Bilder fra i går

Sitter og ser på “alt for norge” med familien, jeg elsker virkelig den serien så utrolig høyt haha, kan ikke få sagt det nok! Blir i så godt humør og er forelska i han ene som er med i serien. . Er helt besatt, sitter og skriver mail til han nå haha. .  Håper han svarer, må sende han en mail om dagen helt til jeg får respons! Jeg begynner å bli gal og mailen var noe slik ” I LOVE YOU PLEASE ANSWER”  men ikke så rart når han ser slik ut:

SMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELT! ♥

Var som sagt ute i går en tur, men for meg ble det egentlig en “fail-kveld” og dro til en kompis tidlig hvor vi så film og slappet av. . Ikke akkurat det jeg hadde sett for meg, selv om det var koselig! Vi feiret Lisa igjen, og nå lurer dere sikkert på hvor mange ganger vi egentlig skal feire den jenta der . . Vi feirer henne helt til vi får noen andre å feire, haha – neste i rekken er nemlig MEG! 

Men i alle fall, jeg spiste sikkert fem brødskiver med nutella i går, og den perfekte kombinasjon er mye smør og mye nutella. Det smaker himmelsk, beste jeg vet! Det er en fantastisk ting med å være ute, gå på kjøkkenet til folk å se i kjøleskapet (det morsomste jeg vet) og spise om jeg får lovt og om jeg ikke får lovt så spiser jeg i skjul. Og neste helg skal jeg til BODØØØØ!! Da blir det partyparty, gleder meg.

Hva gjorde dere i går? 

72 kommentarer

Siste innlegg