tiden flyr

Det er helt sinnsykt hvordan dagene begynner å fly avsted. Det er allerede mars. . Var det ikke nyttårsaften i går? Og nyttårsaften i fjor, var ikke det i overigår? Haha, det virker nesten sånn for meg. Og i dag har jeg og Mathias vært sammen i 5 måneder, virker også som bare et par uker siden vi for første gang lå i senga mi og spiste kinderbueno mens vi snakket om universet. Tiden flyr i godt selskap, regner jeg med ♥ 

 Jeg tenkte å vise dere dagens outfit, men som dere vet klarer jeg ikke å ha på meg bukse lenge sammenhengende så dere får se det slik:

Topp og smykke fra chiquelle HER, bukse fra dr.denim som man kan finne på nelly og carlings.

Jeg har nemlig byttet over til min store kosehettegenser og lester, jeg satt å tenkte her om dagen på hva mitt aller beste kjøp har vært og det er denne hettegenseren. Bruker den hver dag, jeg er faktisk glad i den genseren og hadde begynt å gråte om den ble borte. Og den kostet under 200 kr! 

Ellers så kom mine nye happyplugs i posten i dag, er det noe jeg alltid mister så er det sokker, hårstrikk og earplugs, haha. Så nå har jeg endelig noen nye:-) 

Nå blir det kjærestebesøk, blogges etterpå!


15 kommentarer
    1. du er så sexy eg bryr meg like masse om kroppen som deg,besøk bloggen rompemalin.blogg.no og gjør sånn som ho.Dere er sexye begge to

    2. Så på toppsladring.org at du er på framsiden av FHM, lurte bare på om du fikk betalt for det? 🙂

    3. Hei! Du har en veldig fin kropp og jeg ville bare spørre om du har noen tips til hvordan man kan trene for å få flatere mage på kort tid. Jeg er bare 13 år og kan derfor ikka dra på treningssenter ennå så noen øvelser som jeg kan gjøre hjemme ville vært perfekt.

    4. Hei, hater også å gå med bukse over lengre tid, derfor vil jeg tipse deg om noen sykt gode bukser fra carlings det er sykt mye stretch i buksen, men det er ikke sånn at buksen ikke passerer etter at du har brukt den noen ganger det er sånn at du kan gjøre alt i den ( klarer å gå ned i spagaten med buksen og buksen passer når jeg kommer opp igjen, hvist du skjønner) + at den ikke er veldig dyr (299kr)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg