Me-time

Heihei! Dro ikke til stranden, snakket med Adrian og dro heller til en hytte med han og noen kompiser av han, viser dere bilder fra det i morgen tenker jeg. Akkurat nå trenger jeg og samle litt krefter fordi jeg og jentene skal på roadtrip i morgen! Tenkte vi skulle kjøre litt rundt i “nærområdet” så blir vel og dra til bardu, narvik eller noe i den duren, kanskje vi skulle dra på polar zoo, haha. . . Gleder meg, og skal selvfølgelig få blogget i morgen uansett – er bare plutselig 1000 fler ting og finne på når en av bestevenninne har fått lappen. . Alle i gjengen har bursdag så sent på året!

Slapper av med favorittbladene mine, “woman” og “costume”. Abbonerer på begge siden jeg fant så gode tilbud, og blir like glad hver gang de kommer i posten! Da er det skikkelig “me-time” og jeg koser meg skikkelig. Likte spessielt godt intervjuet med Lana del Rey i costume og artikkelen om flauser i woman! 

Tilbud som dere kan benytte dere av er: Fire utvager av woman + baremineralssolpudder for bare 199 kr (!!!!!). Det er faktisk helt sinnsykt, og kan bestilles HER. Og 3 utgaver av costume + becksöngaardskjerf kr 199 HER. Er disse tilbudene jeg har benyttet meg av 🙂 

Her kommer noen nye bilder av meg, har fått tilbakemeldinger fra dere på at dere liker når jeg tar bilder ute. Det er veldig hyggelig og høre for meg som elsker og eksperimentere med innstilinger på kameraet slik at det får så fine effekter som vist under! Bare synd resten av familien ikke deler den interessen, da er det vanskelig at noen kan ta bra bilder av meg. . . 

Liker dere når jeg tar bilder slik?

94 kommentarer

Siste innlegg