet på dyr? Du failer greit å leke smart med de DUMME argumentene dine, når du selv bruker produkt som er testet på dyr. Faen for en taper du er.

    25. Hva med å planlegge litt. Handle inn for de dagene du ikke kommer deg til butikken før foreldrene dine reiser. Og hvis du går tom for noe dør du ikke av en busstur. Hvis du hadde sett min kalender ut oktober, da hadde du blitt utslitt. Jeg skal reise mye men jobbe, du skal i hovedsak feriere. Slutt med den sutringa di:)

    26. hva synes du om fake pels? som feks på en jakke med pels i hetta,eller feks en pelsvest? synes pels er fint, men er på din side i dette her, er helt forferdelig det folk faktisk gjør bare for å gå med ekte pels! å det samme mener jeg om sirkus, stakkars dyr! :/
      Synes forresten goos jakkee er veldig fine, aldri hatt en men prøvd på, liker veldig godt utseende, men kunne godt ha spart seg for den ekte pelsen! derfor jeg ikke ville kjøpe den, visste ikke det var ekte pels før jeg spurte.. (da hadde de sikkert solgt mere av den også om det var fake pels!!)

    27. Syns ikke du har rett til å disse andre fordi de argumenterer for pelsdyroppdrett. Du stemmer selv Høyre så tyder jo på at SÅ viktig er det ikke! Husker også for et års tid siden da du lurte på om du skulle kjøpe en Canada Goose jakke. Så du har jo vært der selv. Stem Venstre om du ønsker en forskjell!!!!

    28. Ååååh fytti faen så synn de e i de, ååååååh så syynn de e e i de lille stygge drittonge! folk som slit meir enn de så BLI FORNØYD røtne fake faen! Dei jenten som sei at du e stygg e FORDI du e stygg, kem faen vil sjå ut som en faking for restn av live, å de dere med høgre, at du stemme høgre, dei ekje dyrevenli! Faking

    29. Herlighet,hvor vanskelig kan det være å ta bussen for å komme på butikken for å handle?Er du 5 år?

    30. Regner med at det ikke kom helt random at foreldrene dine skulle bort. Er jo bare å få en venninne eller noe sånt til å kjøre deg til/fra butikken og kjøpe nok mat som holder for resten av uka. Du er voksen og mange på din alder har flyttet ut og klarer seg selv!

    31. hahahhahahaa herregud, du e jo ikke god. Så forbanna usaklig, stemme høyre som ikke bryr sæ en drit om dyremishandlig og selv sitt du bare der hjemme å gidd ikke engang å dra på butikken? ka e galt egentlig, håpe du fatte at du får omtrent alle leseran imot dæ, spesielt når du skriv et innlegg om at det e så lite humant å drepe og spise kjøtt. Det som lite humant e nok dæ lille venn

    32. Greit Sophie, jeg skjønner deg godt, du klarer å argumentere for deg og det du står for. MEN når du skal (jeg vet ikke om det skal være en argument eller en påstand) rakke ned på UTSEENDET til jakker med pels, så vil jo ca. hele befolkningen i verden være uenig med deg. Jeg tenker at du syntes
      jakken(e) er stygge pga hva pelsen har som fortid. Men det at du utrykker deg på den måten at jakkene er stygge? Det blir på grensen til latterlig, Sophie. Jakkene er ikke stygge. Tar du f.eks Parajumper som eksempel, og du ser en jente med det, vil jeg ikke si at jakken er stygg? Greit folk har personlige meninger, men det at jakkene er såpass dyre, er pga pelsen og designen. Du kan IKKE mene at “fake pels” er penere enn ekte. Det er å juge. Det er det INGEN som mener. Virkelig, Sophie, det vet jeg du ikke mener. (Hvis ikke er du innkompitent til de grader). Så å rakke ned på useendet bare pga fortiden til pelsen, nei det blir alt for barnslig. Og jeg trodde du var saklig:)
      Prøv å svar på denne du

    33. sykt blindt å si at alle som har pels på jakkene sine er “for” dyremishandling. trodde du var mer reflektert enn dette. er du for barnearbeid da du kjøper klær som er laget av små barnehender? skjønner du tegninga? du tenker feil.

    34. Liker canada goose jakkene jeg 🙂 og det betyr jo bare at du og jeg er på samme nivå Sophie! for du er jo for testing på dyr (Dyremisshandling), for du har jo både silikon og restylane.

    35. Restylane er testet på dyr, det samme med masse sminke. Du er så imot pels, men akkurat det bryr du deg ikke om? Gir ikke helt mening det da

    36. Dyretesting og pelsindustri er no dritt..!
      Å drepe og misshandle dyr bare for at vi skal se bra ut? Det må da finnes bedre måter!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg