typisk

Gjett hva som har skjedd i mitt glamorøse, fantastiske liv : Jo, jeg har blitt SYK. Og ikke bare litt, men her snakker vi kaster opp, kaldsvetter, feber og hele pakka som hører med en fantastisk dag. Nå skulle jeg ha vært i oslo. Jeg skulle ha vært med på ettermiddagen på tv2. Jeg skulle ha hengt med Benny som jeg savner. Jeg skulle ha gjort det jeg virkelig elsker å gjøre. Men her ligger da jeg, redd for å ikke få en sånn sjangse igjen. Trist fordi dette er så typisk meg at dere aner ikke. Nå trenger jeg noen oppmuntrende kommentarer om jeg ikke skal gå å henge meg selv i lysekrona! Haha neida. Det går fint, jeg føler bare at det er typisk min flaks. Jeg vil jo JOBBE. Det er det eneste for tiden som gjør meg skikkelig glad.

Siden jeg bare blir liggende inne hele dagen å be til gud om at dette skal gå fort over, så trenger jeg tips til dere om morsomme ting jeg kan skrive om på bloggen ♥

Thats what they told me

 

 

66 kommentarer
    1. Huff så leit!!! Håper for din skyld du får oppleve noe lignende en annen gang 😀 Du er herlig, god bedring <3

    2. Åh uff 🙁 håper du blir frisk igjen så fort som mulig sophie <3 husk at du er fantastisk nydelig og at du er verdens nydligste 🙂

    3. Åhh, det var dumt 🙁 Har nettopp vært syk selv jeg, og er fortsatt litt syk enda.. Du kan ha outfit poster, sminketips for eksempel.

    4. ja for vegard harm er jo absolutt den eneste personen som sier mitt glamorøse, fantastiske liv? seriøst..

    5. Vises ikke arrene dine etter operasjonen? Mine vises så utrolig godt,selv om det er en god stund siden operasjonen, og det er IKKE fint. Eller har du kanskje arr en annen plass enn under?:)

    6. skjer med å være så sykt frekke i kjeften enkelte av dere ? seriøst, har dere ikke noe annet å gjøre eller ?
      stå på sophie, og god bedring! <3

    7. Uff, god bedring! Hadde gledet meg til å se deg på tv2 ikveld.. men er man syk så er man syk!
      Stå på Sophie, du er virkelig en av de bloggerne som liker best! Ingen av blogginnleggene dine er kjedelige, og du er utrolig flink til å oppdatere 🙂 og drit i hva andre skriver her i kommentarfeltet og andre steder, de skriver bare bullshit! hehe 🙂
      skriver dette her fordi jeg virkelig mener det, du er flink <3

    8. Kom akkurat hjem fra jobb og slo på TV2 for å vente på ettermiddagen. Synd. God bedring. Håper du ikke er gravid da, haha, første jeg tenker på når folk kaster opp uten å ha drukket eller er på en båt..
      Spis riskaker, og mint skal hjelpe mot kvalme 🙂

    9. Skjønner at du er stolt av kroppen din, noe som er ganske bra. Men det å legge ut mange bilder, blir litt mye i lengden. Hvilken sammheng er at du legge ut et halveis toppløst bilde med at du er syk? 😉

    10. Gobedring! Hadde gledet meg kjempe masse på å se deg på TV, men slike stunder kommer. Og jeg tror nok du vil få sjangsen igjen til å delta! 🙂

    11. Hun legger ut bilder av kroppen sin for å få bekreftelse. Sophie har så lav selvtillit at hun må ha bekreftelse på utseende sitt.

    12. Så kjipt! Ganske uflaks stakkar. Masse god bedring <3 Oppkast er heldigvis noe som går over på 1 døgn el noe.. keep it up!

    13. Forstår at hele situasjonen din blir ganske kjip, i og med at du skal noe stort. – Men seriøst, tenk på alle andre som har det verre enn å ligge flat på sofaen hjemme med en liten sykdom som snart går over.. imens andre sliter hele livet? Og ditt fantastiske, og glamorøse liv? I say bullshit.

    14. Vet du hva? Det er såå typisk min uflaks også!! Ikveld skulle jeg egentlig på kaizers sin avsluttningskonsert, men så klarer jeg faen meg å bli syk! Feber, oppkast, kaldsvetting og hele pakka.
      Ahh.. du er ikke alene sophie.

    15. Jo hun er den eneste i verden som har det så kjipt hun til tross for at hun driter penger og får oppleve mer enn enn dame på 60 år har fått gjort. Utakknemlig.

    16. Uff, god bedring Sophie! Håper du blir frisk fort 🙂 gledet meg til å se deg på tv, men er man syk så er man syk. Ikke så mye å få gjort noe med 🙁
      Vil også si at du er en stor motivasjon og at du må stå på! For de som har hat mot deg er bare de som er misunnelige og sjalue på livet ditt. De har et så lite liv at de må rakke ned på deg som har alt de ønsker seg. Jeg bruker litt tid i ny og ne, på å kommentere bloggen din fordi alle trenger noen som minner de på at de betyr noe og har en betydning i andre sitt liv 🙂
      Vi er her enda Sophie, vi som syntes det er greit at du legger ut “lett” kledde bilder, skriver om akkurat det du vil og sier hva du mener å står for det. Jeg dømmer deg ikke, og det burde ikke andre gjøre heller. Vi burde hatt flere personer som deg, syntes jeg!
      You go girl!
      – Theresia

    17. Kanskje det var “hell i uhell” for deg dette.Jeg tror ikke at du hadde tilført “debatten” noe som helst,tvertimot.Den ene bimboen som var med var mer enn nok og jeg tror ikke at du hadde utgjort den store forskjellen.For inntrykket folk flest får av dere rosabloggere er at dere er tanketomme og grunne.
      “Se på meg! jeg river ned en sirkusplakat”.”Men hysj,jeg drar til Spania på ferie alikevel..”
      Og det var den dyreverneren liksom..
      Hvis du mener så fryktelig mye om dyrevern Sophie ,hvis du jobber for å bruke sminke /hudprodukter som ikke er testet på dyr( heller ikke ingrediensene),så skriv om det!
      Bruk bloggen din til å nå ut til folk ,opplys folk og gå foran med et godt eksempel.
      Å rive ned 3 sirkusplakater forandrer ikke en dritt.Bruk den stemmen du har til å gjøre en forandring.
      Hvis du ,som er en av Norges største bloggere går foran og sier at ” Nei,jeg tar sterk avstand fra kosmetikk testet på dyr”,så kanskje noen vil følge deg,ja tusenvis!
      Først da vil du bli seriøs i mine og mange andres øyne.
      Det er greit nok å kjempe for dyrevelferd,men reis da for all del ikke til Spania ! Ikke sitt og kos deg med et godt måltid og lat som om du ikke vet at nasjonalsporten i Spania er tyrefektning.Oksene hjemme i Norge slipper å bli langpint og mishandlet.
      Tenk på det neste gang du sitter i Spania! Og kjenn etter om du er en slik dyrevenn som du liker å tro.

    18. Du kan jo skrive litt om dyrevern og sånt?
      Eller kansje hvor du kjøper klærne dine?
      God bedring <3 Du er mitt forbilde pga styrken din <3

    19. God bedring Sophie !
      Helt enig med Theresia der oppe !
      Håper du blir fort frisk <3
      Du kan jo skrive litt om dyreplageri og sånn nå ?

    20. God bedring. Sånt skjer alltid når det passer dårligst (jfr. ettermiddagen på TV2).
      Men se det sånn – du sliter med kroppen din i maks et par dager nå. Jeg sliter med kroppen min hele tiden, fordi jeg er født med “feil” kropp. Bytte? 😛
      Igjen, god bedring 😉

    21. God bedring 🙂
      Jeg bare lurte på om du kunne ha anbefalt noen skrekkfilmer? 🙂
      Forresten så har du syykt fin kropp <3

    22. Kroppen sier ifra når den ikke orker mer. Lytt til kroppen din nå<3
      Du kan gjerne skrive om hvordan man får seg kjæreste og tips til kommunikasjon osv. i et forhold.

    23. Kan du ha et liknende innlegg som du har hatt før, hvor vi spør personlige spørsmål også svarer du? Har en del ting jeg vil få ut, men jeg har ingen å snakke med..

    24. Kroppen din er kjempe fin! Eg e drit misunnelig! Men hva faen er vitsen med å vise halve puppen? Pluss: jeg er jævlig lei av at du snakker om sminke shopping kroppen din osv osv. BLOGG LITT OM DYR DA, KVINNE

    25. Både Høyre og Frp fronter å fjerne subsidiene som går til pelsdyrnæringen, samt at Frp er det eneste partiet utenom Venstre og MDG som ønsker dyrepoliti i Norge. Hjelper jævlig lite å stemme MDG når de likevel ikke kommer på Stortinget, da er det bedre å stemme Høyre eller Frp som faktisk har noe og si for dyrevernet her til lands.

    26. Du ser så mye bedre ut, Sophie! Du sier du har lagt litt på deg, og tydeligvis hadde du bare godt av det, du ser helt fantastisk ut!

    27. Altså dette innlegget har ingenting med selve blogginnlegget å gjøre. Men hvorfor er man enten negativ eller positiv? Og uansett hva man skriver, så får man refs for det. Det virker sånn på enkelte at bare man skriver ET PAR setninger som kan virke frekke(uten at de nødvendigvis er det), så er det som om hele verden går under. Noen folk som skriver negativt, har faktisk et poeng. Sophie Elise er faktisk en mediaperson, og alle i media får både negativt og positivt. Og det kan det være mange grunner for. Enten fordi man bryr seg, fordi man er sjalu, fordi man synes det personen gjør er latterlig, man får vite deler av en person man ellers trodde var perfekt, som faktisk ikke er perfekt(kan gi store reaksjoner, tross alt). Hvorfor må man se så svart-hvitt på ting?
      Men her gir jeg meg. Sophie er, i følge hennes alder, voksen, og kan ta hånd om sitt eget liv. Og jeg hverken hater henne eller elsker henne. Kanskje det er derfor jeg ikke ser svart-hvitt på det hun gjør, og slik hun er?

    28. Hei silje.. hvis du stemmer høyre så har det ikke så mye og si for menneskerettighetene her til lands… dyra?!? Vi kommer ALDRI til og slutte med dyr her i norge, det gir oss mat, om du vil eller ikke.. syntes dere unge jenter bør tenke fremover i tid. Ikke hvem som har dyretilbud. Dyr er dyr . Og de står og lover og lover men ingenting blir gjort uansett.. høyre er ihvertfall bare luringer.. erna kommer til og sette opp ned på hele norge. Så ikke stem høyre bare for dyr!!!!

    29. Uffameien, er du litt syk? Finn på noe bedre å gjøre enn å syte på nettet, får ikke noe sympati her ifra… tenk på andre som har det verre, før du tenker på deg selv. Er nylig operert og kunne ha dødd hvis jeg hadde kommet en dag senere. Men klager og syter jeg av den grunn? NEI!

    30. Go bedring!
      Du har en drømmekropp og det er det ikke alle som tåler…
      Folk som sier du bare er på topplista for du har silikon osv …Hvordan kan du vere der du er da?! Noe må du har gjort rett👍
      En som skrev at du kunne spy opp den kvalme personeligheten din, tror ikke di har så mye og si de kjenner deg nok ikke og viss di gjør det er di bare misunnelige ti 1000000 ! Du har ikke dårlig selvtillit om du legger ut bilde av magen din og litt av puppen, det er det omvendte!
      Stå på !<3

    31. har du og mathias slått opp? 😮 (jeg bare lurer siden du skriver at jobbing er det eneste som gjør deg glad for tiden)
      jeg håper virkelig ikke det, dere var så sinnsykt søte sammen.

    32. ja, gå å heng deg i lysekrona! hadde vi fått en stopp på dette tragiske opplegget ditt.
      wow, du har nok gått gjennom mye dritt i ditt liv du, stakar deg som er sjuk, og går glipp av å reise til oslo. INGEN FUCKINGS BRYR SEG… det er bare småjenter på 10 og 12 år som liker bloggen din sophie, jeg tviler på at noen av dem sitter å ser på tv i håp om å se deg der.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg