HOVE 2012!

Som dere vet skal jeg mye gøy i sommer, men Hovefestivalen er definitivt det jeg gleder meg aller mest til. Selve begivenheten finner sted på tromøya i arendal fra 26-29 juni, og festivalpass med camping koster 2500 på billettservice – synes det er ganske billig faktisk, da får man jo campingpass også! Det er enda mulighet for å kjøpe biletter så bare pass på!

Håper på å se så mange som mulig av leserne mine der, jeg skal sammen med Anne-Sofie men vi kjenner ikke så mange som skal, og en stor del av oppplevelsen er jo å møte nye mennesker og få venner synes jeg! Så jeg kan gjerne henge med lesere der og finne på mye gøy, er faktisk ganske mange som har kontaktet meg allerede angående nettopp det og selvfølgelig er det greit, vi er med på nesten alt! 

 

Av artister jeg gleder meg aller mest til så må nok det bli Mac Miller, Wiz Khalifa, Snoop Dogg, Skrillex, Lana del Ray, Labrinth og M83. Dere kan jo tenke dere hvor mye jeg kommer til å grine på mac miller, min gud som jeg elsker så utrolig høyt haha. Kommer til å bli helt uvirkelig å se (møte) han! 

Har noen av dere vært på Hove, såfall kan dere dele erfaringer? Komme med litt pakketips osv? Det setter jeg utrolig stor pris på! Jeg ser for meg at det kommer til å bli en eneste stor fest, masse nye folk, sol, sommer, bading, artister, sene kvelder. . . Det er så mye jeg gleder meg til, det kommer defintivt til å bli en opplevelse uten like for meg som aldri har vært på festival før! 

HER finner dere hjemmesiden til Hove, og HER kan dere bestille biletter ♥

Digger denne videoen som skal vise akkurat hvordan det er å være på hovefestivalen!  

55 kommentarer
    1. Jeg og en venn var i arendal når hove var i fjor og broren hennes var der og ALT av de han hadde med var kliss blødt. sellom det var fint vær nesten heletiden.
      Når jeg blir 16 skal jeg dit en hel uke. Vi var der også en dag, sykeste jeg har opplevd <3

    2. Som om jeg skal si det selv! Kommer til å grine gjennom hele konserten hans, elsker han mer enn noen andre! Og forresten, ikke glem Kendrick Lamar 😀 Satser på å treffe deg da, så kan vi grine sammen :p
      Over til pakketips: Ta med deg masse drikke(ikke glassflasker, blir kastet), masse penger og godt humør! Og du vil få de beste dagene i heeeele ditt liv. Lover deg 😀
      Gleder meg som en liten unge selv, syneste året&sykeste festivalen noen sinne med tanken på artistene 😀

    3. kult. jeg bor 10 minutter unna, og jeg digger hove! jeg jobber der, så får alt gratis, enda en fordel.

    4. årh Hove virker skikkelig gøy! men skal vente til jeg blir 18 siden det virker mye diggere å kunne gjøre det med venner feste mere:)

    5. Jeg har vært på hove 3 år på rad nå. Det jeg ser fram til etter hver sommer igjen:) jeg kan gi deg min superduper pakkeliste
      Carolines superduper pakkeliste til hove 2012(midlertidig)
      TIL CAMPEN
      Vanntett telt 
      Oppblåsbar madrass
      Sovepose
      Liggeunderlag
      KLÆR
      VARMT tøy
      Ullundertøy de nettene vi ikke får pulings
      Undertøy x 7 dager + ekstra 
      Sommertøy =
      Shorts x 3 ihvertfall 
      Tskjorter
      Singletter
      Skjørt og kjoler
      Converse
      Sommersko
      STØVLER
      Regnjakke
      Badetøy
      MAT OG DRIKKE
      Øl
      Vin
      Sprit 
      Brød
      Nugatti på tube
      Syltetøy på tube
      Pølser og pølsebrød
      PRAKTISKE TING
      CASH
      billetten seff
      Legg (for meg som er 18) 
      Gaffateip 
      Solstoler
      Mobillader
      Safe(?) 
      Dopapir
      Ullteppe
      Kamera 
      Ekstra batteri til kamera 
      Kondomer 
      Antibac
      SOLBRILLER
      shampo og balsam
      Sminke
      Hårbørste
      Pinsett 
      Linser 
      Speil 
      Parfyme og deo 
      SOLKREM
      Solhatt 
      Zyrtec for både allergi og fyllesyke
      Ibux 
      Andre medisiner
      Nesespray
      Tamponger 
       
      Barnerhøvel
      IPOD og ipodhøytalere
      OG SNUS RØYK OG LIGHTER 🙂  

    6. Jeg skal selv på selve festivalen i år, men har vært på Hove og Tromøya flere ganger.. så det jeg anbefaler deg å pakke er… klær som kan passe til regn, men også så klart sommer, sol og festivalklær, og flate sko er en stor fordel der oppe for bakken er ikke alltid rett :p hehe, kanskje vi treffes der oppe da 🙂

    7. Hvor gammel må man være får å komme inn? siden de drikker å sånt kan du vær så snill å svare på det ? 🙂

    8. Hove kan bli MEGA skittent til tider, med masse søle og driit. Så anbefaler deg å ta med badetøy så du kan bade i sjøen for å føle deg litt renere, dersom dusjene streiker(lite vann) eller andre ting. Tørrshampoo til håret! Så det blir bedre:)
      Ellers er Hove en meget stor begivenhet, og dødsgøy! Arendal er verdens fineste by om sommeren, skal ikke på Hove selv i år, men har hytte i Arendal, så tenker at jeg tar båt inn til Pollen og bare chilleran der!:D KOS DEG!

    9. Jeg bor omtrent en halv time unna, så jeg har hørt veldig mye. Og noe du må være skikkelig forsiktig med selv om du har det kjempe gøy er at du må ikke ta i mot drikke fra noen. En venn av meg endte opp i koma i to uker fordi noen hadde gitt ho en drikke med noe dop i. Så vær veldig forsiktig med akkuratt det!
      Og husk tørrshampoo, det er lurt : )
      Og husk en del penger, fordi du må sannsynligvis dra inn til Arendal i byen der liksom, for å kjøpe inn mat osv. 🙂
      Men det er kjempe bra der ute! Så du har nok noe veldig å glede deg til!!

    10. Gleeed deg! møter nok på deg, skal også 😉 bor 15 minutter unna, kjempegreit! satser på strålende sol hele uka da, digg <3

    11. Har ett tips og gi: Pass på tingene dine! Er mye som blir stjelt, så pass godt på alt med verdi:-)

    12. jeg bor i arendal, men skal ikke på hove. men når du skal i byen, må du kjøpe kebab på happytime! haha, værdens beste kebab! 😀

    13. Penger
      Røyk/Snus
      Masse alkohol (ikke glassflakser)
      Festivalklær
      Luftmadrass/Liggeunderlag
      Pute
      Sovepose
      Campingstol
      Tannbørste
      Barberhøvler
      Hengelås
      Gummistøvler/Gode sko/Slippers
      Solkrem
      Såpe, shampoo og balsam
      Tyggis
      Renseservietter
      GAFFAAAA TAPE
      Håndkle
      Telt
      Teppe
      Mobil /med lader
      Solbriller
      Kamera /med ekstra batteri & minnekort
      Tusj
      Matpakke for de første dagene
      Vannflasker
      Jakke
      plast bestikk
      Myggspray
      Lighter
      Toalettpapir
      Lommelykt
      Gnagsårsplaster
      Er ikke så mye vits med gummistøvler, har ikke hatt bruk for det de 3årende jeg var der. Men lurt å sjekke værmeldinga så du evt kan pakke de i siste liten. Er utrolig kos på hove, alle er såå imøtekommende og alt er bare kos! Veldig trygg plass å være på også, ikke overfolksomt i forhold til andre store festivaler. Lurt å ha hengelås på innerteltet. Pakk alle klære i egne poser, så tar det mindre plass og det blir ikke vått.
      Stå opp tidlig om du vil dusje, er felles inndørs dusj der. men utpå dagen flyter det 10cm vann med masse hår og annet dritt i, så lurt å være ført ute.
      Kos deg masse!

    14. Bor i Arendal, så har vært der de 4 siste årene. Elsker det, stemningen er nesten bedre enn artistene!
      Det viktigste å få med er bikini, varmt tøy og drikke;D

    15. Heey, dette spørsmålet har egentlig ingenting med innlegget å gjøre.. Har et lite problem. Tok piercing i navelen for snart 6 måneder siden og får da snart bytta. Har prøvd litt på forhånd å “åpne” den, men den vil ikke..?? Sitter helt fast. Opplevd noe det samme, noen tips å gi meg? Ekstremt kjip å ikke få bytta etter et halvt år med samme..

    16. Elsker hove! Bor ti min unna + at jeg jobber som frivillig der noe som gjør det myee bedre siden jeg får alt gratis! 🙂 jeg er 15, men man må egentlig være 18 for å jobbe der, men jeg kjenner en av lederene så det er jo greit 😀 hadde vært kult og sett deg da ^^, hvis du skal kjøpe noe må du kjøpe et slags kort som du fyller på penger, for det er ikke lov å kjøpe f.eks mat med en hundrelapp – du må ha det kortet, men det hvet du vel 😀

    17. Dopapir er faktisk jævlig viktig! Alltid tomt på de grusomt ekle doene. Ææsj. Man kan gå rundt med litt ekstra i bh-en så slipper man ekle situasjoner. Dét, og kondomer:P
      Skal vi se.. Antibac, tørrsjampo, tannbørste og tannkrem er også viktig. Og hvis du skal stå lengst fremme på konserter kan faktisk dr martens (sko med forsterket tå) være smart, da brekker du ikke tærne når noen hopper rett oppå dem. Ellers, tja, hvis du vil spare penger, team opp med den du deler telt med og kjøp oppskåret brød, smøreost på tube, pølser etc på en ordentlig matbutikk (den utenfor festivalområdet), det er så unødvendig dyrt på området og det viktigste er jo å ha penger til drikke! Og ærlig talt, man trenger faktisk ikke å spise hele tiden. Is er digg da, likevel:)
      Glassflasker er det forresten ikke lov å ha med inn, og de tar drikken din hvis du er under 18 når du går gjennom kontrollpunktet. Så du får helle det over på plastflasker og late som om det er vann eller saft, hvis du ikke får noen til å ta det med inn for deg.
      En ting til, hvis du ligner på meg så kommer du til å synes at det er verdt å ta en dusj annenhver dag, selv om vannet er dritkaldt. Desto tidligere man står opp desto mer varmt vann er det. Det blir så mye støv overalt når man står og danser foran de scenene hvor det er sandaktig jord. Er faktisk litt vanskelig å puste, og hvis man pusser nesen kommer det ut sandpartikler. N-a-s-t-y!
      Se litt på værmeldingen, da jeg var der var det varmt og knusktørt, trengte bare shorts og singleter, pluss noe varmere til kveldene. Myggmiddel! Det hadde jeg glemt. Og engangskamera kan være kult. Ikke ta med noe dyrt, folk stjeler som ravner (særlig øl og dyre ting som ligger i telt hvis dere ikke har lås på det), så ikke ta med dritdyre ting du ikke vil miste. Og prøv å gjemme drikken godt. Seriøst, folk går på tyveriraid fra telt til telt, heldigvis ble jeg ikke frastjålet noe verre enn drikke, men jeg kjenner folk som har blitt frastjålet verre ting.
      Desto større telt desto bedre. Og hvis du skal dele telt (noe annet kan være ganske ensomt), finn ut hvordan dere skal gjøre det hvis det blir action på en av dere.

    18. Så kult 😀 fin du er med blondt hår igjen 😛
      Jeg lurte på om du kan anbefale en god champagne eller noe annet du pleier å drikke når du er på fest ?

    19. Var på den konserten som du har bilde av nederst der! 😀
      Hove er helt vilt, du har sykt mye å se frem til. Gled deg!:)

    20. Har ikke vært på hove selv, men skal der i år (håper på å møte deg), men jeg har fått høre at det er lurt å ta med maaange, mange teltspikre fordi folk stjeler det. ellers er det vel bare vanlige ting, men også masse penger fordi det er dyrt med mat. gleder meg 😀

    21. Viktigste er vel dopapir, campingstoler og støvler. Var der i fjor, og selvom det var fint vær på dagen ,så regna det som faen på kvelden/natta og alt var bløtt dagen etter, i tillegg til at hove er en plass hvor du camper på gressplener. Gressplen + vann = gjørme. MYE gjørme :p Så støvler er fint. Lær deg å pisse i skogen, eller vær våken til kl 7 om morran da de tømmer doene. Ellers er doene overfylte – lite delikat. Husk å ha med vanntett telt, det hadde vi ikke i fjor, så ALT ble bløtt. Ente opp med å måtte pakke inn innsiden av teltet med håndkleer x) kom dit tidlig, for selvom det åpner 26 (?) , så kommer folk dit fra og med 24. Vi kom dit tidlig på morran den 26 i fjor, og da var det fylt opp overalt, fordi de hadde solgt for mange billetter i fjor :p Men jeg anbefaler å se på den lista som hu Caroline hadde skrivi litt ovenfor her, den så veldig bra ut! 🙂 Var vel omtrent det samme jeg hadde med i fjor også.
      Kos deg masse da !! 😀

    22. Hei! Gled deg til festivalen! Den er helt topp! Ikke noe av det vi hadde ble stjålet eller tullet med og det er veldig bra med tanke på hvor mange som er der.. Det kan bli veldig gjørmete og grisete på bakken så jeg anbefaler deg noen støvler faktisk. Har du Hunter støvler er jo de ganske fine og og passer fint med en tøff, slitt shorts 🙂 Det blir også ganske fuktig inne i teltet så det bør du bli forberedt på og kanskje pakke med noen ekstra poser til å ha ting inni. Ikke glem frokost! Kanskje en kjølebag! det blir VARMT inni teltet når sola steker og varmt drikke er ikke så digg! 🙂

    23. Jeg skal også til hove, gleder meg helt sinnsykt mye!! Har ikke bestilt biletter enda, siden jeg blir seksten år 22mai, så skal bestille rundt den tiden. veit du hvor mange biletter som blir solgt eller er igjen? trur du jeg/vi rekker å kjøpe bilett? vi er ca 8 stykker som drar dit sammen :))

    24. Har du vært på Hovefestivalen før? Etter min erfaring var det ikke akkuart SÅNN det var. Det striregnet 2 dager i strekk. Maten koster flesk. Toalettene er alltid overfylte. Å dusje kan du bare glemme. Å lade telefonen er håpløst. Folk tisser OG bæsjer på teltene. På konsertene blir man klemt av frekke og fulle folk. Under DeadMau5 ble en hel teltplass robbet. Og det koster flesk å komme seg ut fra festivalområdet og til byen.
      Jeg var der, opplevde alt dette. Jeg vil bare at dere skal vere forberedt på at det ikke kun er en dans på roser å vere på festival. Selvsagt er det også supert å vere der. Mye fantastisk musikk og andre flotte opplevelser. Men for all det, ver forberedt! Og sist men ikke minst, kos dere, men husk hengelås på teltene deres! Jeg og gjengen hadde det, og vi var de eneste på den plassen vi var som ikke ble robba 🙂

    25. Sommer, sol og sørland? *kremt*, i Arendal regner det hele sommeren, særlig når man trenger det aller minst…

    26. Ughh.. den videoen så helt jævlig ut. Ekkelt telt,utedo,øl,piss,stink,ekkle folk. Er ikke noe festivalperson.

    27. pakketips:
      antibac og våtservietter (!!!!), egne doruller (de på doene forsvinner de to første dagene), såpe og shampo/balsam, øreplugger, plastikkbestikk og plastikkfat, myggspray og en campingstol! og om du har en gammel mobil, så bruk den, ikke ta med en mobil til 4000 😉

    28. Når man ser den videoen frister det kansje ikke å dra på festival. Men det er mye bedre enn det det ser ut! Elsker Hove! Bor bare noen minutter unna og er der vært år! 🙂 Kjempe fint der!Får virkelig håpe det er fint vær hele uka. Vi har selvfølgelig vært litt uheldige der noen år! :/ Så er veldig lurt å ta med støvler. Og heldigvis har du mulighet til å gå på vanlig do visst man bor på campingen! For de som ikke bor der eller har campingplass må desverre gå på utedo. Og et lite tips* Det er veldig lurt å passe godt på tingene sine i teltet! Har dere dyre kamera/mobiler er det lurt å ta det i en veske med seg hele tiden! For man vet aldri. Er så kjedelig å miste!
      Jeg så et spørsmål fra Helene: Kan man dra dit når man er under 18? blir ikke 18 før i november://
      Jaa, du kan dra selv om du ikke er 18år. Og det er 16års grense for å være på campingen. Har ikke noe å si hvor gammel du er. Hvis jeg ikke husker helt feil, så tror jeg det er sånn at hvis du er under 12år må man ha en voksen med seg.

    29. Pakk lett! Og ikke ta med noe du er veldig redd for å miste, ting blir stjelt hele tiden. Jeg hadde med to campingstoler, men mista de begge etter en dag.

    30. Har vært på Hovefestivalen siden 2007, og jeg hadde aldri klart meg uten ANTIBAC og egen dassrull. Om du skal campe må du huske å ta med støvler og regnjakke, jeg klarte å glemme det i fjor da jeg campa der heh…
      Og gjerne flere par sko, for fulle mennesker synes det er jævlig gøy å stjele en sko eller to der ute mens du er borte. Og siden du ikke er 18 innen da burde du ta med alkohol (om du skal drikke da selvfølgelig, noe jeg anbefaler så klart) og rulle det inn i soveposen! Vakter sjekker alle som skal ut og inn, både oppi bagger, vesker og kroppsvisiterer. Om du blir tatt med alkohol blir du kasta ut av hele festivalen, men de sjekker aldri soveposen! Og for all del; myggspray.

    31. Var på Hove i fjord, og tenkte veldig mye på om jeg skulle ha støvler eller ikke. Det anbefaler jeg på det sterkeste, samt lave sko. Høye hæler kan du legge igjen hjemme. Ellers er tørrshampo og antibac gode tips. Dusjene er dårlige, og det er ikke vasker der, så dette kommer godt med. En god madrass er kanskje det viktigste. Jeg hadde bare liggeunderlag, og det ødela mye pga jeg hadde ekstremt vondt dagene etterpå. Så en god madrass er viktig for nattesøvnen. Det er matbutikk inne på festivalområdet, men du burde kanskje ha med deg nugatti, knekkebrød og lignende. Prøv å pakk så lite som mulig, siden det er langt å bære, og tungt å bære! Anbefaler også en solhatt, for det blir VARMT der. Håper du får en fantastisk festivalopplevelse!
      Hilsen Kristine:)

    32. hei jeg bor i nærheten av hove og det er kjempe gøy der men ikke ha med deg noe av verdi… mye som forsvinner og blir øddelagt, litt narkotika men ellers greitt der borte.. men ikke ta fremmede inn i telte veldig mange som prøver seg..

    33. Jeg var på Hove i fjor, men da kun èn dag. Da var mine favorittband samlet (Linkin Park, 30 seconds to mars, All Time Low og Jimmy Eat World). Det er den sykeste opplevelsen jeg noengang har vært med på, og har enda ikke tatt av festivalbåndet. Et minne jeg husker for alltid! I år skal jeg hele uka, men bor i båt i havna. Jeg anbefaler deg å ikke ta med så mye klær, men nok til å ha ett antrekk en hel dag. Mye ølkasting og svette, ikke kult.. Ha også masse ibux tilgjengelig, jeg var helt ør i hodet på kvelden, før det siste nummeret var. Så da var det vanskelig å kose seg. Ha med masse penger i kontant, det må du nemlig sette inn på et eget Hovekort, som man betaler med for mat, drikke osv. Er man over 18 kan man kjøpe alkoholpass, da får man eget bånd. Er veldig dyrt der inne, men jeg kom hjem med sko til 200 kr, som nå er mine favoritter på sommeren!
      Ellers trenger du bare ha med deg basics, som håndkle, skift, toalettsaker, shampoo osv. Det er en festival, og ingen ser stygt på deg om du ikke har dusja eller ikke har sminka deg 😉 GLED deg, det er alt jeg har og si!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg