snart konsert!

Nå kjenner jeg virkelig på sommerfuglene i magen, dere! Vi er straks på vei ut av døren, vi skal å spise middag på fridays før vi løper ned til spektrum for å se Selena Gomez. Som jeg gleder meg! Jeg tror jeg kommer til å bli starstruck, og det har jeg ikke vært siden jeg så Justin Bieber ved hotellet for over ett år siden. Det er en fantastisk følelse å få møte noen man ser opp til, og det er en rar tanke for meg at enkelte av dere føler det slik ovenfor meg. Noen ganger når jeg tar bilder med lesere og jeg tar en arm rundt dem, så kjenner jeg hvordan de skjelver av nervøsitet. . av MEG liksom, lille meg. Jeg ble akkurat lik en gang jeg selv møtte fotballfrue for et par år siden, jeg skalv så mye at jeg ikke klarte å ta bilde sammen med henne engang. Nå har jeg møtt henne et par ganger, og det føles ikke akkurat på den måten siden vi jobber med det samme, men jeg skjønner ekstremt godt hvordan det er! 

Nå babler jeg i vei her, og det har jeg strengt talt ikke tid til. Jeg skal nemlig møte bloggleseren som vant biletter til Selena Gomez på bloggen min for en stund siden, hun må jo få premien sin! Vi blogges i morgen, etter konserten vil jeg sove godt og lenge. I morgen tar jeg nemlig turen mot fornebu for å sjekke puppene mine etter bilulykken, ønsk meg lykke til! Vil ikke operere igjen. .

Her kommer et par bilder fra dagen så langt! Jeg har ladet opp til konsert med favorittsangen min fra det nye albumet “forget forever”. 

Til dere som er fan av nutrilett og diverse energi/sjokoladebarer, så vil jeg gjerne anbefale eat natural! Jeg spiser alltid et par slike når jeg er på reise. De selger det nemlig på de fleste flyene! 

Med en gang vi kom fram til hotellet vi bor på, Oslo City Centre, kastet jeg meg ned på senga, og rett av med bukse og sko. Dette er standard prosedyre for meg, jeg hater å ha på meg bukse! 

Tskjorten er fra romwe.com, det passet jo bra at jeg hadde på meg en tskjorte idag som matcher interiøret på hotellrommet, hehe. 

Gullet mitt! 

48 kommentarer

Siste innlegg