hamster

HAHA!!! Seriøst, ser dere hvordan jeg ser ut akkurat nå? Jeg er så hoven rundt øynene, og i hele ansiktet. Jeg føler meg som en feit kineser. . Har noen av leserne mine gjort neseoperasjon og ble hoven i kinnene? Det ser ut som om jeg har gjemt masse mat i munnen, litt som en hamster. Jeg er jo veldig hypokonder, og ikke MINST opptatt av utseendet, så jeg har en liten angst for at det er permanent og at jeg har blitt feit av å bare ligge her i hotellsenga, haha :(  

 

Vel, idag er iallfall siste dagen på Hotel Oslo City Centre  , og jeg skal dra til min fine venninne Maria å være der i et par dager. Gleder meg til å se henne igjen!  

60 kommentarer
    1. Gikk i klasse med en som opererte nesen, for å si det sånn, hun holdt seg inne i nesten to uker, nesten hele ansiktet var opphovnet.. så det er helt normalt slik jeg har forstått det! 🙂 Men, lurer… den klinikken, er det den som også er Nobel Clinic? For har vurdert den veldig sterkt selv, etter hun i klassen opererte den der, og det ble et veldig bra resultat.. men blir litt bekymret etter hva du skrev om de andre ansatte der

    2. Omg, barn kommer til å blir redd for deg.. Når har du tenkt å fikse ræva di da? Det er vel det neste du skal fikse på

    3. Jeg opererte nesen i fjord, og var hoven i kinnene i nesten 3 uker… det meste hadde gått ned etter to uker, og var ingen andre enn meg selv som så det den tredje uken.. har heller ingen arr, bortsett fra en liten “bump” som jeg kunn kjenner hvis jeg tar der, under nesen;)
      det ser ut som at nesen din kommer til å bli kjempefin! 🙂

    4. Du er psykisk skadet hvis du mener du er feit nå. Tenker du ikke på alle de andre jentene som er større enn deg? snakk om å være et forbilde. Du burde tenke før du skriver noe sånt, kjenner jeg blir sint over hvor opphengt du er i utsende og kropp. Og det værste er at du er super tynn, og begynner å kalle deg feit? Det er rett å slett tragisk.

    5. synes det er litt egoistisk og frekt å si at du er feit når du er veldig tynn. tenker da p folk som faktisk kan si de er feit, det kan være sårendes og virker utrolig mye som du legger utrolig mye vekt på å ikke være feit. er ikke et fasit svar på hvordan man skal se ut så gjekk deg ned 5 hakk. å tenkt deg om før du publiserer slike innlegg. du har tross alt en veldig populær blogg med mange lesere, alle er forskjellige å tipper at det er mange som du ville kaldt jævlig feit som leser bloggen din.

    6. Nei, det kommer ikke til å vare. Operasjon er ekstreme greier for kroppen, selv en nese operasjon. Kroppen beskytter seg selv, og da spesielt området rundt operasjonsstedet, ved å hovne opp, og du kan forvente at dette varer en stund, til det er grodd.

    7. Elsker deg, jeg har lyst til å være akkuratt som deg! Du er perfekt på alle mulige måter, ansiktet ditt og kroppen er til å dø for!

    8. Hei Sophie Elise!
      Jeg opererte nesen for et halvt år siden, og er veldig fornøyd med resultatet. Blåfargen under øynene varte i rundt 2 uker, men hevelsen min gikk ned etter noen få dager. Nå gjorde ikke jeg akkurat det samme som deg, men uansett er dette veldig individuelt! Bare vær oppmerksom på at det kan være veldig rart å se seg selv rett etter at bandasjen er tatt av, og du vil stadig se endringer de påfølgende timene 🙂 Masse lykke til, og jeg håper du blir fornøyd!

    9. Hadde jeg vært kineser nå hadde jeg blitt ganske lei meg tror jeg..
      Du er langt ifra feit og har en kropp mangeee jenter drømmer om, inkludert meg, så jeg syntes vertfall ikke du skal klage på at du er “feit” ..:/

    10. herregud, alle klikker og mener hun er idiotisk fordi hun sa hun følte deg som en feit kineser, bare fordi ansiktet hennes er hovent, hun sa jo for faen ikke at hun var feit, herregud folkens, ta litt ironi da

    11. alle har sitt eget syn på kroppen sin, selvom hun selv synes at hun ser feit ut nå, betyr det ikke at hun synes folk som er litt større er feite. alt kommer ann på hvordan du SELV ser på deg i speilet. la henne synes at hun ser feit ut, det er hennes eget syn på kroppen hennes. og uansett så sa hun bare at hun syntes hun så feit ut i ansiktet, ikke resten av kroppen. LÆR DERE LITT MER OM HVA SELVBILDE EGENTLIG BETYR FØR DERE KOMMENTERER DRITT

    12. Da jeg opererte nesa så jeg ut som en avatar. Var så hoven i ansiktet og på nesa at hevelsen dekket over halve øynene mine. Nesa vokste altså over øyeeplet og jeg kunne nesten ikke se noe som helst – haha!!

    13. Du ligner mere og mere på en stygg dokke! Du ser rett og slett fake ut nå! Men selvsagt ditt liv og kroppen din du ødelegger og du som bestemmer hva du gjør med deg selv så jeg skal jo ikke si så mye på det, men bare husk at du er et forbilde for veldig mange unge jenter så vær litt mere forsiktig med hva du skriver som det med feit er det veldig mange som jeg tror ble sur!

    14. Du er nydelig, både på innsiden og utsiden. Håper du virkelig klarer å se det selv en dag, det som vi leserne er så heldige å se nesten hver dag! 🙂

    15. haha dere over tar alt for seriøst! Når hun sier at hun føler seg som en ‘feit kineser’ så er det jo selvfølgelig overdrevent ment, at øynene trykkes sammen (som en kineser)og at hele tryne er hovent så hun føler at hun ser feit ut IFORHOLD TIL HVORDAN HUN PLEIER Å SE UT..
      Men jeg syns du er en søt hamster sophie<3

    16. Wow lenge sia jeg har vert på bloggen din men seriøst du som var så pen nå ser du jo ut som en zombie :S

    17. Jeg er ingen hater, bare for å ha det sagt. Jeg synes du er fin som du er. Men den kineser-kommentaren var nokså frekk og muligens litt rasistisk. Jepp, jeg føler meg truffet. Bare tenk litt per hva du skriver når det kommer til sånt. <3

    18. Tror grunnen til at du er “oppblåst” i kinnene, er restylane-injeksjonen din. Det var nok ikke så lurt å ta restylane i kinnebina rett før en neseoperasjon!
      Og btw; kineser kommentaren var sykt rasistisk. Forstår ikke hvorfor du må være så frekk/bitchy hele tiden? Kan du ikke være snill og hyggelig for en gangs skyld?!

    19. Kan du lage ett innlegg om hvordan det var når du oppererte liksom? om det var vondt, hvorfor du gjorde det og sånt.. og hvor mye det kosta ?

    20. Føler bare for å si dette, men du er virkelig en av de færreste toppbloggerene som faktisk klarer å blogge jevnlig og bra fortiden! SÅ mange av de andre blogger kun noen få inlegg iløpet av uka kanskje og gjør seg til tider ikke fotjent til lønnen de får fra blogg.no. Kjempe bra, Sophie !

    21. Du må ikke være redd for at det er permanent 🙂 du må tenke at kroppen trenger tid til å venne seg til den nye forandringen .. Akkurat slik som vi må bli vant med andre ting :))

    22. Du har jo tross alt restylane i kinnene da, + neseoperert. Må regne med å være en del hoven da.

    23. Jeg opererte nesen i april i år, var hoven rundt øynene og på kinnene i litt under 2 uker. Blåmerkene ble derimot der i omtrent en måned. Det er ikke før nå (4 måneder etter operasjonen) jeg føler at all hovenhet har gått bort på selve nesen.
      Og en liten heads up; når du får ta av gipsen hovner hele nesen opp. Jeg gråt meg til søvn den første stunden, følte meg verre enn det jeg gjorde før jeg la meg under kniven.
      Det er også vanskelig å godta at ansiktet ditt faktisk ikke er det samme som før – uansett om resultatet blir bedre enn det du opprinnelig følte. Jøss, som jeg rabler – det jeg vil fram til er at du må gi det litt tid før du føler “åherregud jeg har ødelagt ansiktet mitt!!!”
      Verdens lengste kommentar… Hehe, masse lykke til og jeg håper resultatet lever opp til forventningene 🙂 God bedring!

    24. feit kineser var vel litt i over kant her, tenker du ikke over hva du skriver, er du helt blåst? du tenker ikke over hvordan du kan treffe noen av leserene dine på det der eller? jeg ble litt irritert når jeg leste det der, rasist det er du nok! en dag så kommer noen til å ødlegge tryne ditt hvis du forsetter å skrive sånn.. eller vent du har jo greid å ødlegge det selv.. mener ikke å være slem, men du kan tenke litt på hva du skriver, ene du ekke kineser og du er heller ikke feit.. så skrive sånt er bare frekt.

    25. Jeg har gjort det, og ble hoven i hele ansiktet og blå, gul, grønn aktig. Det er normalt liksom, og det går vekk etter en stund.

    26. slutt å si at du er feit bare for å få oppmerksomhet og kommenterer som “nei du er ikke feit, du har den perfekte kroppen”fra 12-13 åringer !
      og nå skjønner jeg hvorfor du stemmer høyre, kineser kommentaren var sykt rasistisk. vær snill for en gangs skyld din jævla rasist.
      og ja, vi vet at du er opptatt av ditt utseende. ikke rart når du har operert og endret nesten alt på utseendet ditt. ÆSJ og stakkars mathias og familien din. gå å se hvordan du så ut på dine gamle videoer på youtube, hahahahhah slett de vær så snill.. du så jo ut akk som et troll.
      og fordi trynet ditt ser veldig stygg ut (noe som har alltid vært, bare at du overser det, det er en sykdom btw), så trenger du ikke å legge ut bilde med bh. okey din lille jævel? slike bilder legges ut bare for å få oppmerksomhet av gutter, men du har jo kjæreste din hore. ellers så er du lesbe

    27. MINE ERFARINGER:
      Du ser faktisk veldig merkelig ut.. Jeg ble ikke litt hoven i kinnene en gang! Men jeg ble ekstremt blå under øynene. Det varte veldig lenge faktisk. Tror det gikk cirka to uker før jeg klarte å dekke det til naturlig med concealer. Og over en måned før jeg ikke trengte å dekke i det hele tatt. Jeg fikk helt ufattelig mange spørsmål om hvorfor jeg var så blå. “Har du blitt banka?” “Har du falt i fylla?” Hoho. Angrer litt på at jeg ikke bare sa det som det var, men jeg var litt flau over å ha gjort det.
      Jeg hadde forresten ikke vondt i det heeeele tatt heller. Alt gikk som smurt. Hadde ikke vondt samme dag som operasjonen, ikke da jeg tok ut tampongene, ikke da jeg fjernet bandasjen… Men bandasjen begynte å tynge veldig på dag 6. Fikk litt hodepine av det, men det var ikke vondt, mest ubehagelig. Da jeg dro til klinikken for å ta av bandasjen var jeg PISSnervøs. Og ikke nok med det. Dama som gjorde det måtte ut og hente noe like etter at hun hadde revet av bandasje og plaster, og ba meg fortsette å ligge stille på senga til hun hadde kommet tilbake. Det var første gang jeg ikke hadde bandasje på nynesa, og jeg ville bare reise meg og spurte bort til nærmeste speil. Minuttene jeg venta på at hun skulle komme tilbake føltes som en eeevighet. Jeg bare: Hjæælp, jeg vil se hvordan jeg ser ut! Hehe 🙂 Jeg er storfornøyd med resultatet. Endelig passer nesa til ansiktet. Har hatt store komplekser tidligere. Jeg er helt ærlig med deg når jeg sier at jeg ikke forstår bæret av at du opererte.

    28. Unnskyld meg, men den feite kineser vitsen var ikke morsom på noen måte. Det var hensynløst til kinesere. Det er som at jeg sier at jeg ser helt gay ut. Skjønner du? Men du ser jo ikke ille ut 🙂

    29. hahaha du er så skjønn! måten du skriver på er så fin, og morsom og super:) elsker å klikke meg inn her! kjenner meg igjen på mye av det du skriver om forskjellige saker! 🙂 Du er rå! Også er du utrolig morsom når du skriver om ting som du føler, tenker osv, har alltid trudd du har vært så perfekt utad,men er så kjekt å se du har samme tanker som eks. meg osv 🙂 haha lykke til med ansiktet 🙂

    30. Jeg synes du er utrolig FREKK å Si at du ser ut som en feit kineser, du sir det så negativt at kinesere kunne blitt UTROLIG såra! DU HAR INGEN RESPEKT OG DU ER ABSULUTT IKKE FEIT

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg