dere er verdens beste

For et par dager siden fikk jeg en superfin pakke i posten fra noen lesere, dere aner ikke hvor glad jeg blir for slike ting og hvert eneste kort og hver eneste gave jeg har fått hos dere har jeg tatt godt vare på. Har jeg en dårlig dag kan jeg lese et kort igjen så får jeg et stort smil om munnen! Noen ganger kan jeg sitte med et lite stikk i hjertet fordi jeg ikke helt aner hvordan jeg skal gjøre det godt for dere, hvordan fortjener jeg alt dette? Dere deler så mye med meg på mail og ikke minst i kommentarfeltet – dere forteller meg små historier fra hverdagene deres, oppmuntrer meg, gir meg tips om alt mulig og forteller meg om morsomme drømmer dere har hatt. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har ledd meg ihjel av noe dere har skrevet og har plukket opp telefonen for å ringe venninne mine å fortelle. Både med familie, venner og kjæreste har jeg det ofte morsomt med tanke på kommentarer her, dere er så gode og jeg leser alt! Jeg har en stor klump i magen nå for at jeg ikke klarer å svare alle. . Om jeg kunne hadde jeg invitert dere alle på sleepover her slik at jeg får bli kjent med dere også! Håper jeg får møtt mange av dere på Lana del Rey, Justin Bieber og Hove – jeg blir så glad når dere kommer bort, dere aner ikke. Jeg vet at mange av dere kjenner meg, og jeg er den jeg alltid har vært, helt siden jeg startet å blogge – med samme meninger. Man skal gjøre det man selv vil å drite i hva alle andre synes, og det gjør jeg hver eneste dag og i år har jeg vært så lykkelig. Tusen takk for alt dere gir meg! 

Tusen takk for gaven jenter! Synes alle skal besøke bloggen deres å fortelle dem hvor fantastiske de er, hihi.

Elsket dette dekselet og bruker det på mobilen nå.


30 kommentarer
    1. Og du er verdens beste blogger, Sophie! Du prioriterer alltid bloggen, og skriver MINST to innlegg for dag – noe veldig få toppbloggere gjør. Du er en av de få som faktisk virkelig FORTJENER å ligge på topplisten! Jeg kan ikke huske sist gang du lot være å blogge i noen dager fordi at du ikke orket. Det står det stor respekt av!
      Du er verdens beste blogger – du setter pris på leserne dine, du blogger ofte, du har egne meninger og står for dem – du er rett og slett nydelig tvers igjennom! Og for ikke å snakke om hvor fantastisk pen du er! Jeg unner deg alt det beste, Sophie! Favorittbloggeren min ♥

    2. hahahah woow, hvorfor ble du med i FHM?!
      tenk at mange ekle menn sitter å koser seg meg det forsidebildet…

    3. Det er så fint å se hvordan du setter sånn pris på leserne dine, og jeg vet at alle oss som leser bloggen din setter stor pris på det at du tar deg tid til å fortelle oss det! Og det er så koselig hvordan man ser at du virkelig er interessert i å møte dem når de først støter på deg, og jeg tror at det er nok for oss bare å vite at du setter pris på at vi leser bloggen din, får inntrykk av at du kanskje føler litt “skyldfølelse” eller noe lignende fordi du ikke “vet hva du skal gjøre for leserne dine” for at de vet at du setter pris på dem, men sånne innlegg som det her holder i fleng, da merker alle at du virkelig setter pris på at de leser, sier hei eller sender ting i posten 🙂 Du er flink!

    4. Hei sophie! Takk for at du ser på meg som verdens beste leser<3 har et tips: neste gang du skal ta silikon, ta 775g i hver pupp, da får du den bouncy følelsen og de blir ikke så langt nede. Jeg har det og STORtrives,hehe! Et annet silikon tips er å legge puppene i bløt i sukkervann noen timer om dagen, da blir silikonen bløt og føles ikke så harde å ta på. Husk også å smør de enn med oppvarmet olivenolje! håper du likte tipsene mine, stor klem -Amanda-

    5. SÅ FINT GJORT! Hvor lenge skal du være i Oslo under justin Bieber konsertene? Skal på konsert 17 og være til 18 så kanskje vi møtes i byen om du er der da! Hadde vært så sykt gøy å fått møte deg!

    6. Høres koselig ut å få fan-brev i postkassen 😀
      Men jeg lurer på en ting.For en stund siden var du i Oslo på footo shoot, og mange reagerte på at du var lettkledd (du viste noen snikbilder på hvor du var) og nå så jeg en artikkel på harstad-tidenes nettside( http://www.ht.no/incoming/article7251813.ece )om at du skal være med FHM som forsidepike,kommer du til å fortelle om dette her på bloggen?
      Jeg syntes i allefall at d hørtes kult ut, og jeg syntes absolut ikke du er/var for ung til å være med i bladet!
      STÅ PÅ!

    7. Hei , jeg elsker hele deg! , jeg vet ikke hva jeg jeg kunne gjort for og bli som deg.. ta opperasjon eller noe sånt! , fy faen du er så pen at det ikke går ann! jeg har lest bloggen din siden du nesten begynnte og blogge!, du innspierer meg! , jeg bare elsker deg sophie! you make my smile everyday! , kan du si addressen din har tegnet deg og , kjøpt 4 iphone deksler til deg ❤ kan du pliss si det , er nødt til og sende deg de og den lange lappen jeg har skrevet til deg! , never give up!! , hatere gona hate! klem ADT.BLOGG.NO // ARGJENDA TAHIRAJ!

    8. Kjære sophie!
      Jeg begynte å lese bloggen din for ca. Tre dager siden og angrer ikke et sekund på det. Og at folk gir deg gaver fortjener du så innmari! Åså, æ klare ikkje denna bokmål dialekta meir. Har sett at d ligg noen video på YouTube av deg og hate så sinnsykt at mange fær å sei sånn her: du er så stygg, hater deg innmari, Gud du er dum. I hate it!!!! Kan dem ikke fatte at du har følelser du å? Men anyway, æ like deg fordi du klare å stå så sterkt med dine meininge, æ syntes direkte du e skikkelig modig! Ha trua på dæ sjøl og vær stolt over dine valg *veslevoksen*. Du e både pen, modig, kul, søt, nydelig,og får meg i godt humør bære æ les ei setning på bloggen din. PS: Har sett dæg i Harstad:) bor bare en fergetur unna! I <3 You

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg