blogge for penger

27.07.2011 - 21:56 184 kommentarer

Folk spør meg om jeg selv synes jeg er et bra forbilde - svart er definitivt. Jeg står for den jeg er, jeg legger ikke skjul på noe her - så når dere leser bloggen min, så er det om meg dere leser. Ikke om en perfekt verden jeg selv har bygd opp. Så mange på topp 20(skal ikke nevne navn) later som om de ikke drikker, snuser osv, men så er de ute å super annenhver helg. Men det er de dere ser opp til.. Bloggere som lyver til leserne sine for å få de til å kjøpe produkter som rett og slett er forjævlige. Derfor tar jeg IKKE imot penger for å skrive om et produkt. Jeg har blitt tilbudt hele 5 tusen for å skrive om noe som rett og slett suger, to dager etter så jeg en annen stor blogger skrev om det samme. Jeg trenger det ikke. Det blir så falsk og uærlig. Jeg er ingen kjendis eller superhelt, jeg har problemer. Jeg krangler med kjæresten min, har komplekser, har uenigheter hjemme, jeg drikker i helgene.. Ja, jeg er en normal ungdom, bare. 

Bloggere sier de ikke blogger for å få penger, men så bytter de bloggplatform fordi de ikke får betalt nok fra blogg.no..? Der er det utrolig mange navn vi kan nevne, dere kan tenke dere selv. En lønn på 5-12 tusen i mnd var vist ikke nok, nei! Man fortjener ikke mye penger for å dryle ut noen innlegg på nett. Jeg er så lei meg for at kjendisbloggere som tone damli er på topplisten og faktisk får betalt, når de så vidt gir bloggen et innlegg i uken. Når jeg mener en blogg ikke fortjener sin plassering, så slutter jeg å lese den bloggen, enkelt og greit. Det oppfordrer jeg dere også til å gjøre, om dere føler lignende angående en blogg - istedenfor å irritere dere, mener jeg. 

Og når dere spør meg hvor mye jeg tjener på bloggen - ikke en dritt. Jeg skal egentlig få betalt fordi jeg er på topp 20, jeg har sendt inn skattekort, kontonummer og alt. Jeg skulle fått pengene for 12 dager siden, men har ikke fått et flatt øre fra blogg.no. Men bryr jeg meg? Nei. Det er jo mer et moralsk spørsmål når jeg tross alt skulle ha fått penger, men jeg orker ikke å bry meg. Kommer de så kommer de, om ikke - greit. Jeg blogger for meg, og for dere. Pengene betyr ikke en dritt. Det er det dere, og deres tilbakemeldinger som gjør. ♥ Jeg er så glad jeg med hånden på hjertet kan si at jeg blogger for at jeg elsker det, og ikke for å oppnå 15 sekunders berømelse og noen få ekstra kroner i pengeboka..

 184 kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits