lettlurt

For en stund siden meldte jeg meg inn i Justin Bieber sin fanklubb for å få bedre tilgang til konsertbiletter, og jeg betaler litt over 1000 kr i året for å være medlem. For den prisen skulle man få masse pakker med “høy verdi” i posten. . Nå er det et halvt år siden jeg meldte meg inn, og på den tiden har jeg fått en caps og dette bildet som kom i posten igår:

 

Hahahahahha. Dere kan si hva dere vil om Justin (jeg elsker han, han er jo hot as hell) men han drar virkelig masse penger ut av dere beliebers! Hvorfor ellers lansere parfyme, ha en fanclub som koster penger, gi ut bøker som ikke er særlig bra, 3000 kr per person for meet and greet. . ? Det er ganske drøyt. 

133 kommentarer
    1. Han har selv sagt at han gir faen i meet & greet pengene. Han vil bare møte fansen, og vise sin glede til dem. Han har selv sagt at folk kan prøve å snike seg inn til meet and greet, for han bryr seg ikke om pengene.

    2. Du betaler ikke 1000 kroner for å vere medlem i bieberfever.. du betaler 149 kr for tre måneder, så bestemmer du selv om du forsatt vil være med..Jeg har betalt 149 kroner for tre måneder og har fått de sammae tingene som du har..

    3. tror ikke akkurat det er han som bestemmer hva ting skal koste og hva som skal selges. Og det er neppe han som står bak fanklubben, det finnes jo hundrevis av Justin Bieber fanklubber, ahah

    4. Det er ikke han som står bak bieberfever, så der faila du Sophie. OG JB driter i pengene på m&g, alt han vil er å glede fansen. Som Wenche sier, meld deg ut av klubben da

    5. Hahah, kor latterlig. E jo ikkje Justin som står bak alle di førskjellige fanklubban, å dæ e jo ikkje han som bestem ka prisan ska vær! Trur nok ikkje han har kontroll over alle di førskjellige “Bieber” produktan rundt om i verden heller, før å sei dæ sånn!

    6. Sick!
      Sophie! Kan ikke du ligge ut bildene som var i FHM magasinet? Har ikke penger til å kjøpe bladet, men er veldig spent på hvordan bildene ble!

    7. Åh vær så snill sophie. Du driter deg ut. Det er helt klart ikke Justin som bestemmer prisene på fanklubbene, og det er vel heller bilettservice etc som sluker penger ut av belibersene. 3000 kr for m&g er drøyt. Og foressten, mesteparten av inntektene det kom inn for parfymen gikk til veldedighet 😉

    8. Det er jo ikke Justin som styrer dette selv. Andre voksene mennesker som sitter å gnir seg i henda 🙂

    9. Barneværnet burde satt en stopper for for denne virksomheten. markedsføringen er klart rettet mot barn. men myndighetene gjør ikke en dritt. Kanskje har de brødre, søstre eller venner som driver med denne kyniske markedsføringen, det er sikkert derfor myndighetene ikke gjør noe. Det er en kjent sak at maktmennesker henger sammen som erteris – Alt i dag er korrupsjon. Fint at du i værtfall, sophie, sier noe.

    10. Haha, hva med å lese hva det står på siden? Det står at du får en caps og et bilde hver gang medlemskapet ditt fornyes, eller noe sånnt? Og det har aldri stått at du får bedre billetter, bare presale 🙂

    11. Hvis Sophie sier hun betalte 1000 kr, så gjorde hun vell d! Da er d vell ikke noen grunn til å begynne å klage og provosere bare fordi enkelte fikk d billigere! Sophie har og sine egne meninger, og d har hun lov til å ha! Hun driter seg ikke ut bare fordi hun deler dem med oss lesere, da driter vell dere dere ut for å si deres egen mening i en kommentar også? 😉

    12. Fy faen! Du klager for masse! Han har masse og gjøre!
      Men han bestemmer ikke alt heller lille venn!
      Men han har det ikke lett heller då for faen! Han er best!!!

    13. Det koster kun 600 for ett årsmedlemskap. Og hvis du syntes det er dyrt, hvorfor melder du deg ikke ut da?!

    14. hahha selvom det ikke er justin som sitter å betstemmer prisene så kan vel Sophie få skrive et inlegg om at det er mange som lurer penger ut av belibers for det er det jo…og selvom det ikke er han personlig så kan han vel bare ha gratis meet and greet hvis han “””ikke bryr seg om pengene”” alle bryr seg jo litt om penger

    15. HHAHHAHAHAH, sorry man hva faen er problemet ditt? tror du virkelig at det er JUSTIN som står bak disse fanclubbene? det finnes sikkert 100000 fanclubber, tror du han er tid til å sitte hjemme og sende folk diverse ting og tang? oog, parfyme pengene gikk til veldedighet, og det er ikke han som bestemmer pris. du får mene hva du vil, men get your facts before you make conclusions! btw, jeg var medlem der jeg og, kosta faen meg 149kr for 3 måneder, og jeg har samme tingene som deg. rart at du plutselig må betale 1000.. 😉 justin har 2 parfymer, hva faen har britney spears? HAHA, sorry, må bare le av deg, du er litt søt som tror at alle pengene han tjener går rett i lomma hans

    16. All pengan han får inn fra somday kolleksjonen går te ett godt formål, meet and greet i Norge e en av dem billigste på hele touren, han tar jo betalt for å spill det e arenaen som får pengan fra konsertbillettan å ka avgjør d for han om har 700 eller 800 milliona dollar i banken da? haha, sjekk fakta først 🙂

    17. SKULLE TRO DU VAR SMARTERE.
      det er ikke han som driver den fanklubben, det er ikke han som velger pris på M&G ..kanskje litt lurt å vite ting før du snakker sophie
      og sånn btw, det største medlemskapet betaler man 600 i året så du failer jævlig her haha, og hvis du tror du er noe slags for for belieber fordi du synes han er hot så kan du dra laaaang vekk, for du har mistet vettet og hjernen din. Han var den som sa at han ikke bryr seg om beliebers sniker seg inn på m&g fordi han bryr seg ikke om pengene. Sophie, tenk litt for guds skyld

    18. Meld deg ut av klubben. Og jeg bare lurer, hvilken klubb er du medlem av? Fordi BieberFever.com koster ikke 1000 kr. Den offisielle fanklubben (BieberFever.com) hvor man får tilgang på pre-sale koster den dyreste pakken 99$ i året, noe som er ca 574 NOK for øyeblikket. Så enten så lyver du ang. prisen (vet ikke hvorfor, oppmerksomhet kanskje?) eller så har du meldt deg inn i en fake klubb og da kan du takke deg selv, og ikke skylde på Justin og crewet hans.
      Det at det er mange som er fake og lurer penger ut av beliebers kan ikke skyldes på Justin. Det er helt opp til fansa selv om de velger å stole på folk som ikke er offisielle eller foreslått av Justin el crewet selv.

    19. Jeg tviler på at det er justin som setter disse prisene, men heller at det er de rundt han som skal tjene penger på han. Han er jo tross alt blitt mer et produkt som skal selles enn en artist.

    20. Jeg meldte meg på den klubben i 3 mnd, som kostet 300kr. Jeg fikk ikke tak i billetter vis medlemskapet på den klubben pga de hadde tekniske problemer, men frem til nå har jeg fått det bilde du hadde, 2 capser en lilla og en svart pluss 2 medlemskort

    21. HAHAH, holder på å le meg ihjel av deg! Tror du virkelig at JUSTIN står bak fanclubene? HAHAH, han aner sikkert ikke at de fins en gang, og de pengene han fikk for parfymen sin gikk til veldedighet! Dette med Meet and Greet er ikke hans valg! Han har selv spurt crewet sitt MANGE ganger om ikke meet and greet kunne kostet mindre eller være gratis, fordi han ville bare se fansene sine! Du må virkelig være helt PAPP i hodet… blir flau! Likte deg kjempe godt før, men begynner virkelig å miste respekt for deg etter alt tullet du har gjort i det siste! Og det med at du skriver MASSE BULLSHIT om Justin på bloggen er bare tragisk! Du har faktisk ikke anelse på hva du snakker om, og du sjekker ALDRI opp ordentlig før du skriver noe om han! SKJERP DEG!

    22. Helt enig! men han vet han kan dra masse penger ut av gale belieber’s som betaler hva som helst for å bare se han. Digger han selv, så no hate! men synes han utnytter de litt mye..

    23. Ble med den gangen for å få forhåndskjøpt billetter og de lovet meg alt mulig fra tskjorter og slike ting. Fikk den capsen…… Hahah uff

    24. Jeg er også medlem i bieberfever , men jeg syntesdet er så unødvendig at jeg vil slutte medlemskapet , men eg vet ikke hvordan..
      Hvordan??

    25. Vel, litt rart at du kaller deg belieber, synes du ikke? Det er plateselskapet og bakmennene som drar penger, Justin vet at mange av fansene ikke har råd til billetter, M&G og Bieber stuff. Før hadde han ikke mye han heller. Under the mistletoe albumet gikk faktisk til veldedighet, i likhet med parfymen. Justin vil bare gjøre fansen glade, ikke ha pengene deres. Du har tydeligvis ikke fått med deg at Justin oppfordrer fansen til å snike seg inn på konsertene og M&G hvis de ikke har billetter.

    26. Tror neppe Sophie tror Justin står bak fanklubben. Hun er ikke dum. Men hva tror dere pengene går inn til? Ikke rett i henda på Justin selvsagt, men han tjener jo på det..Skrev hun “Åh, lite teit av Justin å ta så mye penger fra oss da. Han bør fikse opp i fanklubben han styrer!” Neeeeei. Selvfølgelig tror hun ikke at han styrer alle fanklubbene sine. Dere undervurderer henne sterkt. Slutt å les ting som ikke står der bare for å ha noe nedverdigende å si om Sophie..

    27. “Hvorfor ellers lansere parfyme, ha en fanclub som koster penger, gi ut bøker som ikke er særlig bra, 3000 kr per person for meet and greet. . ?”
      1. Alle pengene han fikk fra den første parfymen sin, Someday, gikk til veldedighet.
      2. Tviler sterkt på at det er Justin selv som styrer hele fancluben. Er selv medlem av Bieberfever, og betalte 600 kroner for å være med i ett år.
      3. At bøkene hans ikke er noe særlig bra, er vel din egen personlige mening. Det betyr ikke at alle andre syns det samme som deg. Har alle sammen selv, og etter min mening er de veldig gode.
      4. Når Justin selv oppfordrer folk til å snike seg inn på både Meet&Greet og konsertene hans, tror jeg egentlig at han gir blanke faen i hvor mye penger han får inn.
      Til slutt vil jeg bare si at jeg har fått en tskjorte, to capser, ett bilde og to bieberfever-kort. Du får alle de tingene, og kanskje mer, men det tar selfølgelig litt tid. De har jo tusenvis av andre å sende ut til.

    28. “Jeg elsker han, han er jo hot as hell”. Herlig det, du elsker han pga. utseende hans. Håper virkelig aldri du kommer til å kalle deg en belieber. Ikke ta det feil, du virker utrolig hyggelig.

    29. 1 år medlemsskap koster faktisk under 600 kroner, Sophie. Før du meldte deg inn stod det også hva du fikk av å være medlem, så om du mener det var lite, hvorfor meldte du deg inn, da? Klubben er ikke for tingene, det er bare lokketilbud.

    30. TUSEN KRONER?! Jeg bestile medlemskap i juli og har fått to capser, 1 t-skjorte og ett bilde. Avsluttet medlemskapet etter 6 måneder og har tilsammen bare betalt 300 kr for alle de tingene + medlemskap. Skjønner ikke hvorfor du lager et helt innlegg hvor du klager og skylder på Justin, når du bare kan avslutte medlemskapet. så slipper du å betale. Er ingen som har tvingt deg til å være medlem.. Og du tar feil dersom du tror at pengene du betaler går rett i lommene på Justin. Han gir dessuten mye av pengene sine til veldedighet. Det er heller ikke han som står bak fanklubben, men @catchjbfever på twitter. Det står til og med øverst på siden… Du burde kanskje sjekket opp dette litt før, før du lager et helt innlegg hvor du bare skriver bullshit.

    31. Nå får du mange beliebers og fans etter deg, hahah. Morsomt å lese kommentarene fordi de rager sånn.
      Hva så om Sophie uttalte seg feil eller skrev noe som hun trodde var sant? Alle kan ta feil og alle kan uttale seg feil, skjerp dere.

    32. Føler jeg må breake inn her og fortelle deg noe du har missforstått. Justin har samme pris som alle andre musikere har til showene sine, men Justin gir derimot ofte store prosenter av hver billett til veldedighet, som for eksempel “Child Hunger Ends” eller “Pencils Of Promise”. Justin har ofte også latt beliebers komme inn gratis på Meet and Greets fordi det viktigste for han er smilene våres og ikke pengene våres, dette er også noe han selv har uttalt. Justin er en fantastisk gutt og ikke bare “hot as hell”, min kjærlighet for Justin har dermed ingenting med utseendet hans å gjøre. I tillegg vil jeg tilføye at de tingene beliebers kjøper er ting vi selv etterspør som vi ønsker kan komme på markedet, slik som du nevnte: parfyme, bøker osv. dette er ting vi selv har hatt ønske om at han skulle produsere. Så gjør litt bedre research neste gang du skal uttale deg. Ellers vil jeg si at jeg er enig i mye av det du står for og det du uttaler deg om på bloggen, men dette her var en alt for løs påstand.
      Hilsen jente 17 år.

    33. Du er en falsk bitch som juger, du juger og juger til leserne dine, du er så falsk tversigjennom og jeg håper karma sparker den lille ræva di så du våkner…fikk du det ikke inn? D U E R E N L Ø G N E R

    34. for det første, så tror jeg det ikke akkurat er han som står bak disse her fanklubbene.
      for det andre, det er ikke han som bestemmer hva meet and greet skal koste.
      for det tredje, han vil ikke ha pengene til fansen, jeg leste ett eller annet sted at det var nesten 60 fans som snek seg inn på meet and greet, og han brydde seg ikke. så tror ikke han er ute etter pengene dems på noen som helst måte.
      nohate altså

    35. JENTER! Silikon pupper er IKKE fint. Naturlige er helt fantastisk. Store eller små! Det er lite pent med plastikkpupper. Just face it! We boys like’em real!

    36. woooow, ‘belibere’ TAR AAAAV. hahahahah, go directionere. herregud, dere trenger ikke klikke i vinkel bare fordi hun skriver at han sluker penger? hun mener jo sikkert ikke at det er HAN selv men fortsatt ‘han’ som sluker penger. Folk bruker jo navnet hans for å tjene penger for f.eks klær? en genser til 100kr er jo 200kr + mer verdt bare hvis du hvis du setter navnet hans på genseren. bruk hodet girls

    37. Kan ikke være mer enig. Altså er en stoooor fan, men folk som tenker at han gjør alt for fansen og ikke tenker penger så tar de feil. Han tenker jo på fansen, men han tenker også drit mye på pengene. Han er jo ett produkt, og crewet hans er assistenter, og fansen er kundene. Vi kjøper, han leverer. Meet and greet= kastet inn av vaktene, veksle to ord, ta bilde, kastes ut.
      Dette betaler folk 3000kr? Hadde heller vært bedre å stå uten for hotellrommet hans en hel dag i håp om å se han… ikke noe hat til de som har meet and greet, og folk tenker sikker “hun der er bare sjalu” og ja det er jeg. Men jeg hadde tenkt dette uansett <3

    38. Det er da for faen vanlig pris på meet and greet??? Og alle pengene han tjener på parfymene pluss bøkene går til veldedige formål. Bra du sjekker fakta før du kommer med slike utsagn:) Mange av sangene gjør det samme, og går til blant annet alenemødre. Gjør deg kjent med gutten. JEEEZ

    39. Pengene fra parfymen går jo til veldedige formål. Pluss at det er mange fans som sier til han at de snek seg inn til meet and greet. og han bryr seg ikke om det. Såååeeehh. Gjør deg kjent med fakta først kanskje? Yes

    40. du snakker bare om hvor deilig Justin er hele tida, ALDRI om sangene hans.. Han er artist, ikke modell

    41. 1. Du kunne kjøpt quarter abbonement i 3 måneder for bare 299 elns, da får du akkurat det samme.
      2. Det er ikke han som styrer det.
      3. Han har aldri gitt ut en bok? hahaha, de bøkene er det andre som har skrevet om han men hans tillatelse.
      4. Han bestemmer ikke hvor mye m&g koster 🙂

    42. ho sa jo aldri at ho trodde justin satt å styrte all fanklubbene? Ser uansett ikke for meg at justin står å mase på crewet sitt om at meet and greet skal være gratis, han kan vel aransjere gratis meet and greet hele tida da vis han “””ikke bryr seg om penger”” såkllart tenker han på fansen og er sikkert kjempe glad i dere men dere kan serriøst mikke mene at han ikke bryr seg noeee om penger,hallo han er 18/19 (eller noe) såklart bryr han seg om penger…dere er litt for godtroende mange av dere

    43. Han får jo ikke pengene engang? Den bieber siden betaler du ikke 1000 kr for? Da har det skjedd en feil. ++ Parfymen gikk til vuldedighet eller hvordan det skrives. Så om du er en belieber så burde du kunne dette. Og når det hjelder meet and greet, er det ikke han som bestemmer. Om det var opp til han hadde han hatt det gratis. Så før du skriver innlegg og dømmer han for at han får alle pengene de tjener inn, les litt mer om han og følg med. Hvis du er en belieber da.

    44. åhh, blir frustrert jeg. pengene fra parfymene går til veldedighet, klubben driver han ikke. m&g bestemmer arrangsjørene prisen på. og du kaller du deg belieber? hha, dummeste jeg har hørt. det ser jo ut so du liker han kunn på grunn av at han er fin og ikke noe annet, eller jo kanskje pengene hans

    45. 1. Det er ikke Justin som eier Bieberfever, hvis du synes det er dyrt, så meld deg ut 🙂
      2. Det er ikke Justin som bestemmer prisen på m&g, m&g er dyrt, uansett hvilken kjendis.
      3. Pengene fra parfymene går til veldedighet.
      Du som kaller deg selv Belieber, burde nok ha visst det fra før av?

    46. Hei! Les dette:
      ?M&G er dyrt, uansett hvilken kjendis.
      ?han bestemmer ingen priser. Han har sagt at han ikke gjør det for pengene, men for å komme nærmere fansen.
      ?syntes det er litt dårlig gjort av du som kaller deg belieber, å sette Justin i “dårlig lys” ved å si det, for han bestemmer ingen priser. Det jeg mener med dårlig lys er at det høres ut som at du sier at han bare driter penger ut av fansen. Men kanskje jeg misforstår? Sorry hvis jeg gjør det 🙂

    47. tror du kan være sikker på at du snakker sant, eller i det hele tatt vet litt om Justin før du i det hele tatt utaler deg om dette foran mange tusen mennesker. bieberfever er det ikke Justin som personlig eier, og han tjener ikke noe på den side. mesteparten av pengene han tjente på parfymene sin (vertfall someday) gikk til make a wish. det er ikke han som bestemmer prisene på meet and greet og hvis du ikke husker den konserten han var så sen til så var det fordi han lot over 50 belieber snike seg inn på meet and greet og han ble derfor sen. du driter deg ut..

    48. uansett om han drar penger ut av fansen sin så gir han vekk jævlig mye til veldedighet. noe du å kanskje kunne vurdert siden du sitter der med den jævlig høye månedslønna, sitter å klager over at mange folk har det jævlig(spesiellt dyr) men bruker heller pengene dine på puppene dine istedet får å hjelpe til med det lille du faktisk kan.
      er snakk om å koble til hjernen litt.

    49. Er en grunn til at folk ikke liker beliebers, grunnen ser dere ganske enkelt over her, haha, rager som f ♥

    50. Hvafaen, hvorfor kaller du deg i det hele tatt belieber når alt jeg ser er at du klager over hvor mye ting koster og at han ikke donerer nok penger og alt sånn bullshit, isteden for å kalge på han dra fraam lommeboka og doner penger da vel? har noen tvunget deg til å være med i fanklubben hans kanskje? dra til helvette, later som du er så jævlig smart, du vet ikke en dritt om han, jo nettopp fordi du ikke er en belieber, du er bare en fan. ville ikke kalt deg det engang så mye som du skal kritisere han. Har ikke sett deg skrive et normalt innlegg om han. Og btw, alle meet and greet koster rundt den prisen så det er nok ikke uvanlig vennen, du burde bare holde kejften din igjen og forholde deg til barbie sminken din. hore, gå å selg deg selv

    51. Herregud da, hvis du er så fan, så burde du vite: Pengene gikk til kreftforbund.. skulle han liksom gitt de gratis..? o det er ikke hans fan club.. og det er ikke han som bestemmer prisen for m&g, det er de som selger de.. Har du ikke sett han sagt: hvis du ikke har rå til m&g, finn ut av en måte å snike deg inn på. og: jeg vil ikke at folk skal betale for å se meg, men det er ikke han som bestemmer det. så neste gang du skal skrive noe sånn, (ha peiling på hva du prater om vennen.)

    52. huff den nye folkesykdommen bieberfever vil ingen ende ta^^ har forresten hørt at hu bieber skal være med i neste sesong av unge mødre….

    53. Slutt å hakk sånn på henne! Jeg er ikke noe belieber men er enig at billettene var litt dyre. Og jeg vet alt de om at han ikke bestemmet prisene og det med bieberfever.
      Og det er mange beliebers som ikke visste alt det, man må ikke kunne absolutt alt om han.. 3 ting hun ikke visste! Hvorfor hakker dere sånn på henne da, må man vite absolutt “alt” for å være belieber? Skjønner utrolig godt når noen sier at de ikke liker beliebers… Sånn som de oppfører deg som de over her

    54. GRUNNEN til att det koster så mye penger er fordi att man har sjangs til å vinne meet & greet! forkjøpsrett på konsertbillettene ! å man fåt ting i posten selvom det tar tid,når det var valentine kunne man legge igjen en kommentar å ett kort ble sendt til Justin, kun de so er medlem får denne muligheten, for meg koster det 150 kr for 3 måneder, så 1000 kr var LITT drøyt.

    55. Hei du fin blogg<3 men ikke klandre han for det han bare opptrer men han bestemmer så vidt over livet sitt og i tillegg så klan han alle fall ikke styrt pengene du driter deg litt ut på bloggen når du ikke har helt peiling på hva du skriver asa:( også bruker han pengene til veldedighet så ikke skyld på han og bloggen din kommer til og gå rett ned hvis du fortsetter og skrive sånt om Justin de fleste som liksom leser bloggen din er beliebers:) så faen ta deg hvis du skriver noe mer sånt om han:/

    56. Jeg liker ikke Justin, og når jeg leste dette her likte jeg han mindre. Justin er sikkert grei han, men jeg eier ærlig talt ikke respekt for gutten. Det er flere grunner til at vi hatere ikke liker han, og det med overprisa meet and greet billitter er en av grunnene.

    57. og forresten så mener ingen av oss og rakke ned på deg men når du skriver sånn om Justin så må du tåle og få noen negative tilbakemeldinger bare så du vet det!

    58. Kan faktisk ikke tro at du kaller deg selv belieber. Han velger faktisk ikke prisene, og du hadde vært like fattig som han hadde vært uten bloggen din. Du ekke belieber, ok? I’m done here.

    59. Det er ikke han som bestemmer prisene da… Og det bilde du fikk i posten er tross alt med hans signatur på så det er verdt mye det, men ikke capsen da. Jeg har fåttto capser og bilde jeg også, og de capsene er jo ikke verdt noe, men bilde er for ja.

    60. og ja 3000 kr for meet and greet er drøyt det vet jeg men seriøst så er det ikke han som bestemmer at han har lyst til og lansere en parfyme og det er ikke han som bestemmer at han skal gi ut bøker han bestemmer nesten ingenting han bestemmer så vidt hva han skal ha på brødskiva si om morgen. så ikke klandre han for faen. så du burde ikke skrivet sånt bullshit om han da kan du forventa og få igjen. også dere andre som ikke skylder på han så driter han FAEN I PENGENE HAN SAMLER INN!!! HAN TENKER PÅ OG GLEDE FANSEN!!!.

    61. jeg er enig med deg at det er drøyt med 3000 i M&G, men jeg synes det er like drøyt at dere topp bloggere tjener 60-100 000 kroner hver måned. Og nei det er ikke din feil at du tjener så mye, men det er heller ikke Justin sin feil at han tjener mye. Hvis Justin skal slutte å lage bøker osv. for å tjene penger kan du like godt slutte med å blogge for at andre synes det er drøyt at du tjener så mye penger.

    62. Jeg syntes ikke 3000,- er mye for å møte Justin. Ville betalt HVA SOM HELST for å få muligheten til å møte han.

    63. Så utrolig sant! Beliebers bruker 1000 vis av kroner på noe som ikke engang er verdt så mye.
      3000 for meet and greet ? Hva søren liksom :O

    64. Hei 🙂 Siden det var så mange idiotiske kommentarer her tenke jeg bare at jeg skulle si det så enkelt. Dette er Sophies mening! dere kan godt ha deres egne meninger, men seriøst, vær litt voksne nå. kommentarer som “du er så teit osvosv” er bare utrolig barnslig og veldig lite nødvendig. Jeg forstår det også slik at dere superbieber fans er sånn veldig beskyttende over han, men for guds skyld, han er faktisk bare et menneske og han er ikke perfekt. Han tjener penger på dere, selv om det ikke er han som velger prisene, men dette er også normalt, bare at Justin har VELDIG avhengige fans, noe få andre artister har. Man hører ikke like mye om fr.eks pink som man gjør om Justin, fordi justin har mer avhengige fans enn pink har. Derfor føler kanskje Sophie at Justin “tjener” mer på dere enn andre gjør og har derfor valgt å ta fram justin som tema. Om Sophie er beliber eller ikke er vell ikke opp til dere :p hun liker han jo også, akkurat som dere gjør, bare hun liker utseendet hans og dere liker andre ting. Nå syns jeg dere burde begynne å tenke litt lengre enn til akkurat det som står svart hvit, så kanskje dere kan skrive litt mer konstruktiv kritikk enn bare dritt 🙂

    65. Det er jo telenor arena som bestemmer prisene for meet&greet, og hva konsert bilettene koster. Dessuten er det normalt at meet&greet biletter er litt dyre. Det er jo snakk om en verdenskjent artist! 🙂

    66. det er ikkje justin som bestemmer at ein meet and greet skal koste så mye han spurte til og med scooter koffer det ikkje kunne vere gratis

    67. Om Justin hadde brydd seg hadde han jo sagt ifra til de som står bak fanclubben og billettselgerne at han ikke vil “rane” folk på den måten. Er jo ingen andre som tar betalt for Meet & Greet på konserter, det er noe man burde VINNE. Kjenner selv en i klassen min som fikk M&G av faren til JB, han betalte 8000 for den! Det er jo sykt at kun de som har nok penger å bla fram skal kunne få møte sitt store idol. Justin bryr seg ingenting.

    68. Folk er jo litt tette i pappen, forstår jeg 😉 dere “Beliebers” er jo verre enn de mest konservative religiøse… dere må skjønne det, at selv om dere forguder denne artisten, så er det mange som ikke gjør det. Det er mange som ser hvor naive og godtroende dere er, og utnytter dere for penger… til og med NILLE selger Bieber ting, og dere kjøper de mest idiotiske ting. Og nå er vel ikke akkurat Justin Bieber fattig heller. Det er bare latterlig å tro at han ikke tjener penger på karrieren sin… Slutt å forgude en liten guttevalp og se verden slik den er.

    69. omg hva skal jeg si om deg??? du er helt jævla blond med for mye silikon og duckface etter du har tatt restylane???? liker ikke at du skal vere på topplisten når du ikke er ett godt forbilde for yngre!! og ikke minst, ikke skriv noe før du vet hva som er sannheten. jævla fail sophie.

    70. hvis justin hadde bestemt prisene så hadde det ikke vært dyrt i det hele tatt, det er ikke han som bewstemer, + det koster ikke så masse for bieberfever.com kansje viss du har 1års medlemmskap.

    71. Enig, i at de ikke er justin som bestemmer prisene, og sann, men og si at sophie driter seg ut er litt drøyt…HALLO LIKSOM!!!! korleis veit liksom dokke om pengene går til veldedighet? alle kan jo lyge, og dokke kjenne jo ikkje justin, so dokke veit jo liksom ikkje om han e god som gull eller ikkje….

    72. Han må selvfølgelig ta penger for det han gjør og det han sliter for. En artist må ta penger for at ting skal gå rundt, så det er ikke å “dra penger ut av” folk vil jeg si, man bestemmer selv hva man bruker pengene på. Så dedikerte som belieberne er, vil de sikkert støtte idolet sitt, og uten de pengene Justin får inn kan ikke han reise verden rundt på turne. Ingen turne, sinte beliebers, så alt går opp til slutt #smartass that’s life

    73. Altså, da hadde jeg meldt meg ut. For det der er lureri. Det er en grunn til at han er så rik som han er. Å jeg kan tenke meg at mange av dere fans hadde ikke likt han om han ikke hadde så masse penger som han har.
      De som har rævva full av penger tenker vel ikke over det, men han lurer jo dere alle til noe dere ikke får.

    74. det sugeerr. jeg var medlem i over 1 år og fikk en caps, det bildet der og en t-skjorte.. men ingen billetter. jeg synes også det er veldig dyrt i forhold til hva du får, men du bestemmer jo selv om du vil være medlem eller ikke. Og hahaha tror du justin bieber får pengene? Det er en fangruppe, laget av @catchjbfever på twitter, prisen osv har ingenting med justin å gjøre

    75. Jeg personlig er ikke særlig fan, og i et forsøk på å være det minste objektiv (og ja, jeg er klar over at de to er svært forskjellige og at hun kanskje ikke er like kjent, men igjen, det kommer an på øyet som ser..)
      Så betalte jeg bare 1250kr for Meet & Greet med Nicki Minaj, klart, jeg betalte jo 5-600 for biletten også, men det er jo UNDER det de billigste JB bilettene kostet..
      Hel sinnsykt hvor mye penger han drar, og hvor addicted enkelte er –

    76. Er man en ekte Belieber er man villig til å betale de prisene for å treffe eller møte han. Og ikke bra bøker?! Liker man Justin eller er en Belieber er en bok Justin har skrevet med sine egne ord noe av det beste man kan lese. Få lese hvordan han har det, hans oppvekst, hans tanker om fremtid, musikk, fans osv.

    77. Og til dere som sier mesteparten av pengene til parfymen gikk til veldedighet, så snakket de om en del av OVERSKUDDET, og det var ca. 5%! Det er gjerne ikke mesteparten, og jeg mener ikke å være slem eller noe slikt, men – READ THE FINEPRINT..

    78. Det er faktisk de som betaler for dette som er dumme (ikke slemt ment mot noen). Om det er han som har disse fansidene eller i det heletatt styrer noe av bilettsalg osv. er jeg ikke helt sikker på. Og når han er så populær koster det jo å la noen møte han. De må ha god sikkerhet osv. for at ingenting skal gå galt. Er ikke noe Justin Bieber fan så jeg vet egentlig ikke noe om priser på ting, men seriøst man trenger ikke å kjøpe slike ting uansett.
      Om du virkelig liker han betaler du nok alt for å møte han. Og om du synes bøkene er dårlige er det synn for deg. Mange andre er veldig glade i dem. De som kjøper disse tingene gjør han faktisk rik.

    79. Parfymepengene gikk jo forsåvidt til veldedige formål. Men fanpakken fra Bieber fever var ikke stort å skryte av. Selv så har jeg fått to snapback capser i tillegg til det du har fått. Haha 🙂

    80. Lommeboka mi er trygg den da.. Har aldri tenkt på å kjøpe noen ting med Justin på… Har 2 CDer som jeg fikk til jul, og som jeg ikke får bytte……

    81. hei jeg er beliber men det der var skikkkeligt lureri!!!
      jeg lurte på om du kunne gitt et forslag til leserne dine om å besøke min blogg (men blogger kun i helg eller ferier akkurat nå for tiden)
      jeg elsker blogggen din og synes du er super kul!
      klem angelica! :$

    82. jeg syntes det er fint at justin har fanklubber og meet & greet er vert 3000 kr!! jeg er en stor beliber og elsker han mer en noe annet! men det er litt sant det blir dyrt med alle de tingene man kjøper, men det er vert alle de pengene!

    83. Er en gamling som ramlet inn her via en link. Kikket litt på meldingene som var kommet og klarer ikke la vær å kommentere. For det første så må vel Sopie få lov å ha en mening og synes noe er dyrt uten å få hets? For det andre så er det Bieber og managmentet som bestemmer priser. Hadde han “elsket2 fansen sin og ville gjøre noe for dem så kunne han sagt det skulle være gratis eller at det ikke skulle koste noe. Er amnge som melker produktet Bieber og hvis noen tror at ikke masse av de pengene også havner i lommen på Bieber er dere naive (i beste fall). Til og med det som går til veledighet stikker han og managmentet andeler av i lommen. For Biber er fansen kun en pengemaskin. Så ikke diss stakkers Sophie for å dele noe hun tenker på. Og til slutt. Bieber er ikke en skjønn gutt som vil dele med dere alle. Han er et produkt skapt av noen sleipe eldre menn som bruker ham for det han er verdt for å stikke så mye penger som mulig i lommene sine og i Biebers lommer.

    84. Er ganske enig i det du sier. Jeg er selv en Belieber og vet at ingen kjendis er til for å ikke tjene penger. Men så må man jo å tenke på at han lot 53 personer komme seg inn på Meet & Greet GRATIS og over 100 stk. komme seg inn GRATIS på bare en konsert når han var i Miami. Men ja, han lurer jo faktisk penger fra folk. Noh8 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg