en god dag.

Godmorgen! Jeg har hatt en sykt herlig start på dagen, dere aner bare ikke. Jeg sto opp, var alene hjemme, gikk og koset litt med hunden min før jeg spiste god frokost og så på privat praksis. Fantastisk ♥ Jeg og pappa skal være alene i en uke siden lilesøsteren min er i Tyskland (tror jeg) og mamma i Oslo, så tror vi skal spise noe godt i dag og bare slappe av. Senere kommer også min “pojkvänn” på besøk, gleder meg!

Har også bestemt meg for å ikke bruke penger på mat resten av året. . . Det er jo unødvendig, jeg får mat hjemme. Dere vet jo hvor mye jeg går ut og spiser så dette kan bli en utfordring men jeg SKAL klare det! Håper dere heier litt på meg! Godteri, is, brus osv er heller ikke lovt. 

Tenkte å vise dere noe jeg kjøpte for et par dager siden som jeg helt har glemt å vise fram! En søt hvit topp som jeg riktignok angrer litt på at jeg kjøpte fordi den ikke er stram men buler noe sinnsykt ut, og et utrolig søtt pastellfarget skjørt! Har samme i svart og elsker virkelig og bruke slike til hverdags. Hva synes dere? ♥



Som dere ser er det et underskjørt under, og vær OBS på å dra det ned for å si det sånn, haha! Det var ikke jeg i starten og da ser man absolutt ALT. 



REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 8 dagene! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

91 kommentarer

Siste innlegg