travel dag

Hei alle sammen ♥
Dette kommer til å bli en travel dag, men det er slik jeg liker det! Først skal jeg møte en fotograf fra VG for å ta noen bilder for et intervju som kommer i løpet av måneden, og så skal jeg ta sol og dra på besøk til farmor og farfar tenker jeg! Blir sikkert koselig med et besøk til dem igjen, og et stort pluss er det at de alltid har masse god mat. Farmor er nok en av mine beste venner, hihi! Skal også trene en times tid, tenker meg ut på en times løpetur. . Nå er det slutt på sommeravslappningen for min del!

Var som sagt ute en tur i går, det var veldig gøy på jentevorsh og etter det var det litt skuffende. Hele humøret mitt ble ødelagt når masse kontanter jeg hadde på meg ble stjelt og det var penger jeg skulle bruke til skyss hjem! Utrolig kjipt at folk ikke eier respekt slik. . Noen tok også all alkoholen min, det er heller ikke særlig gøy siden det tross alt koster mye penger. Kan man ikke gå fra tingene sine i ett sekund!? Jeg gjemte det på toppen av det hele, oh my god. Har dere blitt frastjelt noe slikt før?

Kameraet mitt ble tomt for batteri, jeg prøvde faktisk å huske på kameraet hele kvelden! Men Amanda har tatt masse bilder, jeg kan ta noen fra henne senere. Skiftet kjole utover kvelden som dere sikkert ser! 

71 kommentarer

Siste innlegg