favorittkjolen

 Holder på å rydde litt i klærne mine og fant denne fine kjolen som jeg ikke har vist dere tidligere! Har nemlig enda ikke funnet en anledning hvor den passer helt, skulle ønske jeg hadde den på nyttårsaften. . Da ville den lett ha blitt valgt. Føler meg som en liten prinsesse i den, skikkelig fin! Den er fra romwe.com hva synes dere? Jeg virker kanskje litt psykisk syk nå, men jeg elsker å ha masse fine kjoler og sko jeg bare kan se på, jeg trenger ikke nødvendigvis å bruke alt men å bare ha det til pynt på en måte, haha.

Ellers har jeg nettshoppet litt i dag, veldig standard når det er søndag for min del! Det ble på nelly.com denne gangen også, veldig enkelt og greit. Til dere som har spurt – det tar 5-6 dager før man får klærne.

Har hørt sykt mye bra om disse bh’ene, er jo wonderbra så skal tydeligvis gi sykt fin kløft og fine pupper, hehe. De bør være bra ettersom de kostet en del, skal såklart gi dere tilbakemelding på det etterhvert! Tydeligvis skal puppene se to størrelser større ut når man har de på? Nice! Kan kjøpes HER

 Har sett på denne kjolen lenge, og den var utsolgt en stund i denne fargen men nå er den inne igjen, jippi! Den kan dere kjøpe HER

Bukser er vel det jeg hater mest å kjøpe, haha . . Men har hørt fra en venninne at disse sitter sykt bra, så jeg får vel prøve! Kan kjøpes HER

Bikini HER – må jo kjøpe meg masse av det før syden, planlegger å kjøpe iallfall tre til før vi drar om tre uker. 

70 kommentarer
    1. Den er utrolig fin, skjønner hva du mener med å bare ha klær litt for pynten sin skyld. bare det å eie noe fint er en fantastisk følelse. jeg har masse sko jeg ikke har brukt, og ikke vet når jeg får bruke, men har de fordi de bare er helt elsk!

    2. Anbefaler ikke å kjøpe den rosa kjolen ettersom at du har ganske store bryster, den er så ufattelig liten på størrelsen! Jeg er 1.55 og bruker 70a og er tynn og denne kjolen var for liten i xxs. Jeg fikk den ikke igjen, så du kommer ikke til å passe den tror jeg, og kjolen var til midten av lårene. Kjolen er i alle fall ufattelig liten på str. Så anbefaler ikke å kjøpe den, ettersom at du har så store bryster. -99er

    3. jeg har den wonderbraen, den er helt genial under stroppeløse kjoler osv, men den er litt overvurdert mener jeg. den gir ikke de syke kløftene den sies å skal gi, men den funker 🙂

    4. sykt fin kjole! jeg er også slik, jeg kjøper masse fine kjoler som jeg egentlig ikke trenger eller har anledninger til å bruke.
      Jeg har den wonderbraen, den er bra men ikke SÅ bra som alle skal ha det til, jeg bruker D cup og vil ikke si at puppene mine ser noe større ut i den, men den er veldig behagelig! 🙂

    5. Jeg ser ingen ”reklame”- info her! Det er meningen du alltid skal merke reklameinnlegg med reklame!

    6. ååå, du aner ikke hvor dårlig kvalitet det er på dr. denim. jeg tar alltid vare på alle tingene og klesplaggene mine, og alle mine bukser (egentlig er det en leggings) ble ødelagt kort tid etter jeg kjøpte dem. to av dem ble ødelagt dagen jeg brukte dem. de rakner nemlig i sømmen, og en dag kom søsteren min hjem fra skolen i gymtøy siden hele – jeg kødder ikke, HELE – bukse var revna så når hun hadde den på seg hang låret ut.

    7. Kjolen så nydelig ut! 🙂 kunne vært inntresant om du hadde skrevet veldig kort om den bh’en du har bestilt! om du anbefaler den eller ikke

    8. Din perfekte lille ost! xD
      Kan du ha spørsmålsrunde snart, der du svarer på video?
      Kan du ha en sånn kjærsten-sminker-meg-ting? Haha, morsomt.

    9. Har den bhen selv! Det holder kjempegodt, men syns ikke akkurat jeg fikk så store pupper av den..! Men tror nok det gir bra løft til deg!

    10. de buksene er kjemebehagelige og sitter kjempe bra på,men vil anbefale deg å ikke vaske den! da blir den helt ødelagdt, ikke gjør det en eneste gang haha:)

    11. Syns det er unødvendig av deg som topp-blogger å rakke ned på psykisk syke på den måten. “Jeg virker kanskje psykisk syk nå”, bare fordi du er som mange andre tenåringer, som ikke føler seg helt komfortable i klesstilen enda. Altså at du ikke bruker alt, men at det blir pynt. Tenk deg om – men det er bare min mening.

    12. Du har jo tatt silikon, hvorfor vil du ha større pupper da? Skal ikke du egentlig gå med støttebh, og ikke bruke vanlig bh?
      Når man har silikon bør man også kjøpe egne bh’er som er laget for silikoninnlegg, og man bør ikke kjøpe push-up da man selvfølgelig ikke trenger det.

    13. Nydelig kjole! den skal jeg også kjøpe meg den dagen jeg endelig for penger, haha 🙂

    14. Har selv silikon, og anbefaler deg bh’ene fra Calvin Klein på det sterkeste!! Gir deg den kløfta og støtten som du ønsker. Har de ulike modellene de har store cup’er i, og er super fornøyd!! De selger også disse på nelly.

    15. ja for du trenger virkelig sånn bh! som om du ikke har store nok pupper fra før av som tyter ut av hver jævla kjole du har på deg! æsj.

    16. Heiasann sophie 🙂 Lurte bare på hvordan du får krøllene dine så fine? Bruker du en spesiell krølltang eller slettetang? og om du eventuelt bruker noen spesielle hårprodukter for å få dem til å holde seg slik så rop ut! Har selv store problemer med å få krøller til å holde seg, uansett om jeg bruker med tonnevis med hårspray…jaja..
      Du kunne jo kanskje ha laget en hårvideo der du krøller håret?
      På forhånd takk! 🙂

    17. Nora Sveen:
      Satan så hårsår. Må være lov å “spøke” litt om sånt uten at fjortisser som deg skal kommentere det. Jeg har selv hatt sosialangst og vært deprimert i mange år, og jeg føler meg ikke “støtet” av at Sophie tuller om at hun kjøper alt for mye som hun ikke bruker. Idiot.
      Og jau Sophie, om du trenger 2 størrelser større er vel egentlig det dummeste jeg har hørt. 80DD er i overkant stort bare det til den bittelille kroppen din.

    18. Misunnelige folk, det finnes i verden uff :/ Et spørsmål: Hva syntes kjærsten din Sophie om falske pupper, falsk leppe, falsk øyenvipper, falsk hår, rett og slett falsk skjønhet? syntes han at det er ekktlt å se at parykken plussleig ligger i sengka en morden hanstår opp, eller at et helt øyevipp liger på laken, eller at leppene dine plusselig har blitt mindrere i løept av noen timer?

    19. Jeg lo godt av en over her, ja Sophie.
      Hva syntes kjæresten din om fake pupp, fake leppe, fake hår, fake vipper, eller skal vi bare si fake dame?
      fake, fake, fake, fake, du er ikke noe forbilde for de yngre enn deg!
      Operert,operert,operert, hva er det neste? Har du litt for mye fett på låra dine? Kanskje du finner en føflekk som er i veien for deg? Eller kanskje du må fikse på det ene øyet ditt som går litt ned, eller nesa de som faktisk ikke ser ut.
      Du burde virkelig ikke kalle deg selv ett forbildet!
      Hva er det du faktisk viser yngre jenter at de må gjøre med kroppen sin? Jo, operer! For man ser jo ikke ut i måneskinn, hvis man ikke har silikon, restylane, fake vipper og hår..

    20. bra du kjøper modellen kissy i buksa, den andre modellen blir aaalt for lav i livet 🙂 også anbefaler jeg deg å kjøpe en størrelse mindre enn du bruker, den går ut 🙂 men ellers superkomfy bukse som du kan gå ned i spagaten i 😉 anbefales 🙂

    21. Du mener at du virker psykisk syk fordi du elsker kjoler osv??! VENNLIGST bruk en annen formulering enn det fra nå av. Jeg er psykisk syk fordi jeg har paranoia, angst og vrangforestillinger. Du derimot er bare noen som bidrar til et negativt syn på “psykisk syke” når du sier slike ting. Slutt med det. Du kan si rar, crazy, whatever, men å være så konkret at du bruker psykisk syk for noe slikt er til bli gal av!
      (Ser du hva jeg gjorde der?)

    22. Vil ambefale deg å kjøpe large i den oransj/rødrosa kjolen fordi jeg har den i small den er for liten til meg og jeg er 145 cm høy å den dekker akkurat nedenfor rompa mi… å jeg har ikke verdens største boobs…

    23. haha, syns det e litt vittig at du poster reklame for at du skal “prøve” disse, og ikkje har gjort det før, med tanke på at det var nettopp du som fikk meg til å begynne å bruke push-ups, fordi du dreiv å reklamerte for dei tidligare :p spar oss for løgn vartfall..

    24. Den rosa kjolen er sick lite i størrelse! Har selv sånn i rød og den så rimelig liten ut når jeg pakket den ut. Den var enda mindre da jeg tok den på for å si det sånn! :p Har min i xs å det var nesten så jeg ikke fikk puste! Men den passet heldigivis! Men veldig nydelig kjole! =) Håper den passer deg! 🙂

    25. Kaan du bruke den kjolen å ta bilde og sette det ut på bloggen din? Du vil se såå utrolig pen ut i deg!! Elsker bloggen din, den er såå bra.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg