Nå blir det endelig bra

I dag hadde jeg virkelig en dårlig start på dagen. . . Jeg følte at alt gikk til helvette for å si det mildt, satt og gråt og var så fortvilet – jeg er rett og slett sliten, dere vet følelsen når man føler man ikke presterer på noen måter? Dårlig venn, dårlig kjæreste, dårlig på skolen, snart eksamen, blogger dårlig. . . Jepp, slik var det nok for meg i morges! Men jeg tok meg sammen og det flinke blogteamet jeg er en del av fikk fikset opp i masse problemer i dag som fikk lettet 10000 kg av skuldrene mine, i tillegg var jeg på skolen i nesten 4 timer når vi egentlig hadde fri for å få hjelp av mattelæreren min. Flink, eller? ♥ Er godt at det er over i morgen, gleder meg sånn til å blogge ordentlig for dere og har MASSE ideer! 

Men FOR et vær det er ute i dag, jeg føler nesten jeg bor i Bergen – det vil si, masse regn. Passer bra ettersom jeg elsker Bergen da, favorittbyen min i Norge faktisk! Har også tenkt masse over hvordan jeg vil blogge framover og fant ut at jeg vil prøve å være så lite sensurert som mulig, altså ikke legge skjul på hva jeg mener om ett og annet lengre. Dere kjenner meg, i’m a hard one! Og så drar jeg til Oslo på tirsdag og blir i en uke, altså fra 28 – 04 juni! Noen andre som er der da? Skal på pitbullkonsert og prøve å få med meg Justin Bieber om det blir noen opptreden av han, woho!

Veide meg forresten nettopp for første gang på 2 måneder og hadde et stort ønske om å ha gått opp noen kg ( i muskler) men jeg har gått ned 3!? Ble faktisk sykt lei meg, jeg hater å være så “spinkel” og jeg må spise som en hest for å ha litt å ta i. Dere vet Kim Kardashian? Hun har smashing kropp, slik vil jeg se ut!

Her kommer noen bilder fra dagen + en sang jeg og Lisa har hørt mye på når vi var sammen og jobbet med matte. Elsket denne før og blir nesten litt kosesyk av å høre på den, haha.. Tips til gutter; om dere vil få en jente, sett på The Weeknd! 

Men ja, jeg og Lisa skulle øve til matte i dag og vi fikk heldigvis gjort litt, men ble mest til at vi bare tullet som VANLIG. I dag laget vi smoothie blandet med mye rart men herregud så godt det var, nam! 

Standard oss for tiden, potetgull og dipp, musikk og matte!

Lisa sin hotte outfit.. Ikke rart hun ikke med på bilder.

Smoothien, som jeg elsket!

Lillebroren til Lisa elsket den også!

Nå er jeg stasjonert her hjemme og skal gjøre mer matte.. Håper virkelig den eksamenen der går bra.

haha man så RETT HJEM på bildet her, sånn går det når skjorta er for liten!

57 kommentarer

Siste innlegg