tenk over det

Igår hadde jeg jentekveld sammen med 7 andre jenter her hos meg, jeg elsker å samle jentene her å gjøre noe ordentlig ut av det! Når man først skal ha gjester hjemme hos seg bør man være litt forberedt, så jeg hadde pizza, jordbær og vaniljesaus og solobokser til alle når de kom. Det var en veldig koselig kveld!

Jeg har snakket med kirurgen min nå på fornebuklinikken, og jeg skal dra dit når jeg er i oslo neste gang. Der må jeg på undersøkelse av brystene og mest sansynlig operere på nytt, som jeg nevnte igår. Det var så utrolig vondt første gang, så kan ikke akkurat si jeg ser fram til det! Det er noe man bør tenke over før man tar silikon, man kan faktisk få komplikasjoner – det tenkte ikke jeg på. 

Glemte å ta bi kveld på jentekveld heller. Blogges senere! i kveld på jentekveld heller. Blogges senere! 

 

22 kommentarer
    1. besøk min blogg:bieberfeber2002.blogg.no<3
      plis vurder og bli venn med meg!heter egenterlig auora,og ikke stine.men må bruke mamma sin e-post adresse8)

    2. Man må tenke over hva som kan skje når man får silikon ja, det er kjempe viktig. og husk at det kan være vanskelig og se om man har feil på hjertet når man har silikon.kan få lettere brystkreft også. mye å tenke over ja.

    3. Jeg måtte operere mine igjen, men heldigvis gjorde det ikke like vondt andre gangen, siden muskelen allerede var strekt! Får håpe det går bra med deg også! 🙂

    4. Masse lykketil Sophie, med legebesøket og eventuelt operasjon! Du er så utrolig fin og sterk person så det går helt fint! <3

    5. Hva i alle dager mente du med den siste setningen??
      “Glemte å ta bi kveld på jentekveld heller. Blogges senere! i kveld på jentekveld heller. Blogges senere! “

    6. Anbefaler ikke fornbuklinikken, måtte også operere på nytt etter jeg var der med beskjed om at de hadde gjort en dårlig jobb sa ny kirurg

    7. Jeg opererte på nytt for 3 uker siden, var langt i fra like vondt! Og smertene var nesten vekke på dag 3. Så ikke vær så veldig redd.

    8. Tror nok det går veldig mye bedre å opperere andre gangen ☺ huden din er utvidet og kroppen er vandt til innplatene, så blir sikkert bare litt smerte fra såret 👍 så trenger nok ikke grue deg😉

    9. Hei du! Tenkte bare å komme med en “beroligende” kommentar. Grunnen til at det er så vondt etter en slik operasjon, er fordin silikonet legges under muskelen. Med andre ord; muskelen løftes og flyttet på. Det er derfor man har vondt. Det er jo ikke selve skjæringen som gjør vondt. Så under en komplikasjon vil du ikke gjennomgå den samme prosessen 🙂 har silikon selv forresten.

    10. tror kanskje ikke det blir like vondt andre gangen som det ble den første, siden huden din allerede er strekt ut, så det er nok av plass:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg