Det jeg kjøpte i dag.

Er det kun jeg som aldri prøver det jeg skal kjøpe, før jeg faktisk kjøper det? Venninner bruker ofte å riste på hodet og si ” herreguud du MÅ jo prøve det før du kjøper!”, men jeg har faktsik aldri gjort det. Tror det kommer av latskap, jeg bare tar med meg det første og beste i butikken så stikker jeg derifra. Dere trodde kanskje ikke dette skulle komme fra en rosablogger fordi jeg elsker klær – men å være på shopping er ikke noe jeg liker så veldig godt, akkurat. Synes det er litt stressende!

Uansett, dette fikk jeg med meg i dag! Letet også som en gal etter en jumpsuit, noen som vet hvor man kan kjøpe det? 

 

Skjørt med høyt liv, har hatt lyst på sånn helt siden jeg så det på fotballfrue sin blogg for lenge siden. Jeg elsker det, og gleder meg til å få mange søte antrekk med dette! 

Dødssøt topp med korallfarger. Når jeg kombinerer den til skjørtet er den spessielt fin. 

Ny pengebok / clutch. 

To bh’er (kalles det for bh’er?) og en tynnstrømpebukse. Alle mine rakner! 

Og så til sist.. Mitt første par Jeffrey Campbell! Oh my god… De var så fantastiske. Mye finere i virkeligheten.

Jeg har andre sko i lik modell men av andre merker, og la meg bare si at når det kommer til komfort er Jeffrey Campbell så absolutt verdt hver eneste krone. Man merker ikke at man er i hæler engang, de er like behangelige som converse! De er superlette og holde balansen i, jeg tror dette er skoen som må være perfekt for jenter som vanligvis ikke går i hæler. Jeg har størrelse 36 som egentlig er for stort men de sitter utrolig bra på foten så det var ikke noe problem. Anbefaler disse eller en annen modell av samme merke på det aller varmeste, i’m in love! Se hele utvalget HER, de jeg har er desverre utsolgt men krysser fingrene for at de kommer inn igjen snart. 

99 kommentarer

Siste innlegg