no goood

Nå legger jeg meg i senga. Sulten. Får alltid en stor angst når det er et par dager til jeg drar til syden ettersom jeg på daglig basis propper i meg godteri, så i dag har jeg ikke fått min daglige dose sjokolade = slikt blir man sulten av, selv om jeg har spist noe som føles som 20 brødskiver. Er man avhengig, så er man. . Synd jeg ikke har selvdisiplin nok til å trene, jeg vil heller se på frustrerte fruer. Eller inn i veggen.

Anyways, imorgen er en travel dag men vi høres da ♥

Til dere som spurte, her ser dere bedre hva som sto skrevet i hoveposten 🙂 

19 kommentarer
    1. Synd ikke jeg heller har selvdisiplin til å trene! 🙁 Sjokodilla og balongmage! Ughh…! Kult med Hoveposten! 🙂

    2. hei 🙂
      jeg var på hove i fjor og da sov jeg i telt, lurte på om du kunne skreve litt som hvordan det var å ligge i campingvogn. det så mye mer behagelig ut med stor plass osv. men sjekket litt innpå hove sin hjemmeside men fant ingen info om campingvong. Er det hove festivalen som står for disse? og er de inne på festival campen, og eventuelt hvor mye kostet det?
      klem 🙂

    3. Hei! Jeg lurte på om du kanskje kunne fortelle litt om opplegget i Harstad Unge Høyre? Hvor ofte dere treffes osv. Eller bare svare på denne kommentaren 🙂

    4. Dette er ikke for å reklamere for meg selv, men for å gjøre Norge bevisst på hva som skjer, les med et åpent sinn, vær klar for å ta inn informasjon, jeg vet at noen velger å tro at det som er skrevet og bevist er usant, men hva om alt er sant og at vi alle lever under big brother?
      Skal vi sitte å være uviten eller skal vi gjøre noe med det? Det er opp til oss!

    5. Hei, jeg vil skrive hvorfor jeg leser bloggen din:) det er fordi du er sikkert den ærlikste persjonen jeg vet om, uansett hva det er så er du ærlig, jeg synes ikke det er så pent med fyll i leppene å sån der men det er ditt valg ikke mitt å jeg respekterer deg for den du er, å du vet hva som er best for deg å at du ikke bryr deg om folk kaller deg for duckface, å det er derfor jeg liker bloggen din<333 ikke bry deg om alle stygge kommentarer alle kan ikke like det samme:) du er fin akkurat som du er Sofie

    6. Hei, jeg pleier å lese bloggen din, eg digger bloggen din. Jeg bare lurer på om du har operert munnen din, for jeg synes den har blitt litt større i det siste?

    7. Det verste er at hun trener, men hun lyger til alle leserne fordi hun ikke vil ska noe mer kroppspress

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg