oslotur og lana del rey

Hei hei! Jeg hadde glemt laderen hjemme før jeg dro til til oslo, TYPISK meg! Alltid glemmer jeg noe av det viktiste hjemme, husker dere når jeg skulle til gran canaria og presterte å glemme kameraet hjemme i harstad? 

Jeg tenkte jeg skulle fortelle om osloturen jeg hadde med Amanda ved hjelp av litt bilder, så her kommer en bildebombe!

Vi kjørte til flyplassen og hadde ganske god tid først, som vi brukte på å gå rundt å lete etter et blad vi kunne lese på flyet. Og som ventet fant jeg INGENTING. . Jeg leser til vanlig illustrert vitenskap, illustrert historie og WOMAN, men alle de hadde jeg fra før. Tskjorten er fra sheinside.com og alt det andre fra nelly.

Så var det flyturen til oslo som gikk superfort når jeg har Amanda å snakke med hele veien! Det var også en supersøt gutt som satt forann oss på rundt 3 år som vi lekte med hele turen. 

Med en gang vi kom fram til Maria og Kristin som vi bodde hos spiste vi middag før vi måtte løpe på polet. Jeg kjøpte en vin jeg aldri har prøvd før, men den smakte godt!

Så var det tid for konsert! Kristin og Maria:

Meg og Amanda:

Og litt venting. . 

Men, bare 15 minutter etter tiden kom Lana på scenen! Vanligvis må man jo vente i flere timer lengre enn man skal. Det var nesten umulig å ta gode bilder, så dere må nøye dere med dette. Jeg synes hun var NYDELIG, utrolig snill med publikum og veldig flink live. Hun brukte god tid på å gå fram til de på første rad og gi klemmer, ta bilder og hilse, og hun snakket mye med publikum undereveis. Tommel opp!

Men jeg fant denne videon på youtube hvor hun synger en av mine favorittsanger av Nirvana! Her kan dere høre hvor bra hun var live

Neste dag var det tidlig opp, jeg skulle bli invtervjuet av TV2-nyhetene. Det gikk kjempebra, og de som intervjuet meg og filmet var superhyggelige som alle andre jeg har møtt fra tv2:-)

Etter det hadde jeg et lunsjmøte i byen hvor Amanda og Benny ble med, og etter det gikk vi å shoppet litt og slappet av. Benny er uten tvil den herligste på jord, det er umulig å ikke gå godt overens med han!

To herlige dager i “storbyen”, og om 5 dager er jeg tilbake! Til dere som har spurt – jeg har bileter til den 17.april for å se Justin, og jeg blir i oslo hele den dagen og dagen etter. Så er det bare å komme å si hei om dere møter på meg, jeg blir alltid glad:-) PUSS! 

34 kommentarer

Siste innlegg