when I put my shades on

Hei hei! Kom akkurat hjem fra skolen, regner med de fleste av dere er hjemme/ på vei hjem nå også? :) Jeg føler meg helt død selv om vi hadde en kort skoledag, aller mest frister det å legge hodet ned på puta men da vet jeg at søvnen i natt kommer til å være et misslykket prosjekt. . Derfor skal jeg hoppe i dusjen istedenfor, slik at jeg forhåpentligvis kvikker til! Om et par timer kommer Stine Mari og Amanda til meg, jeg skal lage middag og dessert til oss så det blir koselig!

Forresten, har dere merket hvor sykt mange veps og høyhester det er ute nå (og inne)? Kaller dere det for høyhester i sør/øst/vest-norge også? Dere vet det svære innsektet med lange, tynne bein som har vinger. . Har ofte opplevd litt kommunkasjonssvikt på bloggen ettersom jeg noen ganger bruker ord flere fra lengre sør ikke kjenner til. Men i alle fall, når jeg våknet i morges var det 3 slike på rommet mitt og en veps! Sykt ekkelt :( Og nå må man virkelig passe seg, ettersom de holder på å dø ut, derfor blir de slemme og vil stikke. . . Usch!!!

Vel, over til noe annet. Siden det er mandag tenkte jeg å poste mine favoritter på nett denne uken – så langt! Jeg har funnet så mange fine nettsider som selger klær som jeg virkelig vil ha, og som jeg tror dere også liker! Men er riktignok litt deprimerende at man ikke kan kjøpe ALT, må jo spare penger. Når jeg legger ut mine favoritter på nett holder jeg prisklassen ganske lav slik at de fleste kan få råd ♥ Jeg tror nesten jeg må ta meg råd til noen av genserne her i alle fall, og kjole nr 10! 

1. Genser HER // 2. Genser HER // 3. Genser HER // 4. Jakke HER 

 

5. Shorts HER // 6. Veske HER // 7. Jakke HER // 8. Genser HER 

9. Genser HER // 10. Kjole HER // 11. Jeansleggings HER // 12. Sko HER 

 

13. Klokke HER // 14. Jakke HER // 15. Blazer HER // 16. Skjørt HER 

120 kommentarer

Siste innlegg